dotcom.radio aflevering 310 van 01-05-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #046 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 310: Microplastic gevonden in longen (maskers dragen) – Franse verkiezing ook al met fraude – Mensen vluchten uit Duitsland, Nederland, … – Voedselprijzen stijgen al vanaf 2020 lang voor de Oekraïne oorlog – Hilary Clinton paniek reactie – Devolution deel 20 – 4-6% verloren voor altijd – Een betere wereld? – Als elke seconde telt, en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Waarom kiezen velen voor het slechte doemscenario ?

A better world is not about what others have done
But it is all about, what you are doing.

For the whole world to reform
Can that be done with a real big storm
If so, let the storm wind blow
Go with the flow and enjoy the show

– HM

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

* GV Twitter; Einde aan massapsychologische manipulatie door Elon Musk overname, …
– Elon’s zeer publieke plannen om dit gekke extreem-rechtse concept in te voeren dat bekend staat als de grondwettelijk erkende “Vrijheid van meningsuiting”.
– HOLY SHIT! De EU commissaris, Thierry Breton, waarschuwt Elon “Er zijn regels”, en hij moet ze volgen en luisteren naar de EU over het modereren van online inhoud. Dit is ZEER veelzeggend.
Dé Twitter “Black Magic” doorbroken, weg met de manipulatie toverspreuken, …

[Mike] EU dwingt Google informatieoorlog tegen Rusland te voeren – The Daily Telegraph De Britse editie van The Daily Telegraph meldt dat de EU een wetsvoorstel heeft aangenomen dat Google, Meta, Amazon en Apple dwingt om inhoud te verwijderen die niet voldoet aan de officiële informatieagenda van staten. Bij niet-naleving van de nieuwe voorwaarden krijgen de wereldreuzen een boete van 6% van de wereldinkomsten.

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Medusa] Duitsers vluchten voor de instroom van vluchtelingen naar Paraquay en vele Zweden die naar Hongarije vluchten, … wie volgt waar naar toe
[Lievergezond] Maar ook, … Terugdenkend aan een jaar geleden, toen mijn lieve zachtaardige dochter met vriendinnetjes op Koningsdag op een kleedje in het park zat te picknicken en zij met stokken door de politie verwijderd werden…dat was het moment waarop wij besloten: we emigreren.

[Lievergezond] Voedselprijzen: This is how we pay for lockdowns and other government policies. Note the spike in food prices starts in March 2020, far before Russia-Ukraine.

[Medusa] de Andere Krant: Nieuwe wet geeft de EU controle over het Internet

TRUMP– & –Qanon

FRANKIJK

[Edwin] Verkiezingsuitslag
De snelheid: incroyable!
20:00 uur: stembus gesloten
20:00 uur: Le Monde weet al: 58,2%
20:01 uur: exit poll -> Macron winnaar
20:02 uur: artikel op nu. nl
20:05 Lagarde feliciteert
20:14 Von der L. feliciteert
20:16 uur: Rutte feliciteert

[Assie] De Duitse krant Der Zeit wist ook al vier uur voor de uitslag dat Macron ging winnen

* ZeroHedge As France Votes For President, Wall Street Warns Le Pen Upset Would Be Bigger Shock Than Brexit

* De gehele verkiezing was zoals het script van november 2020 in de VS, de cijfers in beeld waren geen match met het percentage, niet live gezien deze keer want ik heb geen Franse TV zenders
* GV BEWIJS: Fraude bij de 2020 verkiezingen in de VS, en Frankrijk?

* Gedeeltelijke internet uitval in enkele Franse steden na het doorsnijden van glasvezelkabels in de regio Parijs en in het oosten van Frankrijk. Een ambtenaar bevestigde tegenover lokale media dat het om een “gecoördineerde kwaadwillige actie” gaat, die bijzonder “ernstig” en “zeer zeldzaam” is.

[Mike] France introduces digital ID days after Macron’s re-election

USA

* GV Voor Hilary Clinton staat nu de wereld op z’n kop
Dus de advocaten van de Hilary Campagne proberen een krankzinnige verdedigingsstrategie te gebruiken. Ze pleegden verraad, en beweren dat ze niet vervolgd mogen worden voor hun misdaden omdat de zaak “onsamenhangend en te ingewikkeld is voor een jury om te begrijpen“.

[Wida] Devolution deel 20 Trump – John Durham – wat is een grand jury – hoe werken verzegelde aanklachten en waarom is dat belangrijk –

[Mike] Ik heb het vaak over de 4-6% gehad. De 4-6% die voor altijd verloren zijn. De progressieve linksen. Hoewel 5% van de Amerikaanse bevolking een relatief klein aantal is, staat het toch gelijk aan 20 tot 30 miljoen mensen.
– De regering Biden is hier een perfect voorbeeld van. De man heeft een 30% approval rating sinds vorig jaar, vecht tegen ernstige dementie, het leger negeert hem en hij heeft geen toegang tot het Witte Huis. Toch zijn de MSM en Big Tech in staat geweest om de meerderheid van dit land ervan te overtuigen dat Joe de controle heeft en nog steeds genoeg steun heeft van zijn “basis”. Een GROOT deel van dit hele plan om Amerikanen voor de gek te houden is de progressieve echo kamer die bekend staat als Twitter.

* Activist Post: Het ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS) is bezig met de oprichting van een “Disinformation Governance Board” om narratieven te controleren en te bestrijden wat zij beschouwen als “misinformatie” vóór de midterms van 2022 en daarna. De nieuwe entiteit zich richten op “desinformatie met betrekking tot de binnenlandse veiligheid, specifiek gericht op illegale migratie en Rusland.” Het is nog maar een paar dagen geleden dat Elon Twitter kocht en de regering heeft al een ministerie van Waarheid gevormd

RUSLAND

[Mike] Moskou en Peking zijn bereid de handel om te zetten in nationale munteenheden.

[Geert] Europese gasimporteurs overstag, Russisch gas wordt in roebels betaald Poetin heeft zijn zin omdat de Europese gasimporteurs lijken te zwichten voor zijn eis
om Russisch gas in roebels te betalen. De gasimporteurs lijken eieren voor hun geld te kiezen. Chanteren loont en dit mogen wij als een nederlaag beschouwen. [?]
[Geert] Europa in PANIEK: Stroomonderbrekingen zijn onvermijdelijk tenzij Europa ROEBELS vindt

Oekraine

[Mike] Volodin, voorzitter van de Doema: “Na een oorlog tegen de eigen bevolking te hebben ontketend, is Kiev overgegaan tot terroristische aanslagen tegen burgers in andere landen. Dit is waar steun voor neonazistische ideologieën toe leidt (Intel Slava Z)

[Geert] EJ bron Opstand van Italiaanse generaals: “Het is niet onze oorlog, laten we de VS stoppen!”
Generaal Leonardo Tricarico; “voordat we aan beide kanten de dreigingen met de uitbreiding van het conflict naar de NATO in de daad omzetten, ervoor moeten zorgen dat dit conflict beëindigd wordt. En vanuit dit oogpunt zie ik niemand die daartoe bereid is, integendeel, ik zie een hele serie brandstichters, die precies het tegendeel doen.”

[Decem] British troops prepare for major foreign deployment​ (bron RT niet berekibaar)
– dit zegt mij dat de onthullingen echt aanstaande zijn om deze waanzin te stoppen

[Q] GV dé slogan; “Als elke seconde telt”, relax soms moet je geluk hebben, … of verstand, …
– We zitten in Q land al lang te speculeren op wie de eerste arrestatie zal worden? Maar denk eens groot, wat als alle verzegelde aanklachten, de sealed indictments allemaal tegelijk voor het voetlicht worden gebracht, meer als 100.000 zou een prachtig getal zijn, … om mee te starten tenminste, want, … er moet nog veel meer crimineel tuig uit de samenleving gesneden worden om de wereld genadeloos te zuiveren.

De afgelopen jaren moest ik steeds tot tien tellen om niet gelijk het gesprek over te nemen en daarmee eigenlijk wetende niets te kunnen bereiken bij het ge-brainwashed volkje. De drang om toch te pogen de boodschap over te brengen -want elke seconde telt- is nu uitgedoofd, het is zoals het is en de redding staat in de startblokken zo gauw het “toekomstige” slachtoffer er zelf om vraagt.

[Angelface] Uitzending van 20 april 2007, RTL Boulevard onthult de geheime bijeenkomsten van de Bilderberg groep. Schrijver D. Estulin zegt o.a. dat deze elite club minstens 3 miljard mensen wil uitroeien ter behoud van de aarde.

CORONA

[Angelface] Minstens 15000 oversterfte sinds oktober 2021, 6 maanden. CBS zegt dat het corona is. Dat is 2x zoveel als eerste golf. Pfizer beloofde 95% effectief. HOE DAN?? En als het geen corona was, WAT DAN? Tweede kamer haalt schouders op. Kuipers is stil. CBS gestopt met updaten cijfers

[Geert] Gesprek met Raik Garve: Is virale-besmetting een mythe? Sinds de tijd van Louis Pasteur en Robert Koch zijn bacteriën en vooral virussen verantwoordelijk voor de meeste infectieziekten. Maar wat heel weinig mensen weten is dat tot op heden niemand het ondubbelzinnige wetenschappelijke bewijs heeft kunnen leveren dat het überhaupt virussen zijn die “ziekten” veroorzaken. Een schandalige claim? De arts en gezondheidsleraar Raik Garve geeft zijn mening in een spannend gesprek met Götz Wittneben, de beheerder van het YouTube-kanaal

Sommigen onder u zullen denken dat dit een schandalige bewering is! De ontwikkeling van deze fundamentele misvatting van de westerse orthodoxe geneeskunde kan alleen worden getraceerd door een nauwkeurige blik op de geschiedenis van de geneeskunde. Want het besmettings-concept zit vol tegenstrijdigheden en inconsistenties en verdient alleen al daarom een volledig nieuw onderzoek met een frisse blik op de zaak.”
www.kla.tv/22376

[Lievergezond] bijwerkingen in de gezondheidszorg: Zwijgplicht​
– noot: alles voor het behoud van je baan, moord en doodslag wordt stilzwijgend goed gekeurd – … de gevolgen wellicht wroeging, overspannen, depressiviteit, … en meer [?]

[Angelface] Oekraïne Geen vaccin is geen voedsel …

* Vorige week hadden we het al over de voedselcrisis die men creëert door o.a. brandstichting bij voedsel bedrijven. Nog een andere manier is de vogelgriep zoals de vaststelling bij een enekel kip en daardoor werden er meer als 5 miljoen vernietigd in de VS
Report Edge of Wonder op +- 6 minuten

* De agenda gaat nog steeds door:
GV Westerse politici vergaderen op 12 mei 2022 om het vaccineren te bevorderen!

[Medusa] Weet je nog dat masker dat je 2 jaar droeg, dat vol zat met microplastics? Ja…
– Microplastic voor het eerst gevonden in de longen van mensen

[Godsgeschenk] HET COVID-PROCES: DAG 3 – DE PCR-TEST, DEEL 4 REMDESIVIR, MET BRYAN ARDIS (NEDERLANDS ONDERTITELD)​

GEDACHTENVOER

[Angelface] klimaatpsycholoog Gerdien de Vries

[Mike] Als je je nog niet bewust bent van de krachtige vermogens die wij bezitten als levende, ademende menselijke wezens, kijk dan hiernaar en lees tussen de regels door. We zijn in staat tot alles wat we willen, zodra ons DNA volledig geactiveerd is. Het junk DNA is waar al het goede spul is gecodeerd. Blijf ontdekken – Michael Tellinger Thirth Eye Spies

* Travistock: Het enige doel van Tavistock toen en nu is het bedenken van methoden van mind control om de massa’s sociaal te manipuleren tot onderdanigheid en uiteindelijk “slavernij”.
– Lewin’s claim was groepsdenken, of groepsdynamica. Hij was de uitvinder van gevoeligheidstraining, of aanvalstraining, identificeer de mensen met de sterkste wil in de groep en breng ze tot zwijgen of onderwerping door middel van ostracisme [iemand negeren of buitensluiten en schande. Valse schuldgevoelens zijn een belangrijke drijfveer voor deze plannen. [2009: beschuldiging van kwakzalverij]

[Melkmeisje] Het jaar is 1914. De jaren van WO I en de boeren die “hennep” kweekten in ruil voor US dollars… Houd hier rekening mee en blijf lezen.
Industriële hennep is niet zomaar een landbouwplant.
Het is het tegengif tegen olie en de dollar.
HOE IS HENNEP VERBODEN?

👉

 1. Een hectare hennep produceert evenveel zuurstof als 25 hectare bos.

👉

 2. Nogmaals, één hectare hennep kan evenveel papier produceren als 4 hectare bomen.

👉

 3. Terwijl hennep 8 keer in papier kan worden omgezet, kan hout 3 keer in papier worden gemaakt.

👉

 4. Hennep groeit in 4 maanden, hout in 20-50 jaar.

👉

 5. Cannabis is een echte stralingsval.

👉

 6. Cannabis kan overal ter wereld geteeld worden en heeft weinig water nodig. Omdat het insecten weg kan houden, heeft het ook geen pesticiden nodig.

👉

 7. Als met hennep vervaardigde textiel veralgemenend wordt, zou de pesticidenindustrie volledig kunnen verdwijnen

👉

 8. De eerste spijkerbroek is gemaakt met hennep; zelfs het woord “KANVAS” is de naam die de hennepproducten krijgen
Hennep is ook een ideale plant voor het vervatten van touwen, veters, portemonnees, schoenen en hoeden.

👉

 9. Vermindert de effecten van chemotherapie en bestraling bij de behandeling van cannabis, aids en kanker; het wordt gebruikt bij minimaal 250 ziekten zoals reuma, hart, epilepsie, astma, maag, slapeloosheid, psychologie en bij stijfheid van de ruggengraat.

👉

 10. De eiwitwaarde van hennepzaden is erg hoog en de twee vetzuren die ze bevatten zijn nergens anders in de natuur.

👉

 11. Hennep is zelfs goedkoper om te produceren dan soja.

👉

 12. Dieren die door cannabis gevoed zijn hebben geen hormonale supplementen nodig.

👉

 13. Alle plastic producten zijn te maken met hennep, en hennepplastic is heel gemakkelijk terug te keren naar de natuur.

👉

 14. Als de carrosserie van een auto van hennep is, zal het 10 keer sterker zijn dan staal.

👉

 15. Het kan ook gebruikt worden om gebouwen te isoleren; het is duurzaam, goedkoop en flexibel.

👉

 16. Zeepjes en cosmetica gemaakt met hennep vervuilen het water niet, dus zijn ze totaal milieuvriendelijk.
In het 18e-eeuws Amerika was de productie verplicht en werden de boeren die ze niet produceerden gevangengezet. Maar nu is de situatie op zijn kop gezet. WAARDOOR?

👎

 -W. R. Hearst bezat kranten, tijdschriften en media in de Verenigde Staten in de jaren 1900. Ze hadden bossen en maakten papier. Als papier met hennep was gemaakt, had hij miljoenen kunnen verliezen.

👎

 -Rockefeller was de rijkste man ter wereld; had een oliebedrijf. Biobrandstof, hennepolie, was natuurlijk zijn grootste vijand.

👎

 -Mellon was een van de toonaangevende aandeelhouders van het bedrijf Dupont en had een patent om kunststoffen uit olieproducten te fabriceren. En de cannabis industrie bedreigde haar markt.
Mellon werd later minister van Financiën van president Hoover. Die grote namen waar we het over hadden besloten tijdens hun vergaderingen dat cannabis de vijand was, en ze hebben het verwijderd. Via de media hebben ze marihuana in de hersenen van mensen gegraveerd als giftig middel, samen met het woord marihuana.
Cannabismedicijnen werden van de markt gehaald, vervangen door de chemische drugs die vandaag gebruikt worden.
Bossen worden gekapt om papier te produceren.
Plaagvergiftiging en kanker nemen toe.
En dan vullen we onze wereld met plastic afval, schadelijk afval..


Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten