De Bio-Oorlog-laboratoria sage in de Oekraïne wordt steeds interessanter, …

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #034 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


De oorlog in de Oekraïne is nu bijna twee maanden aan de gang maar de gemiddelde normie heeft nog geen kaas gegeten van Bio-oorlog laboratoria in het land. Onderstaande een artikel van BioClandestine een van de klokkenluiders die als eerste het verhaal heeft aangekaart. 


BioClandestine op Telegram https://t.me/bioclandestine/232 

Het is wel cool dat Dr. Malone op de hoogte is van het hele Biolab verhaal en het gezonde standpunt heeft ingenomen dat er niet zoiets bestaat als “defensieve biowapens”. Dr. Malone lijkt zich bewust te zijn van de grotere samenzwering tussen de Oekraïense productie van biowapens en hoe die samenhangen met de creatie en vrijlating van C19, de productie van vaccins en de levensvatbare onderdrukking van C19-behandelingen (Ivermectin/HCQ), propaganda in de massamedia, enz. 

Ik moet het echter wel hebben over een willekeurige legerofficier die beweert dat het de VS waren die hun eigen biolaboratoria in Oekraïne uitschakelden voordat Rusland er toegang toe kon krijgen. Ik heb geen enkel bewijs om deze beweringen te staven, maar als dat zo zou zijn, zou dat de situatie nog interessanter maken. Maar gezien het feit dat Rusland de controle over een paar labs wist te krijgen, als de VS de labs met luchtaanvallen uitschakelden om zich in te dekken, hebben ze niet erg hun best gedaan en heeft Rusland toch gevonden wat ze zochten. 

Als dit het geval zou zijn, dan zouden de luchtaanvallen waarvan de westerse media en de Amerikaanse regering beweerden dat ze door de Russen werden uitgevoerd, en waarvan Amerikaanse politici beweerden dat het oorlogsmisdaden waren, in werkelijkheid door henzelf zijn uitgevoerd. Daarom zouden alle vermeende burgerslachtoffers van de luchtaanvallen het gevolg zijn van het feit dat de regering van de VS haar productie van biowapens verborgen hield, en zij Poetin daarvan de schuld gaf. Het is mogelijk, maar ik denk niet dat dit het geval is. 

Echter, als dit waar zou zijn, zou het de mogelijkheid ondersteunen dat het US MIL en het Russische MIL samenwerken in een bepaalde hoedanigheid, om deze deep state black-site biolabs uit te schakelen. Dat betekent dat de US MIL niet probeert de Amerikaanse regering te dekken, maar eerder slechte actoren binnen onze eigen regering uitschakelt in solidariteit met andere wereldmachten, d.w.z. Devolutie zou in het spel zijn. Wat volgens mij een legitieme mogelijkheid is, zo niet de meest plausibele mogelijkheid, gezien de algemene neutraliteit van het US MIL in deze zaak. 

Het maakt niet uit wie verantwoordelijk is voor het uitschakelen van de labs, niets kan wegnemen dat het westerse media complex veel moeite heeft gedaan om te ontkennen dat deze labs zelfs maar bestonden, vervolgens ontkende dat ze doelwit waren/bezet werden, vervolgens ontkende dat ze biowapens maakten, vervolgens beweerde men dat ze alleen maar defensieve biowapens maakten, etc. Dit alles terwijl ze Orwelliaanse tactieken gebruikten om de verspreiding van het verhaal tegen te houden via sociale media censuur en MSM karaktermoord op mij voor het verbinden van de punten, in een poging om de boodschapper in diskrediet te brengen omdat ze de boodschap niet in diskrediet konden brengen. Dit is waarom de Elon en Twitter saga zo belangrijk is. 

Aan het eind van de dag, kan niets de algemene stelling hier ontkrachten; dat de Amerikaanse regering/media/big tech, ons in grote mate voorliegen en hun globalistische opperheren verantwoordelijk zijn voor het creëren van C19 naast vele andere moleculair gemodificeerde ziekteverwekkers, aka biowapens. Vervolgens gebruikten ze hun gecreëerde biowapens als een middel om de noodbevoegdheden van elke regering over de hele wereld te misbruiken om een één wereldregering in te voeren via een wereldwijde medische politiestaat. 

Hoe je het ook wendt of keert, de groeperingen die infiltreerden in de regering van de VS zijn verantwoordelijk voor misdaden tegen de mensheid en moeten ter verantwoording worden geroepen. 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk