Iedereen wordt in zijn eigen tempo wakker, behalve in “Mei”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #038 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Onderstaande artikel van BioClandestine onderschrijf ik volledig, hoe het ontwaking process van de ’Normies’ in zijn werk gaat om zelf de puzzelstukjes bij elkaar te puzzelen om begrip te krijgen van het gehele plaatje om in’zicht’ te verwerven. Behalve volgende maand ‘ergens in de maand mei. Dat verklaar ik onder aan het artikel van BioClandestine, …


Door: BioClandestine op Telegram

Veel volgelingen hebben gevraagd hoe ze normies wakker kunnen maken. Ze zeggen dat ze steeds onsuccesvol zijn en dat de missie hopeloos is. 

Dit is een mooie gelegenheid om een overzicht te geven van hoe ik gebruik maak van specifieke openingen en zorgvuldig gearticuleerde woorden om normies wakker te maken. En ook om aan te geven wat je NIET moet doen, wat veel belangrijker is. 

Hier zijn mijn “5 regels voor het wakker maken van de ‘normies’”:

1) Beledig de persoon niet die je probeert wakker te maken. 

-Zodra je begint te beledigen, of spreekt alsof je superieur bent, is het debat verloren. De normie zal in de verdedigingsmodus gaan en je als vijand categoriseren en alles wat je zegt negeren, hoe overtuigend je argument ook is. 

2) Dring niet te hard aan en kom niet te sterk over. Begin licht. 

-Je moet de menselijke psychologie begrijpen en deze gesprekken zorgvuldig en tactisch voeren. Als je te agressief overkomt, of met onderwerpen die te vergezocht zijn voor de gewone normie, zijn ze geprogrammeerd om je onmiddellijk in diskrediet te brengen, je als gek te bestempelen, en elke kans op vooruitgang of toekomstige doorbraken te sluiten. Deze gesprekken zijn uiterst delicaat. Je moet spreken in termen die verteerbaar en geloofwaardig zijn in hun ogen, wat verschilt naargelang het individu en hun kennisniveau. En idealiter formuleert u uw antwoorden in de vorm van vragen, zodat zij vragen gaan stellen en bewijzen gaan aandragen voor hun standpunt, wat zij zelden hoeven te doen. Wanneer ze gedwongen worden iets uit te leggen dat nergens op slaat, beginnen ze aan zichzelf te twijfelen, ook al geven ze hun nederlaag in het argument niet toe. 

3) Probeer niet het initiatief te nemen. Laat ze naar jou komen. 

-Normies zijn zeer gevoelig via triggers om alles te negeren wat hun narratief uitdaagt. Als ze bepaalde modewoorden horen, of praatjes, zijn ze letterlijk geprogrammeerd om te stoppen en je aan te vallen. De mensen die vragen hebben zullen hun weg naar jou vinden. Vertrouw me. Draag jezelf op een manier die bewijst dat je de door de MSM gegenereerde verhalen niet onderschrijft, en de nieuwsgierigen zullen naar je toe komen. Dit zijn de gelegenheden om kleine doses rode pillen in te spuiten, na een zorgvuldige beoordeling van het kennisniveau van de normie, en dan de rode pil dosering dienovereenkomstig toe te dienen. Dit vergt oefening en herhaling. 

4) Begrijp dat u de normie niet echt wakker maakt, maar eerder een kettingreactie in gang zet waardoor ze uit zichzelf wakker worden. 

-Jij bent slechts een katalysator. U bent er niet om hen alles te vertellen, tenzij zij rechtstreeks uw mening vragen. Het is jouw taak om hen hun overtuigingen te laten betwijfelen. Als je kleine onregelmatigheden in hun overtuigingen kunt aantonen, zullen zij vanzelf beginnen hun overtuigingen in twijfel te trekken. Mensen leren pas echt lessen als ze het zelf doen. Om een blijvende impact te hebben, moeten ze hun pad zelf ontdekken. Je kunt niets forceren. Proberen het ontwaken te forceren, zal een averechts effect hebben. 

5) Wees zelfverzekerd en goed onderlegd in een onderwerp voordat je het met anderen probeert te delen. 

-Als iemand ongeschoold en sprakeloos overkomt, zijn mensen van nature minder geneigd om deze persoon te geloven. Als iemand goed gesproken overkomt, goed opgeleid, zeer goed op de hoogte van het onderwerp, snel van begrip, geestig, zelfverzekerd, representatief, enz, dan zijn we veel meer geneigd te geloven wat deze persoon te zeggen heeft. Dus je kan 100% correct zijn wanneer je je neef vertelt dat Hunter Biden’s investeringsfirma US DoD belastinggeld doorsluisde om biologische wapens te creëren in Oekraïne, maar als je het slecht brengt en je klinkt slordig, zal je niet geloofd worden. Ken echt ALLE details over het onderwerp, en uw niveau van deskundigheid zal voor zich spreken, waardoor uw boodschap geloofwaardiger wordt. 

Het proces om normies wakker te schudden is niet gemakkelijk. Het is een ontwikkelde vaardigheid, verkregen na ontelbare vallen en opstaan. Zelfs als u niet deelneemt aan deze gesprekken, zal gewoon uw manier van doen, die suggereert dat u het voorgeschreven verhaal niet gelooft, hoop geven aan hen die hebben overwogen om met de norm te breken.


Iedereen wordt in zijn eigen tempo wakker, behalve in “Mei”, …


Het bovenstaande verhaal zal zeker van toepassing blijven maar bedenk dat sommigen nooit wakker zullen worden, nooit en te nimmer.

Echter, in mei verwacht ik dat de eerste massale onthullingen gaan plaatsvinden en dan ook echter massaal waar alles tegelijk, de hele beerput opengetrokken gaat worden. Dat is niet mogelijk om gefaseerd te laten plaatsvinden om de criminelen in kwestie geen uitweg te bieden maar vooral ook de mogelijkheid te ontnemen nog domme gevaarlijke acties ten uitvoer te brengen en mensen meeslepen in hun eigen ellende.

Mei wordt dus een boom, boom, boom een ‘carpet bombing’ maand.

Je kan het vergelijken met; Ik sta nu voor een kruispunt en ik moet beslissen of ik rechts of linksaf moet kiezen, er staan geen duidelijke aanwijs borden, je navigatie is uitgevallen en het begint bovendien donker te worden en er zit iemand te zeuren; “Zijn we er nog niet?” je bent moe en je wilt eigenlijk al in je hotel zijn. Welke hulp kan ik zo laat nog inschakelen? Elk antwoord en elke hulp is welkom ter overweging !!

Aan de rand van de afgrond worden allerlei zaken overboord gegooid, dat is wat we gaan zien en meemaken in Mei. 

Bij het dotcom.radio team hebben we al mee mogen puzzelen in de levens van duizenden mensen die met hun vragen opmerkingen en zorgen naar ons toekwamen. En eigenlijk was het meestal in de vorm van; “Heb je er al eens vanuit dit gezichtspunt naar gekeken?” Zodat ze in feite zelf de puzzel oplossen met een beetje hulp van buitenaf. Bijzonder dankbaar werk als je iemand kan helpen de levenspuzzel op te lossen, dus ga ook aan het puzzelen en een ieder is in feite behulpzaam met die grote ongrijpbaar lijkende mega puzzel; “Het creëren van een betere wereld” !!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk