Geven dé ’Normies’ al hun macht weg?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #033 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Wat is de norm; “Een manier van doen die gezien wordt als zijnde normaal”.

In het alternatieve nieuws wordt veel geschreven over de mensen die een normaal leven leiden. Een Normie leven wordt echter in het alternatieve circuit gezien als een leven in de Matrix, mensen die werkelijk van niets weten wat er echt aan het gebeuren is in de wereld rond om hen heen en de andere verhalen vertellers uit de grote boze buitenwereld aanzien alsof ze water zien branden.


Werkelijk op bijna alle onderwerpen die bijna niet meer te vermijden zijn in de huidige samenleving lopen op conflict situaties uit of dreigen daar op uit te lopen. Als je iets meer weet van de huidige situatie wordt spreken lastig wil je de ’sfeer’ niet bedreven. 

Het onderscheidende vermogen van mensen is vaak zo dood als een pier. 

Voorbeeld 1: Met de COVID virus crisis zijn uiteindelijk net zoveel doden gevallen als met de jaarlijkse griep, toch lopen in vele landen nog steeds dagelijks mensen rond met die mondluiers. 

Voorbeeld 2: Nog nooit heb ik zoveel ambulances zien rijden met zwaailichten als de laatste maanden. Zou er misschien iets gebeurd zijn waardoor dit het geval is?

Voorbeeld 3: In de laatste 80 jaar zijn het leeuwendeel van alle oorlogen en conflicten ontstaan of uitgelokt door de Verenigde Staten, maar met het Oekraïne conflict zien men niet meer dat het al 8 jaar oorlog was daar en is Rusland ineens de boeman die mogelijk een kernoorlog gaat teweeg brengen nu men de puinhoop aan het opruimen is, de bio-wapen laboratoria aan hun grens ontmantelen en hun voormalige landgenoten te hulp schieten die zich daar in een referendum over hebben uitgesproken bij Rusland te willen horen.

Het onderscheidende vermogen wat nu leugens, waarheid of propaganda zijn is totaal zoek bij de ’normies’

Ik zag het zaterdag bij de kleine opinie peiling die ik deed bij de vaccinatie pas demonstratie aangaande de verkiezing in Frankrijk. Iedereen wist feilloos op te noemen wat Macron fout had gedaan en dat wilde men niet meer maar niemand stelde openlijk op Le Pen te gaan stemmen. Niemand die ik sprak. He hallo, er zijn maar twee keuzes, A of B. Als je A niet wilt zul je B moeten zeggen. Zwijgen speelt A in de kaart, niet stemmen is minder verlies voor A.

Gisteren het programma van B, Le Pen doorgelezen, afschaffing btw op de 100 belangrijkste dagelijks producten waaronder voeding is alleen al een prachtig wapenfeit, invoer referenda, bingo, mijn stem zou ze hebben. Ik ben er nog niet zo zeker van wat de uitslag gaat worden na mijn kleine onderzoek zaterdag.

Staan deze mensen in hun kracht, hun macht, nee ze spreken zich niet hardop uit. Niet in de vertrouwde groep dus al helemaal niet in het openbaar, niemand met een protestbord stem Le Pen voor de vrijheid. NIEMAND !! Zo’n 50 mensen die allemaal hun stem nu al verloren lieten gaan. Als je A niet wilt moet je op B stemmen. Er is geen C. Onbegrijpelijk !! ook de “wakkeren” spreken zich niet duidelijk uit.

Onderscheidend vermogen, in mijn ogen zero, nada, nul.

Afgelopen zondag was dit het thema bij dotcom.radio in de podcast, Mike; “Mensen geven hun autoriteit weg, er wordt naar iedereen geluisterd die denkt of zegt het beter te weten en ons wegleidt met valse beloftes blijven we toch de hele tijd achter ‘autoriteiten’ aanlopen. Daardoor hebben wij een ontzettend slecht onderscheidingsvermogen. Dat onderscheidingsvermogen heeft iedereen, daar ben je mee geboren, gebruik dat”.

Mike geeft in de uitzending tips om dat onderscheidingsvermogen te herstellen, als je tenminste in een betere wereld wil leven [?]. Groepsdenken en niet ik, ik, ik is de boodschap al zegt Mike dat in veel mooiere bewoordingen, maar luister zelf maar vanaf ongeveer minuut 12 van de podcast.

Ik heb het zelf al wel eens beschreven in de artikelen op gedachtenvoer over je referentiekader, een hele harddisc gevuld met ervaringen, van horen zeggen, valse standpunten, nep nieuws en noem maar op. Een tegenstrijdige mening of standpunt is dan al verworpen voordat je tot een eigen onderzoek komt. [noot: al deze artikelen gaan over je referentiekader]

Gisteren met de Paas brunch herkende ik deze mentale afscherming van tegenstrijdige gedachten meerdere malen in de praktijk, Vragen stellen, vertel me eens meer over jouw inzichten wordt gelijk afgeblokt door van onderwerp te veranderen. Daarmee stopt dus gelijk de ont-wikkeling en worden de problemen toegestopt en nog verder weggestopt met in het referentiekader de notitie, die weg hoef ik niet meer in te slaan, die is doodlopend. Zo kom je dus nooit verder bij de normies in het algemeen.

Totdat, tot-dat we een schok evenement gaan zien in de Main Stream Media, dé Grote Media, die dit referentiekader ineens met een mokerslag gaan vermorzelen, op dat moment wacht ik een van dezer weken. Daarna kunnen we weer praten, gedachten uitwisselen elkaar van dienst zijn, behulpzaamheid kunnen tonen zonder dat de deur dichtgeknald wordt in mijn [ons] gezicht.

[Mike: de aangever van mijn rijmpje met het woord ontwikkelen]

De Matrix is de valse realiteit steeds verder aan het omwikkelen
Terwijl je toch echt ‘hier’ bent om jezelf te ont-wikkelen
Een proces dat nooit stopt, dat door-ontwikkelen
Oeps, dat wordt -binnenkort- nog hard bikkelen 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk