Waarom kiezen velen voor het slechte doemscenario ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #044 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Velen willen niet geloven dat er een betere wereld gloort aan de horizon, wij proberen die wereld te laten zien door onze ogen. Wat ontbreekt zijn de brandende vragen, …
* Hoe zie jij dat dan?
* Vertel me eens meer over jouw / jullie visie
* Zijn er bewijzen te vinden van jullie beweringen
* Kun je mij op de hoogte houden van je dagelijkse bevindingen?
* … en duizenden andere vragen die je zou kunnen stellen, duizenden!


* En dan hebben we het nog niet over het fenomeen; “intuïtie”

Maar niets van dat alles behalve, ik geloof dat niet, ik zie dat niet, ik denk, …

“Ik denk dat er een hele berg doemdenkers zijn in de wereld en daar heb je dus geen DONDER aan, daar kom je geen meter mee verder.

Het zijn namelijk ten eerste de GEDACHTEN die mensen aanzetten tot actie. De doemdenkers zien geen uitweg dus kunnen ze ook niet ten strijde trekken om zo’n uitweg te forceren.

Demonstreren heeft geen nut, zeggen deze mensen, nee dat klopt, voor jullie heeft dat totaal geen nut want het zaadje voor de bevrijding is wellicht wel gezaaid maar nog niet ontkiemd en tot die tijd hebben ‘wij’ nog geen DONDER aan jullie, loop niet in de weg en sluit je aan tot die tijd bij andere gelijkgestemde doemdenkers die wij op een afstand herkennen aan de afgezakte schouders en de uitdrukkingsloze gezichten. Als jij je in die groep thuis voelt, prima, … maar kom niet met wij weten wel beter praatjes en verstoor onze missie niet.

En tegen de tijd dat het zaadje gaat ontkiemen, verwacht niet dat wij gelijk in de houding springen om je -dan- onstilbare nieuwsgierigheid te voeden. Achteraan sluiten graag, lees eerst maar een de 3.000 + artikelen van de afgelopen 10 jaar, een waar geschiedenisboek die als een spiegel toont wie jij was tot in de kleinste details.

Een betere wereld gaat namelijk niet over wat die ander gedaan heeft maar wat jij doet. 

A better world is not about what others have done
But it is all about, what you are doing.

– HM

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk