Ellon Musk ‘vijandige’ overname Twitter over vrije meningsuiting.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #031 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Ik ben de situatie rond Elon nauwlettend blijven volgen, omdat Twitter een directe en onschatbare rol speelt in het wakker schudden van normies en de algemene vrije stroom van informatie. Ondanks het feit dat veel van mijn volgers geloven in de sensatiebeluste onzin die door andere sociale media accounts over Elon wordt verspreid, is het KRISTAL HELDER dat zijn daden de deep state en het linkse media complex doodsbang hebben gemaakt.


Door BioClandestine op Telegram

Het kan me geen reet schelen wat jullie DENKEN over Elon, want wat we kunnen bewijzen is dat Elon de volledige controle over Twitter wil opeisen en een einde wil maken aan de Orwelliaanse manipulatie van het groepsdenken en het collectieve bewustzijn. Elon doet een zet en alle juiste mensen worden er gek van.

Als je niet kunt zien hoe dit een goede zaak is, kan ik je niet helpen. Degenen onder jullie die denken dat Elon een deep state is, waarom zou hij middelen uitputten (43 miljard dollar) om de controle over Twitter over te nemen als de entiteit die hij dient Twitter al controleert? En waarom zou de deep state middelen uitputten om iemand van hun eigen team te stoppen en hem te besmeuren op elk verkooppunt onder hun bevel? Dat zouden ze niet doen. Het slaat nergens op.

Lees dit uittreksel van de LA Times en vertel me hoe dit een slechte zaak is:

“Musk biedt op Twitter onder het vaandel van vrije meningsuiting. “Ik heb geïnvesteerd in Twitter omdat ik geloof in zijn potentieel om het platform te zijn voor vrije meningsuiting over de hele wereld, en ik geloof dat vrije meningsuiting een maatschappelijke noodzaak is voor een functionerende democratie,” zei Musk in een overheidsaangifte waarin hij zijn bod aankondigde. “Sinds ik mijn investering heb gedaan, realiseer ik me nu echter dat het bedrijf in zijn huidige vorm niet zal bloeien en deze maatschappelijke noodzaak niet zal dienen. Twitter moet worden getransformeerd als een particuliere onderneming.””

Twitter is een essentieel instrument dat gebruikt wordt door de diepe staat om op hoog niveau psychologische manipulatie uit te voeren en de massa’s te controleren via censuur van vrije meningsuiting; en Elon wil binnenkomen en het opblazen en gebruiken om wereldwijde vrije meningsuiting te implementeren.

Dit zou een kolossaal keerpunt zijn in de informatie oorlog. Zonder de vijand die zijn schapen kan afschermen van de waarheid, zijn de schapen kwetsbaar voor red pilling. Zonder dat de vijand kan verdraaien wat “trending” is, zullen de schapen een realistische perceptie hebben van groepsdenken en niet misleid worden door een politiek geladen valse realiteit. Zonder de vijand die in staat is om degenen die spreken over niet-goedgekeurde verhalen te censureren en te verbannen, zal de waarheid heersen, vrij van agenda-gedreven manipulatie van informatie, en zullen de schapen worden blootgesteld aan de waarheid.

Helaas begrijpen niet genoeg mensen de ernst van deze situatie en wat het betekent. Denk aan de rol die dit speelt in de midterms, en hoe ze niet in staat zullen zijn om verhalen als de Hunter Biden Laptop en Biolabs in Oekraïne te censureren. Nu de waarheid zich zonder weerstand kan verspreiden, opent dit de deur voor massale ontwakende gebeurtenissen.

Degenen die in de conservatieve echo kamers willen blijven waar we naar verbannen zijn, zijn welkom om dat te doen. Maar voor de soldaten die een verschil willen maken in De Grote Informatie Oorlog, bereid je voor om terug te keren in de strijd. We hebben wat normies wakker te maken.

Lees meer over o.a dit onderwerp op het telegram kanaal van BioClandestine

censuur sociale media

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk