Karel van Wolferen & Thierry Baudet, ik zie, ik zie, wat jij nog niet ziet


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #048 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Gisteren heb ik mij laten inspireren door het gesprek van Karel van Wolferen en Thierry Baudet, de eerste met een schat aan levenservaring en de tweede een visionair die heel graag mee wil werken aan het creëren van een betere wereld. Prachtig dat we getuigen -mogen zijn- van zo’n gesprek waar twee mensen elkaar kunnen kunnen motiveren en inspireren.

Karel van Wolferen; In Japan heeft men afgekeken hoe China een oogje in het zeil houdt binnen de totale maatschappij, in de eerste plaats om het handhaven van harmonie en niet om de centrale macht te versterken.

Prachtig om te zien dat op het politieke toneel, waar je haast geen twee zinnen achter elkaar kunt spreken -zonder hinderlijk en irritant- in de rede gevallen wordt, hier Thierry ademloos kan zien luisteren om wel overdacht van gedachten te wisselen en het politieke gekonkel geheel achter zich laat. Hij laat zich duidelijk inspireren door de gedachten, ideeën en zorgen.

In een tijd dat er elke dag video’s zijn die om je aandacht schreeuwen als je goed geïnformeerd wil zijn was dit mijn tijd meer dan waard, Chapeau heren !!Een reactie die ik graag deel: “Ja dat was een mooi gesprek. Hier zie je dat Thierry een soort filosoof is, die graag ideeën uitwisselt met anderen om zo tot goede ontwikkelingen te komen, precies dat wat de politiek niet is en ook niet doet. Dit is volgens mij ook de voornaamste reden dat Thierry zo’n buitenbeentje is in de Kamer”.Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk