Voor Hilary Clinton staat nu de wereld op z’n kop


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #040 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Dus de advocaten van de Hilary Campagne proberen een krankzinnige verdedigingsstrategie te gebruiken. Ze pleegden verraad, en beweren dat ze niet vervolgd mogen worden voor hun misdaden omdat de zaak “onsamenhangend en te ingewikkeld is voor een jury om te begrijpen“.


Door BioClandestine op Telegram

Dit is waarom deze hoge criminele organisaties zoveel volmachten gebruiken. Om hun netwerk zo te vervormen dat het moeilijk te ontdekken en te vervolgen is als ze gepakt zouden worden. En natuurlijk om de mensen aan de top te isoleren.

Het juridische team van Clinton verlaagt zich tot dit niveau, wat aangeeft dat ze geen opties meer hebben. En de reactie van Durham was het juridische equivalent van zeggen: “Die onzin werkt niet, we hebben je gepakt.”

Hij haalde de Maxwell zaak aan als een juridisch precedent dat er geen schriftelijke overeenkomst hoeft te zijn om een “samenzwering” te bewijzen. Om verder te gaan met het bewijs van het grotere samenzweringsnetwerk.

Pauze. De advocaten van de Clinton campagne zijn aangeklaagd en zijn betrokken bij een letterlijke “samenzwering” volgens de US DOJ… De corrupte linkse media weigeren eenvoudig deze realiteit te erkennen. Daarom weten hun schapen niets van deze zaak en wordt hun realiteitszin gemanipuleerd door het weglaten van feiten.

Het noemen van de Maxwell zaak was een niet zo subtiele por naar het Clinton kamp. Het was een boodschap. Een niet zo vriendelijke herinnering dat we op dit moment hun pedovrienden vervolgen in een zeer complexe federale samenzweringszaak. We komen voor hen allemaal.

Iedereen moet ongelooflijk gemotiveerd zijn door de houding van het Durham team en hun no-nonsense aanpak van deze zaak. Raak niet ontmoedigd alleen omdat je geen krantenkoppen op MSM ziet.

De revolutie zal niet op televisie komen.


Onderstaande protest songs 165.426 vertoningen sinds November 2021

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk