dotcom.radio aflevering 308 van 17-04-2022

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #032 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 308: slangengif is de nieuwe grafeenoxide – Ivermectine en kanker – #McKinseyGate in Frankrijk – Nieuws wapen controle programma VS na valse vlag aanslag – Nazi moorden in de Oekraïne – Politiegeweld wordt goedgekeurd – de Referendum fopspeen – en veel meer, …[Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

De anders denker
Ziet de kleuren van het donker

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* GV De kleuren van het donker, …
Wat een -GIGA- verschil tussen diegenen die niet eens weten hoe de wereld in elkaar steekt en diegenen die zich al die betere wereld visualiseren. De kleuren van het donker !!

* gedachtenvoer
Met het Corona gevaar werd je opgesloten
Met de Oekraïne tegen Rusland worden wapens vrijgegeven

1,5 meter, masking, vaccination and stay home was the “religion”
In the Ukraine against the ‘Bad Russians” weapons are given

[Mike] (aangever)
De Matrix is de realiteit steeds verder aan het omwikkelen
Terwijl je toch echt ‘hier’ bent om je te ont-wikkelen
Een proces dat nooit stopt, dat door-ontwikkelen
Oeps, dat wordt -dit jaar- nog hard bikkelen

* Het pilsje op het terras wordt duurder
– Ik was er al die tijd om plaats te nemen maar ik mocht niet omdat jullie samen zweerden met de leugen media en de overheid. En wie niet horen wil moet maar voelen. Nu doen we het op onze manier. Thuis mensen uitnodigen, wat drinken en vaak ook nog wat eten. En dat blijkt ook nog eens stukken goedkoper als het pilsje van voor de crisis. Ik probeerde het twee jaar geleden al uit te leggen, maar, … ik mocht niet spreken. Nu heeft het geen zin meer om iets te zeggen maar laat ik mijn portemonNEE ‘spreken’ !! Het -enige- wat mij zou kunnen motiveren zijn de oude vrienden, maar die moeten ook nog ontdekken wat ik bedoel, en zitten niet op mijn kennis van zaken te wachten, mijn uitgestoken hand werd immers al die tijd genegeerd. Ik moet er mij bij neerleggen, “de kroeg” mijn weekend domein, heeft mij niets meer te bieden.
– GV De kroeg, het was mijn weekend domein, … “was”.

* Na jaren van praten is het dan eindelijk zo ver: de nieuwe pensioenwet is naar de Tweede Kamer gestuurd. Het hele stelsel gaat op de schop. De zekerheid over de hoogte van het pensioen dat je krijgt, verdwijnt.

[Lievergezond] Lilianne Ploumen stopt per direct als politiek leider PvdA en als Kamerlid

[Mike] – [JustHuman] Als onderscheidingsvermogen het woord van de dag is, …
– Noot: Wat heb je dan aan je jarenlang opgebouwde referentiekader met valse informatie?

[Mike] Vrijbriefje voor meer zinloos #politiegeweld. We hebben de beelden allemaal gezien maar toch oordeelt het OM dat er niks aan de hand was.
– noot: Olie op het vuur –

[Angelface] Het nieuwe #referendum is een fopspeen. Trnierry Baudet reageert hierop

* Virus waarheid weekjournaal stasi dosier vorming van ekle Nederlander die zich buitensporig gedraagd zoals deelname aan demonstratie, sociale media post met andere gedachten, …
* de meerderheid in Duitsland blijft vrijwillig mondkapjes dragen
* 1.5 mijard euro aan vaccinatiexs dreigen over de houdbaarheid datum te gaan

TRUMP– & –Qanon

China

[Lievergezond] De resultaten van het overheid COVID en economisch beleid.
Zelfmoord is de uitweg die mensen kiezen, in plaats van opstand ?

[Decem] The Taiwanese Air Force has held air-defense exercises in the vicinity of the country’s capital, Taipei, to prepare for a potential aerial attack by China, President Xi Jinping, have said on multiple occasions that Beijing will not rule out taking military action to ensure the reunification of the breakaway province with mainland China.

USA

* Brian Cates: Wanneer sommige mensen zeggen “het leger is de enige manier”, terwijl ik geloof dat Patel Patriot gelijk heeft over een heleboel dingen in zijn Devolutie Theorie, lijken sommige mensen dat op te vatten als dat het aan het leger is om dit land te redden en dat ze niets op hun lokaal niveau hoeven te doen. Dit is VERKEERD VERKEERD VERKEERD.

Dit betekent dat ze nooit begrepen hebben waar HUN strijd ligt.
Het leger handelt af waarvoor het is aangesteld.
Maar JIJ moet afhandelen wat er afgehandeld moet worden, waar je bent in je provincie en in je stad. Het leger komt niet om die corrupte ambtenaren voor je te vervangen.

[Mike] HUGE BLOW TO FAKE NEWS AND FBI: Zero Guilty Verdicts in Case of Alleged Plot to Kidnap Leftist Governor Whitmer – Not Guilty Verdict for 2, Hung Jury on 2 Including Ring Leader!

[Mike] Theater Special Events: On two days, Monday May 2 and Wednesday May 4, we are renting 250 theaters around the country which will show the movie at the 7 pm showing. You will be able to purchase tickets for these showings from a link that will be posted on the 2000Mules website.
[Marij] Gateway Pundit Trump-Funded “Get Georgia Right PAC” and Adviser Gregg Phillips Release First Kemp Attack Ad on Ballot Trafficking — AND IT’S DEVASTATING! (VIDEO)

[AadPraat] The US government is paying SpaceX to send Starlink internet terminals to Ukraine amid the Russian military operation, despite the company specifically claiming otherwise, the Washington Post has uncovered.

* Biden Bypasses Congress, Issues New Gun Control Dictate With Complete Disregard for 2d AmendmentMeerdere mensen neergeschoten en meerdere explosieven gevonden in metrostation New York City Dinsdagmorgen (valse vlag opnamen) – (en deze foto)

* Brian Cates hierover: De Deep State krijgt op hun donder en nu is er een schietpartij in de metro, wapenwetgeving op komst, covid 19 positief in DC, federale vaccinatieplicht komt terug, maskerplicht komt terug, komeet komt richting aarde, oh en blijkbaar hebben ze koningscobra gif in onze watervoorraad gedaan en het in een documentaire gezet genaamd “Watch the Water” alleen maar zodat anon’s opletten. allemaal in de laatste paar dagen. kek

* Brian Cates: True The Vote en 2000 Mules hebben de juiste mensen al in absolute paniek. — Ze zijn al begonnen met hun verwoede en tot mislukken gedoemde tegenwerking en de film komt pas over 2 1/2 week uit.

[Decem] US President Joe Biden is looking to mobilize the military industry and send another $750 million worth of the Pentagon’s own weapons stockpile to Ukraine, according to new reports citing anonymous officials in Washington.

* Brian Cates Weet je nog dat kort nadat Trump de Iraanse terroristengeneraal Qasem Soleimani in kleine stukjes ter grootte van een postzegel had laten opblazen, er maandenlang berichten waren over vreemde gebouw branden en explosies? Er was een stille staatsgreep. Een nieuw management nam het over, zeer waarschijnlijk gesteund door de GCC. Maar ze deden dit zonder het aan te kondigen. De mensen die het land bestuurden voordat Soleimani zijn explosieve bestaan begon, leiden het nu niet meer. Biden en die andere jongens hebben niet te maken met wie iedereen verondersteld wordt te maken te hebben. Heel weinig van wat je aan de oppervlakte ziet is echt.

In Afghanistan.
In Oekraïne.
In Iran.
In China.

Rusland

[Sylvia] NOS: Steun voor Poetin op Trump-rally: ‘Lastig om te geloven wat je op tv ziet
– Aanhangers van oud-president Trump, nog altijd zeer machtig in de partij, neigen naar steun voor Ruslands oorlog in Oekraïne, om zeer uiteenlopende redenen. 

[Medusa] Wijze woorden van Willem Oltmans: Wij moeten eens meer naar Rusland gaan kijken qua grondstoffen Rusland en de Eu zijn eigenlijk een blok en vergeet Amerika in deze

Oekraïne

* Grote explosie op maandag gemeld

[Medusa] Diverse journalisten vragen aandacht voor heftige berichten uit de Oekraïense stad Marioepol, waar het beruchte Azovbataljon zich heeft verschanst in een industriegebied. Onder Azovstal, dat eigendom is van de Oekraïense oligarch Rinat Achmetov, zou zich een 24 kilometer lang tunnelstelsel bevinden dat tot 30 meter diep is. In dat stelsel bevindt zich volgens diverse bronnen een geheime NAVO-basis, PIT-404 geheten, evenals een biolab waar biologische wapens worden gemaakt. In de gebouwen zijn naar verluidt NAVO-officieren aanwezig. NineForNews

* NOS Dinsdag: Vanuit het belegerde Marioepol komen onbevestigde berichten van een aanval met chemische wapens door het Russische leger. De Oekraïense autoriteiten hebben dat niet bevestigd, evenmin als hun westerse bondgenoten. Maar president Zelensky waarschuwt wel dat de inzet van chemische wapens in Marioepol door het Kremlin een realistisch scenario is.

[Medusa] Honderden Italiaanse parlementariërs weigerden naar de toespraak van de Oekraïense president te luisteren. Volgens de krant il Fatto Quotidiano waren 350 politici niet aanwezig bij de toespraak.

[Mike] US leger heeft de controle in de Oekraïne

[AadPraat] De Oekraïners strijdmacht hebben de keuze tussen overgeven of gedood worden de komende dagen

[Mike] (donderdag) “The fall of Mariupol is coming. The countdown should be done not in days, but already in hours” – British military analyst, Professor Michael Clarke
[Geert] Marioepol: Het wordt explosief voor de NAVO en westelijke huurlingen – ook bio-laboratoria in het vizier (zo’n 3.000 mensen werken daar onder de grond in een Bio-lab Amerikanen, Fransen en … ???)

[Mike] Niet vertoond in de media, Russische gevangen worden geboeid in de knieën geschoten [en meer]

[Mike] Het hoofd van de Donetskse publieke organisatie “Fair Protection” Vitaly Galakhov zegt dat hij sinds 2015 petities van slachtoffers van Oekraïne (familieleden van de doden, gewonden, etc.) indient bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens (EHRM).
Van de 6000 zaken van slachtoffers uit Oekraïne gedurende 7 jaar, heeft het EHRM nog geen ENKEL Vonnis gewezen.

* De buitenlands inmenging van Biden en Soros in de periode voorafgaande aan de Russische invasie van de Oekraïne een must see documentaire van Oliver Stone voor de nieuws volgers. En weer gaat er een beerput open van uitbetaalde smeergelden aan mensen die bekend zijn met naam en handtekening voor de ontvangst die nog niet vervolgd zijn !! En opnieuw bewijs voor buitenlandse verkiezing bemoeienis vanuit de Oekraïne via Clinton in 2016

Frankrijk

* Ondanks het succes van Le Pen hebben alle andere gevestigde partijen, van de Republikeinen tot de Communisten, hun aanhangers opgeroepen om in de tweede ronde op Macron te stemmen, de gelederen sluitend rond de voormalige Rothschild bankier en socialistische technocraat.
Antifa Riots In French Cities Because They Didn’t Like The Election Result

[Sylvia] https://www.youtube.com/watch?v=4ciN_0BNOzQ important Macron & #McKinseyGate !!
[Sylvia] McKinseyGate: wie heeft echt de macht in Frankrijk?

Zelfmoord weekend-en-

IET 17 Australian diplomat jumps to his death from NYC condo
The diplomat left behind a suicide note, the sources said. His name was being withheld pending family notification.

Nederland

[Mike] Volg George Webb opTG of TW. Hij zit op het spoor van Nederlandse biolabs! [en hier]

CORONA

[Mike] Dit onderwerp zag ik voorbij komen, lees ik later wel dacht ik maar, …
– TruthHammer zegt wat ik denk: slangengif is de nieuwe grafeenoxide. Scam dus!

[Vuurvogel] Ivermectine en kanker Pubmed Mechanisme-analyse toonde aan dat ivermectine zowel de totale als de mitochondriale ROS-productie bevorderde op een dosis-afhankelijke manier, die kon worden geëlimineerd door toediening van N-acetyl-l-cysteïne (NAC) in CRC-cellen. Na behandeling met NAC werd de door ivermectine geïnduceerde remming van de celgroei ongedaan gemaakt. — Kan iemand dit uitleggen aub? Ik denk aan NAC als kuur na IVM gebruik, of begrijp ik het verkeerd?

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

[Mike] Jordan Sather Clowns abound on Gab. Wouldn’t shock me if Gab had controlled opposition elements to it.

* Twitter en Elon Musk, hij is de zaken goed aan het opschudden
– een vijandige overname van een vrije mening troll Ellon Musketeer (Musk)
GV Ellon Musk ‘vijandige’ overname Twitter over vrije meningsuiting.
GV De informatie oorlog schaakmeesters
* Vanguard swooped in and bought a larger share of Twitter than Elon. The threat to the regime is real. This is about to be the first time a lot of people encounter Vanguard and Blackrock. The veil is off and these people are getting aggressive.

GEDACHTENVOER

[Mike] Jordan Sather Ik waarschuw jullie al meer dan twee jaar voor infiltratienetwerken (één groep in het bijzonder) die neerdalen op de waarheid/patriottenbeweging.

GV De verantwoordelijken zullen boeten, spijt is er niet meer bij.
Het volk komt achter jullie aan. We weten wie er corrupt zijn. De straat zal niet mee veilig zijn voor jullie. Iedereen die zweeg is bij voorbaat verdacht en zal zijn onschuld moeten kunnen bewijzen, keihard. Ook de ‘meelopers’ worden meegesleurd in de aanstaande grote opschoon operatie. 

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten