May Flowers, heb jij een glazen bol?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #047 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


In Frankrijk tijdens de wekelijkse demonstraties op zaterdagmiddag twee maanden terug had ik een gesprek met een fransman, die mij aansprak in het Engels en ik vertelde hem over; March Madness, April Showers and May Flowers, en de betekenis daarvan in de Q posts. Zaterdag  30 april vroeg hij mij of we nog op schema lagen? Ik antwoordde; “YES”. Hij legde aan een franse dame uit wat ik verteld had, ze zei; “Avez-vous une boule de cristal”. En dat begreep ik met mijn beperkte franse taal kennis uitstekend. 


Was het “madness” in maart? Ja, daar hebben we heel de maand verslag van gedaan met de dagelijkse Maartse Waanzin artikelen op gedachtenvoer.

Regende het fiks tijdens de “April Showers”, ja dat kun je wel zeggen nu we o.a. weer mogen op Twitter met @gedachten_voer dankzij ene Elon Musk die ons weer een stap dichter bij bracht bij vrije meningsuiting. Elon die door velen niet voor zuiver aangezien wordt of minstens met een slag om de arm. 

May Flowers, lets end the horror show, dat is de volledige strekking van de Q post die nu waarheid moet gaan worden. Wat wordt daarmee nu eigenlijk bedoeld?

Noot; Q die bijna niet meer genoemd wordt in de alternatieve media maar, … met Qanon zie ik vele recente artikelen in de MSMedia, die zien de ‘bui’ al hangen.

Een einde aan de horror is niet mee of minder dan de openbaring van alle complot feiten zodat mensen gaan ‘zien’ dat ze voor de gek gehouden werden met het hele COVID verhaal, waardoor ze ook de artikel gaan ‘zien’ op hun ‘eigen’ speurtochten van HCQ en ivermectine en deze kunnen gaan toepassen, of hadden kunnen toepassen. Waardoor ze ook ontdekken dat die oorlog in de Oekraïne alles te maken heeft met die Bio-labs en de nazi bezetting door het westen, dat niet de Russen de slechteriken zijn maar die landen waar wij leven en de regeringen die wij nog gedwee ondersteunen.

En …. het oude gezegde, … als eenmaal het deksel van de beerput af is, … als eenmaal al die duistere zaken aan het licht komen, … van donker naar licht, … om maar eens een andere gevleugelde quote uit de Q posts te gebruiken.

Vele mensen hebben van Q gehoord en denken waarschijnlijk in termen van complotten of, “ik moet het eerst maar eens zien”. 

Maar visionairs zien ALTIJD als eerste wat er ’nog’ niet is, altijd !!

De afgelopen twee maanden hebben we de Q agenda van 2018 zien voltrekken, waarom zou je dan twijfelen aan maand drie in de rij, de ‘May Flowers’?

Misinformatie, dat is in mijn ogen niet de info van Q, maar dat is waar ‘jullie’ naar keken, de Oekraïne propaganda show en het verbieden van RT, Russia Today zodat je die kant van de medaille niet te horen en te zien kreeg, althans als je de alternatieve Telegram kanalen niet volgde.

Want daar weten we al dat de onthullingen over de Amerikaanse verkiezingsfraude komende week aan bod gaan komen, en daarmee de internationale inmenging en ook de vele andere verkiezingszaken overal in de wereld, boom, boom, boom. 

De bekende duizendklappers die maar niet op lijken te houden, boom, boom, boom

Verkiezingsfraude, nep pandemie, medische apartheid, digitale ID’s, sociale krediet systemen, Neurenberg 2.0, pedofilie, kinderhandel, adrenochrome, wereldsterren die van hun voetstuk vallen, politici, de ontelbare ‘sealed indictments’ verzegelde aanklachten, en nog dichter bij huis, al die mensen bij jou in de stad, je dorp, in de straat die aantoonbare banden bleken te hebben met de slechteriken van deze wereld, dokters met moord op bestelling met hun onnadenkende medewerking aan de experimenten, maar daarom niet minder crimineel.

En hoe zit het dan met die Mei bloempjes, die May Flowers?

Je gaat de schoonheid van de natuur en het mooie van de wereld pas zien, dat ga je pas ontdekken als je kennis hebt opgedaan van de slechtheid,  om pas daarna, als de woede enigszins gezakt is, te kunnen denken in oplossingen.

Als je weet dat er nooit een gevaarlijk virus was en de angst weg is, dan zie je de May Flowers. 

Dat alles is nu reeds enkele maanden aan het gebeuren met de vrijheid die terug keert bij de media die aan onze kant staan, TruthSocial, het bevrijde Twitter en velen zullen volgen, … 

Terwijl de doemdenkers met een soort roundup de wereld te lijf gaan geef ik de voorjaar mei bloempjes gewoon eerlijk zuiver water om de toekomst gestalte te geven. 

Gisteren bij de demonstratie was er een dame die “Bravo” riep maar ook een fransman die demonstratief de luiken dicht deed om ons buiten te sluiten uit zijn wereld, deze onwetende doemdenker bracht bij velen alleen maar een glimlach teweeg. 

Lach de wereld toe en de wereld lacht naar jou

Denk negatief en de wereld zal negatief reageren

Wees onderdanig en de valse heersers zullen je nog meer tot slaaf maken.

Wees bang voor ziektes en ‘virussen’ en het zal je lichaam nog sneller verzwakken.

Het universum stuurt retour wat je zelf uitzend

“Vergeet niet om naar de sterren te kijken en niet naar beneden. Probeer te begrijpen wat je ziet, en vraag je af wat er voor zorgt dat het universum bestaat. Wees nieuwsgierig”.
– Stephen Hawking

Als visionair stel jij je voor hoe het leven er voor jou uit kan zien in al zijn schoonheid en ben je altijd nieuwsgierig, je kijkt rond je heen en niet naar een kastje met een beeldbuis wat je dicteert wat je wel en niet mag zien, hoe jij je moet voelen en wat je mag denken en, … je gaat het pas zien als je de ‘uit’ knop gevonden hebt, dat is echter pas je eerste stap naar de vrijheid. Dan ga je ook zien wat je kan doen, wat je moet doen, wat bij jou past als ‘verzet’.

In de permacultuur heerst een toestand van verwarring en wanorde. Dat is nu juist een van mijn dromen, om te leren van die natuurwet uit de permacultuur. Wat zich aandient als chaos in de natuur blijkt het perfecte samenspel te zijn waar je sturing aan kan geven mitst je de regels van de natuur respecteer en naleeft.

De Deep State heeft nu ook chaos en wanorde gecreëerd in de hoofden van de wereldburgers, maar door de geforceerde snelheid van handelen is men de sturing en fijn tuning kwijt en in paniek, dat is duidelijk te herkennen in alle facetten, elke dag. De onlogisch verbanden tonen dat elke dag.

Maar wat doen velen, ze zijn moegestreden juist op de momenten dat je moet doorpakken, actie moet ondernemen, heel simpel door niet mee te doen met de bevolen maatregelen, niet in de angst schieten bij het zoveelste OMG bericht en slaafs toezien en afwachten wat er nu weer gaat gebeuren.

Maar de aanval is de beste verdediging.

Frankrijk is na de VS het land waar het verkiezingsbedrog eveneens groots open en bloot in beeld kwam, massa demonstratie, snelwegen en luchthavens blokkeren, het land totaal lamleggen, nee hoor niets niemendal noppes nada. Frankrijk lijkt totaal lamgeslagen en zich neergelegd te hebben bij de gedachte dat er in het najaar nieuwe lockdown komen en nog veel meer ellende zoals we in China momenteel zien, wat een stelletje slapjanussen, op een kleine minderheidsgroep na! Terwijl de ziekenwagens dagelijks door de straten rijden met de gevallenen, de vaccinatie doden en gewonden die dachten dat ze met een spuitje de vrijheid konden afkopen. De doden en gewonden van deze informatie oorlog, geen militairen maar burgers en vrouwen en kinderen, deze ongekende nog nooit vertoonde strijd op leven en dood op wereldschaal en het grootste deel van de mensheid ziet het niet eens, ziende blind en horende doof.

Er was een plan om de helft van de mensen van deze planeet af te helpen, te vermoorden, daar werd een stokje voor gestoken en gereduceerd tot slechts ‘enkele miljoenen’, de wereld kijkt weg alsof men het niet ziet terwijl elke seconde telt, maar ….

Ik blijf zeer hoopvol die lang gedroomde wereld mee ta gaan maken van vrede, voorspoed, overvloed en gerechtigheid. Ik moet mij er echter wel bij neerleggen dat velen dit niet mee gaan maken of reeds het ‘loodje’ gelegd hebben omdat ze goedgelovige en onnadenkende volgers waren van de Nazi Wereld Orde, verrezen uit het stof van de nooit echt verloren tweede wereldoorlog waar men vergat de wortels van het kwaad ook uit te roeien.

Vergeet niet dat gewetensnood ook dodelijk kan zijn of minstens de motivatie / kracht van het leven totaal kan vernietigen, en waar sta jij dan?


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk