Het moeras droogleggen – Drain the Swamp – Devolutie


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #049 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Als de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 zijn vervalst tegen Donald Trump, is het dan mogelijk dat het leger ruim van tevoren was voorbereid om deze verkiezingen te controleren op fraude? Is er enig bewijs dat witte hoeden in de Amerikaanse regering wisten dat Biden de verkiezing zou stelen en hem betrapten, waardoor een plan voor de continuïteit van de regering in gang werd gezet om de republiek te redden? Gebaseerd op het onderzoek van Patel Patriot, is DEVOLVED een serie die het concept van “devolutie” onderzoekt. Dit is wanneer de hiërarchie van een regering gedecentraliseerd wordt om de grondwettelijke bepalingen voor opvolging te omzeilen.Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk