Over ‘Normies’ en schapen, … dwalende tot, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #035 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


In de alternatiever media [hier dus] wordt veel geschreven over normies en schapen en nooit in positieve bewoordingen. Door het grote aantal schapen en normies zijn de deep state / WEF gecontroleerde regeringen in staat de massa onder controle te houden. SAMEN ZIJN WIJ STERK, ooit wel eens gehoord dat spreekwoord? PRECIES, we moeten de schapen en normies bij de les krijgen;
#1). Omdat de gevaccineerde normies en schapen dreigen dood te gaan of ernstig ziek te worden !!!
#2). Om schouder aan schouder ten strijde te trekken tegen het kwaad in de wereld !!!

-HM

Door: BioClandestine op Telegram

De reden waarom het woord “normie” wordt gebruikt om deze mensen te beschrijven is omdat decennia lang de maatschappelijke norm was dat je geloofde wat de kranten zeiden, je geloofde de man op de TV, en blindelings meeging in alle voorgeschreven verhalen omdat dat gewoon was wat iedereen deed. De waarheid kwam van de TV en zo werkte het. Sociale media verpestten dat, en de maatschappelijke normen voor hoe mensen nieuws consumeerden veranderden DRASTISCH met de introductie van het internet gevolgd door sociale media, wat leidde tot een massale variëteit aan standpunten en alternatieve verhaallijnen. In tegenstelling tot het verleden waar de hele berichtgeving voor een natie afkomstig was van 2-3 nieuwszenders en een handvol krantenbedrijven. “Normies” zijn het -slachtoffer- van verouderde maatschappelijke normen, waaronder helaas ook het zwaar gehersenspoeld worden voor politieke doeleinden door de MSM.

De reden waarom het woord “schaap” wordt gebruikt om deze mensen te beschrijven, is omdat schapen een soort zijn die instinctief blindelings de kudde volgen en ongelooflijk gemakkelijk te manipuleren zijn. Kalm in hun gevangenis zolang ze voedsel en bescherming hebben.

Is het je opgevallen dat ik het in dit artikel nog niet over links of rechts heb gehad? Dat komt omdat er normies/schapen zijn aan beide zijden van het gangpad. Iedereen die blindelings zijn mening van de TV haalt, is wat mij betreft een schaap. Links of rechts. Dus als mensen in mijn commentaren roepen “normies kijken niet naar Fox and Friends! NoBoDy iZ WaKiNG UP!” Je hebt het gewoon mis. Miljoenen en miljoenen zijn afhankelijk van de TV om dingen voor hen te bevestigen. Zelfs als ze denken dat iets wat ze op social media hebben gezien waar zou kunnen zijn, accepteren ze het niet als feit totdat de TV het zegt.

Een ander punt dat ik wilde aansnijden, is dat velen beweren dat “schapen slapen en altijd zullen blijven slapen”. En daar ben ik het absoluut niet mee eens. Ja, er zal zo’n 4-6% zijn die permanent gehersenspoeld zijn en er misschien nooit meer bovenop komen, maar ieder van ons was op een bepaald moment een schaap en we zijn op verschillende momenten wakker geworden. Niemand kwam roodharig en volledig bewust uit de baarmoeder. Dat sommige mensen er langer over doen dan jij, wil nog niet zeggen dat ze verloren zijn. We moeten decennia van hoog niveau psychologische manipulatie en hersenspoeling ongedaan maken. Het is ongelooflijk moeilijk en tijdrovend. En vergeet niet dat we vanaf 2016 zoveel vooruitgang hebben geboekt, maar velen merken dat niet op omdat het langzaam en methodisch is gegaan. Een gecontroleerde normalisatie in tegenstelling tot schok en ontzag.

En laat me duidelijk zijn, geen van deze mensen zijn een “verloren zaak”, nog niet. Ze zijn psychologisch gemanipuleerd. Hun hersenen zijn volgestopt met leugens van bronnen en mensen die ze vanaf hun geboorte moesten vertrouwen, waardoor hun gevoel voor realiteit vervormd is. Het is niet hun schuld. Ze zouden niet hoeven te lijden omdat snode entiteiten hen hun hele leven gemanipuleerd hebben.

De overgrote meerderheid van deze mensen is goed, intelligent, vriendelijk, liefdevol en wil een betere toekomst voor ons allemaal, maar ze zijn letterlijk gehersenspoeld en denken niet zelfstandig. En ik geef om velen van hen, ook al vind ik hun onwetendheid vervelend.


OOK TWITTER BEWAAKT DE SCHAAPJES EN NORMIES

De koers van het Twitter-aandeel ligt al een decennium stil

ZeroHedge trolde Twitter over zijn trieste rendementstrack record. Een bedrijf dat nul winst heeft gemaakt voor aandeelhouders sinds de beursgang 9 jaar geleden wil Elon Musk misschien niet vergiftigen. Alex Berenson lichtte toe: “Terwijl investeerders in andere grote technologie- en sociale-mediabedrijven fortuinen hebben verdiend, hebben die in Twitter… dat niet. Hoe slecht is Twitter eigenlijk geweest als investering? Als je één dollar in het vogeltje had gestoken op de dag dat het in 2013 naar de beurs ging, zou je vandaag één dollar en acht cent hebben.

– Conclusie: Twitter is dus geen commercieel bedrijf maar iets anders, …
– CIA spionage machine soms? [Ja]
– Om de normies en schapen te bewaken soms? [Ja]
– X22 report: de ruggengraat van Twitter is de Deep State [+- 16 min]


Door: BioClandestine op Telegram

Of je het nu leuk vindt of niet, deze mensen maken deel uit van deze wereld, en de enige manier waarop deze wereld zich zal herstellen is als we zoveel mogelijk van hen wakker maken. Zodat toekomstige generaties worden opgevoed door mensen die hun kinderen bewust kunnen maken en hen ervan kunnen weerhouden de gruwelen uit het verleden te herhalen.

Deze operatie is bedoeld als een oplossing op lange termijn, en zal herhaaldelijk bewijs vereisen, zodat er geen ontkenning kan zijn om massa-acceptatie te genereren. Alleen dan kunnen we de straf uitvoeren. Het zal tijd kosten, en hoe erger het wordt, hoe meer mensen wakker worden. De schapen zullen niet overwegen hun omheining te verlaten totdat er geen voedsel meer is binnen de omheining. Om schapen wakker te maken, moet hun dagelijkse routine onmiddellijk worden beïnvloed om hen uit hun repetitieve routine te halen en hen te doen twijfelen aan hun situatie.

Dat is wat er nu aan de hand is onder Biden. [noot; de gehele wereld] De schapen betalen meer voor gas, levensmiddelen, huisvesting, hun leven wordt direct beïnvloed, de status quo is veranderd, waardoor ze hun schaapherders in twijfel trekken. Hoe erger het wordt, hoe meer er uit de diepe slaap worden gebroken en alternatieve antwoorden op hun situatie zoeken.

Ik hoop dat dit wat duidelijkheid schept over hoe ik deze woorden gebruik en hoe deze operatie specifiek is opgezet met deze mensen in gedachten.


Over de misleidende en crimineel dodelijke COVID / Corona hoax staat deze website boordevol
Over de misstanden in de Oekraïne en de militaire operatie van Rusland heb ik veel minder geschreven
Een uitstekend gedocumenteerd artikel vindt je hier; Denazificatie; “Rusland is met ongeveer een derde van dat aantal binnen getrokken en alleen al getalsmatig kun je concluderen dat hier geen sprake is van een veroveringsoorlog, want om dat te doen moet je met een overmacht komen“.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk