dotcom.radio aflevering 309 van 24-04-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #039 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 309 – De onrust neemt toe bij de normies, ze bedenken al waar ze naar toe zouden vluchten hier in Frankrijk als de oorlog in de Oekraïne zich uitbreid naar andere landen in de EU, echt, … dat hoorde ik vertellen afgelopen vrijdag !! – Meer en meer wordt duidelijk dat volgers van de MSM niet weten wat er gaande is. – Bedenk mij net dat ik al maanden geen regulier journaal heb gekeken. – In deze uitzending USA – Rusland – Oekraïne – voedingsketen wordt bewust schade toegebracht – Al het nieuws lijkt uit het buitenland te komen maar vergis je niet, het boemerang effect want de hele criminele wereld is met elkaar verweven, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Een oude spreuk; “De krant brengt de leugens in het land
Maar volgens een wijze Vlaamse vriend zijn twee dingen nooit gelogen
Dat zijn de prijs en de datum, daarmee zijn we nog nooit bedrogen

Zullen we het nog eens over gezondheid hebben [Bijdrage Marij]

GEDACHTENVOER

Steeds meer gedachtenvoer.
Chemtrails worden niet gezien
Voor een onzichtbaar virus is iedereen bang

[Kefirkev] Interessant wat er allemaal voor overheidscomplotten in internationale WOB verzoeken naar buiten komen #mkultra 149 projecten met beïnvloeding van de mens het zogenaamde “Black Magic” – Universiteiten (vertrouw de wetenschap) ziekenhuizen, chemische bedrijven en dat alles in de vijftiger jaren. University of Nijmegen, Children’s International Summer Villages, Inc., Noot: Hier is wellicht al veel overlappend voorwerk gedaan voor de meer als 400 Biologische oorlog voering laboratoria wereldwijd [?]

[Mike] Klaus Schwab’s topadviseur voor WEF, Dr. Yuval Noah Harari:

“Waar hebben we zoveel (nutteloze) mensen voor nodig? De beste gok die we hebben, is om ze gelukkig te houden met drugs en videospelletjes.”

Dit is de tactiek voor hen om door te gaan met het vergaren van wereldwijde controle ; Afleiding Overspoel ons land / onze straten met drugs en houd zoveel mogelijk mensen aan de drugs & zo buiten contact met de realiteit, dat ze nooit de valstrikken zullen zien die tegen onze natie en haar vrijheidslievende mensen zijn opgezet.

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Angelface] Vijfde verlenging Tijdelijke Wet Maatregelen Covid-19 (#spoedwet) aangenomen. Hele oppositie tegen, hele coalitie voor.

[Kefitkev] Ursula von der Leyen introduceert het ‘EU Digital Covid Certificate‘ die lidstaten per 1 juli 2022 verplicht moeten invoeren. Alleen hiermee kan binnen de EU gereisd worden.
Noot: Dat is dus over een weekje of vijf/zes en jarenlange voorbereiding en planning !!

GV Iedereen wordt in zijn eigen tempo wakker, behalve in “Mei”
Bij het dotcom.radio team hebben we al mee mogen puzzelen in de levens van duizenden mensen die met hun vragen opmerkingen en zorgen naar ons toekwamen. En eigenlijk was het meestal in de vorm van; “Heb je er al eens vanuit dit gezichtspunt naar gekeken?” Zodat ze in feite zelf de puzzel oplossen met een beetje hulp van buitenaf. Bijzonder dankbaar werk als je iemand kan helpen de levenspuzzel op te lossen, dus ga ook aan het puzzelen en een ieder is in feite behulpzaam met die grote ongrijpbaar lijkende mega puzzel; “Het creëren van een betere wereld” !!

[Fries Foar Frijhiid ] Je CO2-uitstoot gekoppeld aan je betaaltransacties. Goh. Was je niet een knettergekke complotdenker als je dit een jaar geleden voorspelde?
– noot en daarna gekoppeld aan je locatie (grenscontrole) jij mag hier niet betalen want je woont hier niet en bent niet gevaccineerd
[Medusa] Een door de EU gefinancieerd, vergaand, grensbewakingssysteem gebaseerd op leugendetectie en social media info van de reiziger. De test is inmiddels afgerond maar documenten worden niet allemaal vrijgegeven, ondanks verzoek van de Europese Rechtbank. (noot: luchthaven douane etc)

TRUMP– & –Qanon

USA

[Mike] – [Trump] “Piers Morgan, and the Fake News Media interview, …

[Mike] For those who say “nothing is happening” and “the sheep aren’t waking up”. Here is direct evidence you are wrong. This is a clip from Fox and Friends this morning. WATCH NOW!

[Mike] Joe Biden is van plan op 19 april een bijeenkomst te houden met de leiders van Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Canada, Italië, Polen en Roemenië. De secretaris-generaal van de NAVO zal ook deelnemen.

De agenda is duidelijk. De Russen willen de meer dan 60.000 nazi’s in het oosten vernietigen, die 8 jaar lang door de VS en de NAVO zijn bewapend, getraind en gefinancierd. Tientallen miljarden dollars aan investeringen in fascisme en jaren van werk om de Donbass en Rusland te vernietigen branden met een blauwe vlam.

[Mike] Florida Senate, on a 23-16 vote, just passed legislation ENDING Disney’s tax privilege, self-governing power & special exemption status.

[Mike] Watch President Trump drop his tax returns at the height of Biden fighting the release of his.

[Mike] TUCKER: An hour ago a plane crashed into a General Mills food facility. Over a dozen food plants in the last month have burned to the ground amid a growing food supply crisis. What the hell is going on here?
Non-GMO, Organic Food Distributor Azure Standard HQ Just Went Up In Smoke

Oekraïne

[Mike] Bijna 5000 buitenlandse huurlingen in Oekraïne!
– noot en dan nog vele duizenden werkzaam in de Bio-labs
[Marij] Pentagon Biolaboratories – Investigative Documentary
– insecten studies om ziektes te verspreiden aan de Georgie grenzen van Rusland

[Mike] Hoe weet je dat anons nu echt het nieuws aan het worden zijn:
Geen enkele mainstream nieuwszender zal de waarheid vertellen over Rusland/Oekraïne. Niet één. Niet Newsmax. Niet Fox geen CNN en ook geen NOS of RTL

[Mike] Hoe herken je nep nieuws. Niet gebroken ruiten terwijl auto’s door de bommen omver geblazen zijn die daar voor de deur liggen.

* GV De Bio-Oorlog-laboratoria sage in de Oekraïne wordt steeds interessanter, …
– een willekeurige legerofficier die beweert dat het de VS waren die hun eigen biolaboratoria in Oekraïne uitschakelden voordat Rusland er toegang toe kon krijgen.
– de VS zou dan de eerste doden en oorlogsdaad hebben gepleegd, niet aannemelijk
– Het maakt niet uit wie verantwoordelijk is voor het uitschakelen van de labs, niets kan wegnemen dat het westerse media complex veel moeite heeft gedaan om te ontkennen dat deze labs zelfs maar bestonden, vervolgens ontkende dat ze doelwit waren/bezet werden, vervolgens ontkende dat ze biowapens maakten, vervolgens beweerde men dat ze alleen maar defensieve biowapens maakten, etc. -ZE kunnen de berichten niet meer spinnen-
– Hoe je het ook wendt of keert, de groeperingen die infiltreerden in de regering van de VS en de gehele wereld zijn verantwoordelijk voor misdaden tegen de mensheid en moeten ter verantwoording worden geroepen. 

[Mike] Het wordt steeds duidelijker wat Q bedoelde met de opmerking dat de N in NWO niet staat voor New World Order, maar voor Nazi World Order. 

China

[Medusa] looks like Taiwanese media jumped the gun! They forgot the script is timed.

[Angelface] Member of parliament Simone Kerseboom discusses the situation in Shanghai and the insane Covid restrictions the Chinese government has put into place.

Frankrijk

* GV Geven dé ’Normies’ al hun macht weg?
– Het thema van vorige week en een beter voorbeeld als Frankrijk is er niet.
Iedereen die Macron weg wil hebben zwijgt op wie ze dan wel gaan stemmen. Marie Le Pen is nog steeds een beladen naam om te vernoemen en door dat niet te benoemen trekt men de twijfelaars zeker niet over de streep.

NEDERLAND

[Mike] George Webb: Hij zit op het spoor van Nederlandse biolabs!

CORONA

[Mike] Dinsdag – Een federale rechtbank in de VS heeft het nationale masker verplichting voor lijnvluchten en andere vormen van openbaar vervoer verworpen. Masker verslaafden in het hele land zijn nu hun collectieve verstand aan het verliezen.

[Medusa] Het Witte Huis kondigt op 12 mei de 2e wereldwijde COVID-summit aan met als doel “oplossingen te bieden om de wereld voor iedereen en overal te vaccineren”

[Kefirkev] Een arts somt de lange lijst op van diensten die in Frankrijk zijn gesloten tijdens een demonstratie van zorgverleners voor het Saint-Louis-ziekenhuis in Parijs om de immunologie dienst die met sluiting wordt bedreigd wegens gebrek aan verpleegkundigen.

[Mike] “Dit is niet normaal” – Balsemer Richard Hirschman geeft beelden vrij van ongelofelijke bloedklonters In 60 seconden, hier zie je iets wat alleen voorkomt bij gevaccineerde mensen. Dit is wat er gebeurt met sommige mensen nadat ze gevaccineerd zijn. Is er een wonder dat we zoveel vaccinatiewonden en sterfgevallen zien? Dit is genomen uit een slagader van een man die stierf na COVID vaccinatie. Richard ziet deze stolsels nu in 83% van de 35 gevallen die hij deze maand deed. Ik heb aangeboden al mijn video’s aan de CDC en FDA te laten zien, maar ik betwijfel ten zeerste of ze ooit contact met me zullen opnemen. Ze willen gewoon niet te maken krijgen met bewijzen als deze.

* GV Het wordt steeds gevaarlijker in het verkeer door ouderen [?] of door gevaccineerden?

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

* De koers van het Twitter-aandeel ligt al een decennium stil
ZeroHedge trolde Twitter vrijdag over zijn trieste rendementstrack record. Een bedrijf dat nul winst heeft gemaakt voor aandeelhouders sinds de beursgang 9 jaar geleden wil Elon Musk misschien niet vergiftigen. Alex Berenson lichtte toe: “Terwijl investeerders in andere grote technologie- en sociale-mediabedrijven fortuinen hebben verdiend, hebben die in Twitter… dat niet. Hoe slecht is Twitter eigenlijk geweest als investering? Als je één dollar in het vogeltje had gestoken op de dag dat het in 2013 naar de beurs ging, zou je vandaag één dollar en acht cent hebben.
– noot Twitter is dus geen commercieel bedrijf maar iets anders, … CIA spionage machine soms?
X22 report: de ruggengraat van Twitter is de Deep State [+- 16 min]

[Mike] CNN+ ending after just one month
Netflix stonk getting rekt
Twitter may soon get taken over by Elon
Spotify cancels their contract w/ the Obamas
WaPo journalist Taylor Lorenz gets roasted by the internet

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten