dé slogan; “Als elke seconde telt”, relax soms moet je geluk hebben, … of verstand, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #042 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Iedereen kent de slogan van het landelijke alarmnummer. Weet je wel hoe lang -of kort- een seconde kan duren. Ik heb eens een keer een lezing van een arts bijgewoond die vertelde over de tijd die iemand nog heeft om iemand te waarschuwen bij een hartinfarct (hartstilstand). Soms nul seconde, de kans om om hulp te roepen krijg je vaak niet eens meer. Kijk ik dan naar het onderstaande plaatje dan moet ik toch weer denken aan; “Als elke seconde telt”. Maar velen hebben ‘geluk’ [?] en zijn niet gevaccineerd, dus relax, of het is die ander die nog niet wakker was, of heel bang. Zorgen maken doen we niet voor die ander maar over die ander.


Intussen dendert de TGV nieuws sneltrein door en de landschappen vervagen al voor je ze goed en wel ziet, probeer zo maar eens wat aanknopingspunten te ontdekken als je gewend was het nieuws te consumeren inplaats van zelf te selecteren en te onderzoeker of er wel een bron van waarheid in zit.

Jarenlang werden via gemanipuleerde sociale media, de Main Steam Media en politiek op het verkeerde been gezet, gesommeerd de andere kant op te kijken, problemen gebagatelliseerd, dikke vette leugens als waarheid gepresenteerd en vooral bang gemaakt als je niet beter wist.

Maar ik zit nu relaxt te genieten van Ellon Musk die door het linkse gespuis voor bonte hond wordt uitgemaakt nu hij hun -mensen beïnvloeden speeltje- heeft afgepakt en hij wil -onvoorstelbaar- Twitter open stellen voor vrije meningsuiting. 

Dat kan en mag niet, dat gaat de -democratie- ondermijnen en natuurlijk de gezondheid, want iedereen kan nu maar roepen dat een virus niet bestaat. 

Jarenlang hebben we met man en macht een steeds groter wordende sneeuwbal tegen de steiler wordende helling geduwd, we zijn nu aan de top en nog een klein duwtje en nog even, nog een laatste duwtje en de bal gaat vaart maken om daarna in een duizelingwekkende vaart helling afwaarts te gaan alles met zich meesleurend op zijn pad.

Met Twitter, TruthSocial en in zekere mate Gettr gaan we een dikke spaak in het wiel steken van de Fake News Media, we gaan de wissels omgooien en de dinosaurus media op een dood spoor rangeren, recht afstormend op het stootblok.

We zitten in Q land al lang te speculeren op wie de eerste arrestatie zal worden? Maar denk eens groot, wat als alle verzegelde aanklachten, de sealed indictments allemaal tegelijk voor het voetlicht worden gebracht, meer als 100.000 zou een prachtig getal zijn, … om mee te starten tenminste, want, … er moet nog veel meer crimineel tuig uit de samenleving gesneden worden om de wereld genadeloos te zuiveren.

De afgelopen jaren moest ik steeds tot tien tellen om niet gelijk het gesprek over te nemen en daarmee eigenlijk wetende niets te kunnen bereiken bij het ge-brainwashed volkje. De drang om toch te pogen de boodschap over te brengen -want elke seconde telt- is nu uitgedoofd, het is zoals het is en de redding staat in de startblokken zo gauw het “toekomstige” slachtoffer er zelf om vraagt.

Ik sta er eigenlijk best wel van verstelt
de rust en kalmte, als elke seconde telt
Het balletje rolt en versnelt
Mee rennen koste je veel leergeld
Maar ja, alles was al duidelijk voorspeld
en we hebben het meer als eens aan je verteld
Toch deden velen mee aan het experiment
vrijwillig op pad in het medische mijnenveld.

De naaste toekomst gaat echter alles veranderen en daarmee komen ook de geneesmiddelen weer in beeld om te redden wat er te redden valt, … als elke seconde telt. 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk