Het wordt steeds gevaarlijker in het verkeer door ouderen [?] of door gevaccineerden?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #036 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Vandaag publiceren we artikel 3.000 sinds 2012 op gedachtenvoer.nl

Deze kop stond boven een artikel van RTL Nieuws: “Slachtoffers door oudere bestuurders: ‘Niemand houdt ze tegen’”. en … “nabestaanden willen dat ouderen voortaan strenger gekeurd worden”.


Iemand die de feiten kent weet dat het de ‘jongeren’ zijn die de meeste ongelukken veroorzaken, onervaren en een ‘alles kunnen mentaliteit’. Dat lijkt mij logisch toch, … ?

Cijfers CBS; “In 2020 waren er 610 dodelijke slachtoffers door verkeersongevallen. Dit is 7,7 procent minder dan in 2019, toen er 661 verkeersdoden vielen. Vergeleken met twintig jaar geleden is het aantal dodelijke slachtoffers van verkeersongevallen met 48 procent afgenomen”. – “De helft van de verkeersdoden in 2020 was 60 jaar of ouder. In totaal kwamen er 306 zestigplussers om in het verkeer, waaronder 108 tachtigplussers. De oudere dodelijke verkeersslachtoffers hebben relatief vaak een fietsongeval, terwijl verkeersslachtoffers jonger dan 60 jaar vaker omkomen bij een auto-ongeluk”. 

Het artikel van RTL nieuws is dus puur “gelul”, dat heb ik in een paar minuten gevonden bij het CBS.

Over de cijfers van het CBS, 2020 is natuurlijk een slecht voorbeeld met de Lockdown maatregelen werden er vele kilometers minder gereden door iedereen. Onderscheid tussen mannen en vrouwen geeft ook de aantekening dat de meeste beroep chauffeurs mannen zijn die zeer veel kilometers rijden.

Het artikel van RTL nieuws deelde terecht ook de zorgen betreffende medicijngebruik.

Ik wil in deze nog veel, heel veel verder gaan, …

Ik ben als ex beroepschauffeur zeer bezorgd om de cijfers van het tweede deel van 2021 en geheel 2022 die we pas volgend jaar te zien krijgen.

Medicijngebruik in het verkeer kan dodelijk zijn, maar, …

Hoe zit dat dan met ’gevaccineerden’, de deelnemers aan de experimentele injecties die plots onwel kunnen worden of van de ene op de andere seconde dood kunnen blijven zoals we dat ook met topsporters al veelvuldig zagen? Bovengemiddeld goed getrainde mensen die we van het ene op het andere moment zagen neervallen tijdens de wedstrijd waarvan velen dodelijk getroffen door de ‘bijwerkingen’.

In de toename van eenzijdige auto ongelukken worden smartphone gebruik, zoom metingen genoemd, verzetten van de klok (vermoeidheid) en verder blijft het oorverdovend stil, …

Leven is risico nemen maar mogen de experimenteel ‘gevaccineerden’ rijdende medische tijdbommen aan het verkeer blijven deelnemen en iedereen [de ongevaccineerden] zo in gevaar brengen?

Is er nu al een niet gerapporteerde toename in verkeersongelukken en doden? Net zoals we nu een ongerapporteerde toename zien in ziekenauto ritten die alleen maar logisch te verklaren zijn met vaccinatieschade en doden [?]. Want ook al mogen er geen doden vervoerd worden in ziekenwagens weten we al van getuigen dat dit wel gebeurd, een getuige die tevergeefs eerste hulp had geboden aan een inmiddels overleden persoon werd gewoon in de ambulance vervoerd !!


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk