BEWIJS: Fraude bij de 2020 verkiezingen in de VS, en Frankrijk?

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #040 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Al ruim anderhalf jaar wringen de ‘democraten’ zich in allerlei bochten om onderzoek naar het eerlijk verloop van de verkiezingen te blokkeren. Al weken is nu bekend dat er nu een andere bewijs route is blootgelegd. Begin Mei draait in 250 bioscopen in de VS de film 2.000 Mules, vrij van enige MSM censuur, hieronder de trailer die op zich al ruim voldoende bewijs is voor de miljoenen Trump fans die al vanaf de nacht van 3 november 2020 wisten dat de verkiezingen vervals waren. Hoogverraad !!… en juist gisteren was er de verkiezing van een ander belangrijk land in de EU. Wat eenvoudige gedachten,…

Verkiezingsuitslag
De snelheid: incroyable!
20:00 uur: De laatste stembussen sluiten
20:00 uur: Le Monde weet de uitslag al: 58,2%
20:01 uur: exit poll -> Macron winnaar
20:02 uur: artikel op nu. nl
20:05 Lagarde feliciteert
20:14 Von der L. feliciteert
20:16 uur: Rutte feliciteert

MINDCONTROL ?

Hoe herken je ook al weer een valse bewering?

Kom zo snel mogelijk met ‘de feiten’ zodat je de eerste bent die deze ‘aannemelijke conclusie aanreikt’ -want de media vertellen het en onze regeringsleiders conformeren zich hieraan- en het onderbewustzijn van miljoenen mensen is al besmet. Elke conflicterende mening die daarna komt moet de strijd al aangaan met het referentiekader van de ontvanger. Deze technieken werden al ontwikkeld tijdens de MK-Ultra onderzoeken in de vijftiger jaren.

Is dit de nieuwe Franse vlag of was hier een valse vlag die de verkiezing manipuleerde ?

Definitieve uitslag van de presidentsverkiezingen van 2022:

Macron: 18.779.809 (38,5%)

Onthoudingen: 13 655 960 (28%) (record sinds 1969)

Le Pen: 13 297 728 (27,3%)

Blanco/ongeldig: 3 019 003 (6,2%)

  • Blanco/Nul/ Onthouding: 16 674 963 (34,2%)

Inschrijvingen op de lijsten: 48 803 175

42% van de kiezers van Emmanuel Macron stemde om Marine Le Pen tegen te houden.

Vergelijk de stemmen eens met de winst percentages op TV – betrapt op heterdaad !!
Dit is de video die de bron is van de screenshots
27-04-2022 noot: een after the facts goed praten, een poging een deksel op de beerput te gooien

WeTheMedia op Telegram

Ik geloof dat Frankrijk net heeft meegemaakt wat wij in 2020 hebben meegemaakt – wat betekent dat het klote is omdat het zo hoort. En ons leger zou wel eens hun witte hoeden kunnen hebben geassisteerd in het toekijken hoe de cabal op dezelfde manier hun verkiezingen steelt.

Er is een goede reden dat deze operatie wordt herhaald, want het is effectief – zelfs als je nog niet hebt gezien waarom. En niemand heeft gezien wat het leger heeft gezien… dus ontspan.

Ik raad je aan om je aandacht niet af te laten leiden van wat je gevoel je vertelt. De meesten van ons hebben een aangeboren gevoel voor dingen … let op de jouwe.

Ziet u de overeenkomsten al?

Het is wat er gebeurt in de toekomst als gevolg van dit dat telt. Verder geloof ik dat deze frauduleuze verkiezingen, samen met andere verhalen in het nieuws (bv. Oekraïne, COVID, enz.), eigenlijk allemaal deel uitmaken van een grotere operatie die wordt uitgevoerd om de mensheid te redden.

Soms kun je het de mensen niet vertellen… maar moet je ze laten zien wat hier van toepassing is.

Nou, dat wordt ons getoond. En deze reactie is EXACT wat zij/wij zouden moeten voelen… en recht in ons hart. Walging van alles waar de criminele wereldbende voor staat.

Ik ben ervan overtuigd dat je kijkt naar de geleide implosie van de globalistische cabal – ook al begrijp je niet alle wendingen onderweg.


Ilan reageert op de overwinning van Macron:

“Het is allemaal nog maar het begin…”

“Dat is het, hij is herkozen, net als iedereen walg ik, maar ik wil graag een boodschap overbrengen:

Ik zou tegen alle jongeren die zich tijdens het interbellum hebben gemobiliseerd, willen zeggen: stop niet, want de strijd gaat door, het is niet omdat hij herkozen is dat het voorbij is!

We vertrekken voor 5 jaar, 5 jaar van demonstraties elke zaterdag en we zullen moeten vechten om onze vrijheden te behouden, onze publieke vrijheden, de strijd is nog maar net begonnen!

De Franse overzeese gebieden Guadeloupe, Martinique en Frans-Guyana hebben gisteren al gestemd. Het resultaat: een duidelijke overwinning voor Marine Le Pen

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk