5 Mei Bevrijdingsdag, meer als ooit, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #050 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Meer als ooit heeft ‘Bevrijdingsdag’ een speciale betekenis, niet om terug te denken aan lang vervlogen perioden maar aan het afgelopen jaar dat we zelf niet vrij waren. Uit de serie met afbeeldingen sprak onderstaande mij het meest aan.


Omdat we negen maanden lang niet vrij waren, medische apartheid voor de ongevaccineerden, ik schreef er de onderstaande liedjes over vorig jaar en in 2010 en 2007, nu in totaal 183,290 keer bekeken sinds november 2021.

Twee gedachten hierover.

Dat de meeste medemensen gewoon meededen aan de apartheid en het daarmee goedkeurden dan de ongevaccineerden “untermenschen” geworden waren. Dat daarmee de politiek en de media zich rechtstreeks -tegen- ‘ons’ gekeerd hadden, samen met en goedgekeurd door de medeburgers.

Maar “wij” weten we beter, het zijn de gevaccineerden waartegen zij zich gekeerd hebben. De mensen die nu bezet en besmet zijn door spike eiwitten die als een tijdbom rondwaren in de lichamen van de gevaccineerden die het bovendien niet eens willen weten, … tot op -heden- !!

Maar er zijn twee kanten aan deze medische apartheid medaille. Diegene die er slechts kort geestelijk door getroffen werden (apartheid), en diegene die er lijfelijk door getroffen -zijn- (spike eiwitten).

Laten we hopen dat de laatste groep -van de nog levenden- tijdig gaat ontwaken want de bevrijding ligt bij hen voor 100% in de eigen handen. Het vergaren van kennis en daar naar handelen !


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk