Twitter; Einde aan massapsychologische manipulatie door Elon Musk overname, … [update 6]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #041 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


25-04-2022 Vanaf het moment dat Elon’s interesse in Twitter bekend werd, was het al voorbij. Dit was zwaar berekend en iedereen die denkt dat dit een gelukkige vergissing was, houd je zelf voor de gek. Al deze strijd van de corrupte deep state entiteiten die Twitter controleren voor snode massapsychologische manipulatie, voegde uiteindelijk niets toe. [update 26/27-04-2022]


Door: BioClandestine op Telegram

In feite heeft hun strijd hun wanpraktijken en samenzwering met een groter wereldwijd netwerk gestold, met de intentie om alle informatie te controleren en dus wat wordt geaccepteerd als collectieve waarheid. Hun strijd ontmaskerde hen en gaf het publiek de tijd om in te zien dat het Twitter bestuur niet uit was op geld, maar op controle via politiek geladen censuur en propaganda.

Vandaag is een enorme reden om te vieren! Bekende deep state entiteiten hebben nu niet langer de controle over het de facto publieke forum, dat zij gebruiken om normies te manipuleren om hun wil uit te voeren. Of dat nu is door te manipuleren op wie ze stemmen op de verkiezingsdag, of door ze te dwingen de straat op te gaan om hun politieke agenda door te drukken, of door hun concept van de werkelijkheid te vervormen door desinformatie te versterken en de waarheid weg te laten. Ze hebben net de controle daarover verloren en dat zal zijn vruchten afwerpen in de midterms van 2022 en bij alle verkiezingen in de toekomst.

Elon heeft openlijk vele malen verklaard dat deze stap is om grondwettelijk erkende vrijheid van meningsuiting te implementeren op het platform. Voortaan, wanneer grote verhalen zoals de Hunter Biden Laptop en US Biolabs de kop opsteken, zal Twitter de informatie vrij laten stromen, in plaats van deze ongemakkelijke waarheden te labelen als “Russische desinformatie” en het te censureren van persoonlijke tekstberichten. En nu zullen normies op Twitter niet langer van de waarheid worden afgeschermd door hun globalistische opperheren.

Let nu goed op de manier waarop links hierop reageert. Houd in gedachten dat de linkse schapen alleen verontwaardigd zijn als hen verteld wordt verontwaardigd te zijn. Dat betekent dat al die pronoun-in-bio mensen nu schreeuwen omdat hun globalistische marionettenmeesters hen dat hebben opgedragen. De beschuldigingen dat Elon wordt gecontroleerd door Poetin zijn al begonnen. Libs op Twitter smelten massaal.

Nu, voor degenen onder jullie die niet lijken te begrijpen hoe Elon die Twitter overneemt een goede zaak is, omdat je een meme zag waarin stond dat Elon een satanist was of dat hij probeert een chip in je hersenen te implanteren… jullie moeten allemaal ophouden. Jullie zien er allemaal dom uit en moeten stoppen met het volgen van deze krankzinnige accounts die iedereen behalve Trump beschuldigen van deep state te zijn. Het is vermoeiend. We komen niet tot conclusies op basis van horen zeggen en speculatie, maar op basis van ACTIE.

Op basis van zijn daden en de weerstand van het linkse media complex, heeft Elon laten zien dat hij de deep state bedreigt op bijna hetzelfde niveau als Trump. Wanneer de MSM eindeloze hitstukken schrijft en beweert dat je door Poetin wordt gecontroleerd, bevestigt dat dat je iets goed doet.

Tot slot:
-Elon had deze strijd al gewonnen voordat het begon.
-Het is veel te berekend, gecontroleerd en effectief om een ongeluk te zijn, het riekt naar witte hoed betrokkenheid.
-Mensen die denken dat Elon een deep state Illuminati satanist hagedis persoon is, je bent een idioot en blijf van mijn feed of ik ban je, ervan uitgaande dat je een shill bent.

[update 26-04-2022] Bioclandestine on Telegram

Iedereen moet goed opletten op de nasleep van het Elon nieuws. Kijk goed hoe de vijand reageert. Ze onthullen het meest wanneer ze wanhopig zijn. Ze worden slordig en duidelijk als ze onder druk staan.

En precies op tijd, de huidige deep state troepen bij Twitter zijn massaal hun bot farms aan het verwijderen. De politiek geladen entiteiten die Twitter beheren zijn in een massale razernij in een poging om al hun snode Orwelliaanse activiteiten te verdoezelen.

Waarom is het verwijderen van bots belangrijk? Nou, ten eerste bewijst het dat Twitter bots gebruikt. Wat op zichzelf al Orwelliaans, bedrieglijk en slecht van aard is. Voor degenen die niet weten hoe het werkt, Twitter en andere sociale media sites gebruiken bots ze controleren, om te azen op de menselijke emotionele en psychologische natuurlijke groepsdenken neigingen.

Laten we bijvoorbeeld zeggen dat Twitter duizenden bots gebruikt om een tweet over het Pfizer-vaccin leuk te vinden. Die tweet krijgt meer interacties via algoritme manipulatie als gevolg van ‘vind ik leuk’, meer mensen zien het, en echte gebruikers zijn van nature geneigd om het ergens mee eens te zijn als ze zien dat duizenden andere mensen het ermee eens zijn, niet willen worden weggelaten uit de groep, ze liken de tweet, de cyclus gaat verder. Voor je het weet heeft de tweet 60k likes, ook al is de meerderheid van de mensen het er niet mee eens en zijn veel van de likes afkomstig van bots. Hetzelfde geldt voor de manier waarop ze beslissen wat “Trending” is, gebaseerd op wat ze willen dat je ziet en niet gebaseerd op de werkelijke aantallen van waar mensen het over hebben. Net als het geven van meer geloofwaardigheid aan hun liberale blauwe vinkje bootlickers door jacking hun volgelingen tellen met bots. Het is een behoorlijk verknipte menselijke psychologische manipulatie.

Wanneer ze het gebruik van bots combineren met algoritme/hashtag manipulatie, en censuur van afwijkende stemmen; kunnen ze direct de manier veranderen waarop mensen de algemene publieke opinie over verschillende onderwerpen zien. Dat geeft hen de mogelijkheid om de publieke opinie te beïnvloeden via psychologische manipulatie. In wezen laten ze de schapen geloven in een valse realiteit die zij creëren.

In lekentaal, ze hebben iedereen gehersenspoeld en nu proberen ze zich in te dekken voordat Elon zijn voet tussen de deur zet en het allemaal opblaast.

Ze kunnen niet hebben dat de schapen over de bots weten, want de bots bewijzen het “wat”, “waarom” en “hoe”. Wat ons uiteindelijk zal leiden naar het “wie”, waar ze het meest bang voor zijn.

Wat: psychologische manipulatie

Waarom: om de publieke perceptie en groepsdenken te controleren om de verkiezingsuitslag te veranderen en de schapen te gebruiken om hun wil te doen gelden

Hoe: bots, censuur, algoritme/hashtag manipulatie, demonetisering als straf voor verkeerd taalgebruik, enz.

Wat de “wie” betreft, zal het publiek zich moeten afvragen: “Wie heeft er baat bij het censureren van conservatieve stemmen, het verzwijgen van schadelijke waargebeurde verhalen over de familie Biden, en het veranderen van verkiezingen ten gunste van de globalistische agenda?”

We weten allemaal wie erachter zit, maar voor degenen die nog slapen, zij zullen gedwongen worden om een interne dialoog te hebben met de komende onthullingen als Elon Twitter vernieuwt.

De vijand zal je alles vertellen met hun acties. Het zou ons allen goed doen om Twitter nauwlettend in de gaten te houden.

Door: BioCladestine op Telegram

En precies op tijd met de rest van de diepe staat ineenstorting, is de Biden administratie in de pret meegegaan nu Twitter officieel in andere handen is overgegaan en de ratten zijn ontmaskerd.

Nu iemand die zij niet controleren een van hun meest waardevolle middelen voor hersenspoeling en verkiezingswijziging heeft overgenomen, voelen zij de noodzaak om Sectie 230 te herzien. In wezen willen ze controleren wat er op het internet gezegd wordt en alle onjuiste taal als desinformatie classificeren onder het mom van “Covid public health emergency”.

Ze waren in staat om dit in het geheim te doen met hun tentakels in Twitter. Nu Elon deze stap heeft gezet, zullen ze proberen dit met geweld te doen in plaats van met misleiding.

Luister hoe ze piepen. Dit is hoe je weet dat ze in massapaniek zijn.

Dit is verbazingwekkend. De impact van de Twitter overname zal kolossaal zijn voor de wakkere normies. Het is al begonnen.

Door: BioClandestine op Telegram

Kijk naar de normies’ geliefde MSNBC die per ongeluk bootladingen van hun schapen informeerd.

MSNBC zei net het stille gedeelte hardop. Ze hebben net toegegeven dat je met de controle over een groot social media-platform de boodschap van tegengestelde politieke kandidaten en hun volgers kunt censureren en afzwakken om je politieke bereik te maximaliseren en de oppositie doof te houden. Ze zeggen dat het verkiezingen kan veranderen en dat je er pas lang nadat de race voorbij is achter komt. Merk op hoe ze verzuimen te vermelden dat dit precies is wat er gebeurde met het Hunter Biden Laptop verhaal dat als “Russische desinformatie” werd bestempeld…

Merk op hoe het liberale media complex weigerde deze realiteit te erkennen, gemakshalve, tot de dag dat Elon de deal afrondde. NU zijn ze er woedend over omdat deze macht niet langer in hun handen ligt. Ze waren helemaal oké met deze macht, zolang zij hem hadden.

Zoals ik al eerder zei, de vijand is slordig als hij onder druk staat. Oefen druk uit en ze zijn geneigd tot fouten. Zoals u kunt zien, Elon Twitter overnemen is veel druk op hen, en in hun impulsieve, emotioneel geladen reacties, zoals deze, zullen ze uitglijden en wat zaken morsen die ze niet hadden moeten morsen.

Het bevestigt ook dat al deze linkse mediatypes per definitie echte fascisten zijn. Zij zijn er voorstander van dat de staat particuliere ondernemingen controleert, zolang zij maar degenen zijn die mogen discrimineren, aan de schandpaal nagelen, intimideren en censureren. Ze weten niet eens dat ze fascistisch zijn omdat ze de definitie van het woord niet kennen, maar dat terzijde.

Vergeet ook niet dat het idee dat verkiezingen kunnen worden veranderd door de media en big tech, tot vandaag de dag werd beschouwd als een samenzweringstheorie. Nu ze niet de macht hebben om het te doen, is het nu de grootste bedreiging voor onze democratie.

Hoe dan ook, jullie zeiden allemaal dat jullie wilden dat normies wakker werden? Door deze clip hebben ze een intern gesprek met zichzelf, en het is het belangrijkste linkse normie kanaal dus het heeft maximale impact.

GROTE overwinningen. bekijk het hier

Door BioClandestine op Telegram

Wow… Deze Twitter executives voelen duidelijk de druk en zijn doodsbang. Ze beginnen te beseffen dat het spel uit is. Ze geven het misschien nog niet toe, maar diep van binnen weten ze dat ze genaaid zijn.

Eerst suggereert moderator Leslie Berland, de CMO van Twitter, dat er zorgen zijn over een “massale uittocht” van werknemers vanwege Elons “twijfelachtige ethiek”. Later in de video bevestigt ze dat de “twijfelachtige ethiek” verwijst naar Elon’s zeer publieke plannen om dit gekke extreem-rechtse concept in te voeren dat bekend staat als de grondwettelijk erkende “Vrijheid van meningsuiting”.

Pauze. Dat heb je goed gehoord. Twitter executives en hun werknemers geloven dat de grondwettelijk erkende Vrijheid van Meningsuiting valt onder “twijfelachtige ethiek”.

Dan wordt de paniek nog groter, want dan gaat ze verder met te stellen dat Vrijheid van Meningsuiting schadelijk is voor hun “gematigdheid en beleid rond gezondheid”. De reden dat ze hier doodsbang voor is, is omdat Twitter’s overkoepelende vermogen om alles wat ze gerelateerd achten aan “gezondheid” het zwijgen op te leggen, het laatste is wat er tussen staat dat alle schapen en masse wakker worden.

Zonder de mogelijkheid om afwijkende meningen en speculaties over de oorsprong van C19, de werkzaamheid/veiligheid van vaccins, alternatieve behandelingen, de inflatie van het aantal doden/gevallen, de mond te blijven snoeren, zullen de schapen uiteindelijk te weten komen wat de deep state feitelijk heeft gedaan en is het spel uit. Twitter en de rest van het linkse media complex zaten er helemaal naast over al deze dingen. En Elon heeft rechtstreeks verklaard dat hij dit zal aanpakken.

Dit onderwerp is de ware angst van de globalisten omdat het teruggaat naar de reden waarom Twitter mij censureerde, en waarom het linkse media complex zoveel munitie spendeerde om mij en de waarheid over het Biolabs verhaal aan te vallen. Omdat de publieke realisatie van het VS biolab netwerk iedereen direct naar de waarheid leidt, dat C19 een door de mens gemaakt biologisch wapen is, dat in een lab is gemaakt door de VS NIH. En alle acties van de VS regering daarna waren gebaseerd op leugens en bedrog. De waarheid over C19 blaast het deksel van alles af en zal een onvermijdelijke rode pil zijn voor ieder mens wereldwijd. Dat is waarom Twitter en hun fact checkers tot op de dag van vandaag zeggen dat de labs niet bestaan, via een snopes fact check die sindsdien is weerlegd, maar ze hechten aan alle berichten die over Biolabs gaan op het platform, voor “context”.

De geschiedenisboeken zullen zich deze mensen in een zeer verontrustend licht herinneren. En terecht. Deze mensen zijn zo dronken van macht geworden, ze zijn zo ver afgedwaald van het gezonde verstand, dat ze onherkenbaar zijn van een Amerikaan 20 jaar geleden.

De kernwaarden van de Amerikaanse cultuur en wet draaien om de vrijheid van meningsuiting. Het is het eerste recht in het Eerste Amendement van de Grondwet. Het is letterlijk het eerste wat de Founding Fathers opschreven om te beschermen en te garanderen voor Wij, de Mensen van de Verenigde Staten. Het is de belangrijkste pijler van onze hele samenleving en het is wat Amerika tot het beste land op aarde maakte en ons scheidde van de rest van de oude wereld. Op Amerikaanse bodem kun je vrij je mening uiten en niemand heeft het recht dat af te nemen.

Nou, de linkse overheersers bij Twitter geven geen moer om dat alles. Zij hebben besloten dat u te dom bent om zelf na te denken, en daarom zullen ZIJ beslissen wat u bekijkt, wat u leest, wat u mag denken, wat u mag zeggen, wat “feit” is, wat “trending” is, op wie u stemt, wat u in uw lichaam spuit, enzovoort.

Ik ben er niet zeker van dat deze tech fascisten zelfs maar beseffen hoe ver ze zijn afgedaald in de duisternis. Ze geloven echt dat wat ze doen voor het grotere goed is, en ze zien niet wat ze zijn geworden. Jammer genoeg voor hen, zal dat de afrekening niet stoppen die op deze mensen zal neerdalen voor het kwaad dat ze hebben begaan.

Door BioClandestine op Telegram

HOLY SHIT! De EU commissaris, Thierry Breton, waarschuwt Elon “Er zijn regels”, en hij moet ze volgen en luisteren naar de EU over het modereren van online inhoud. Dit is ZEER veelzeggend.

Ten eerste, wat heeft de EU te vertellen aan een burger van een niet-Europees land, wat hij wel en niet mag doen met zijn privé-bedrijf? De EU kan de pot op. Als ze Twitter uit individuele landen willen verbannen, ga je gang, maar Elon hoeft niets te doen. En hij maakt zich geen zorgen over uw 6% boete voor het niet luisteren naar uw bullshit regels. We hebben “fuck-you geld” aan onze kant nu.

Maar waarom is dit zo belangrijk? Het bewijst de ANGST voor vrije meningsuiting geïntroduceerd op Twitter, van GLOBALE EN BUITENLANDSE oligarchen en establishment. Omdat nu iemand die zij niet controleren, controleert wat hun schapen te zien krijgen op het internet. Wat ze niet kunnen laten gebeuren als ze aan de macht willen blijven. Massale ontwaking beëindigt hun heerschappij.

Dit bewijst ook dat de voortdurende aanval op conservatisme en vrije meningsuiting GLOBAAL is. En de controle over Amerikaanse verkiezingen en public relations is onderdeel van een GLOBALE agenda. Een GLOBALE entiteit is aan het werk om mensen over de hele planeet blind te houden voor de waarheid van wat er met deze wereld gebeurt.

Niet dat we dit nodig hadden, maar het is alleen maar meer bewijs dat de deep state/Illuminati/globalisten bestaan, en dat zij in oorlog zijn met de vrijheid van meningsuiting. En ze zijn erg bezorgd over de invoering van Vrijheid van Meningsuiting, bijna alsof ze iets te verbergen hebben waarvan ze niet willen dat wij er over praten…

Ze willen helemaal niet dat wij over iets praten, maar het grootste geheim dat ze willen bewaren, is alles wat met C19 te maken heeft. Ze kunnen niet toestaan dat mensen zoals ik de ether in gaan om de waarheid te verspreiden dat wereldregeringen hebben samengezworen om biologische wapens te maken en die op de bevolking los te laten om noodbevoegdheden van de regering te genereren, een wereldregering in te voeren en volledige totalitaire controle over alle aspecten van het menselijk leven, onder het mom van “openbare veiligheid”.

DAT is waarom de EU in paniek raakt en deze verklaringen afgeeft. Omdat vrije meningsuiting een onoverkomelijk obstakel vormt voor hun operatie. Zodra het publiek weet dat C19 door mensen is gemaakt, en dat facties binnen vele wereldregeringen de creatie van meer biologische wapens coördineren en op commando “pandemieën” kunnen creëren… is het voorbij. Zelfs de meest gehersenspoelde schapen zullen niet in staat zijn om dat te rationaliseren. Ze zullen allemaal wakker worden.

En bedenk hoe Vrijheid van meningsuiting op het internet verband houdt met de Russische militaire operatie in Oekraïne, en hoe de EU en de NAVO door dezelfde landen worden vertegenwoordigd. Hoe het de landen van de EU en de NAVO uitkomt om hun controle te behouden over welke informatie de mensen mogen zien, aangezien zowel Rusland als China de NAVO en de VS nog steeds beschuldigen van het maken van biologische wapens.

Het hangt allemaal samen en zij vertellen u met hun daden hoe belangrijk controle over informatie is voor hun operatie om de wereldbevolking gehersenspoeld te houden.

Je kunt maar beter in Orwelliaanse Dystopieën gaan geloven… je zit er nu in een.

Financial Times
Exclusief: De EU heeft Elon Musk gewaarschuwd dat Twitter onder zijn eigendom moet voldoen aan de nieuwe digitale regels van het blok, of het risico loopt op fikse boetes of zelfs een verbod, waarmee het pad wordt geëffend voor een wereldwijde regelgeving strijd over de toekomst van het sociale mediaplatform.

Noot: de jarenlange media censuur oorlog komt nu voor iedereen zichtbaar aan de oppervlakte. We zijn in oorlog, een informatie oorlog !!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk