De kroeg, het was mijn weekend domein, … “was”.


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #028 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


In oktober 2021 was ik voor het laatst op het terras van mijn stamkroeg, binnen zat totaal niemand en iedereen zat braaf aan tafeltjes afstand te houden. Niemand kwam naar me toe, geen handje geven, maar ook niet op afstand even vragen hoe het was of; “Hé, lang geleden, hoe is het”. Wel lekker goedkoop want een rondje geven kwam ook niet bij mij op [!] Maar om nu te zeggen, het was gisteren gezellig in de kroeg om alle ouwe bekenden weer te zien na lange tijd. De aantrekkingskracht van juist de kroeg als ontmoetingsplaats was er niet meer, … toch een rare gewaarwording. Nu weer een dik half jaar verder heb ik daar nog eens mijn gedachten over laten gaan.


Als ik nog op Facebook zou zitten (reeds weg sinds eind 2014), dan zou ik dit plaatsen


Het pilsje op het terras wordt duurder

  • Ik was er al die tijd om plaats te nemen maar ik mocht niet omdat jullie samen zweerden met de leugen media en de overheid. En wie niet horen wil moet maar voelen. Nu doen we het op onze manier. Thuis mensen uitnodigen, wat drinken en vaak ook nog wat eten. En dat blijkt ook nog eens stukken goedkoper als het pilsje, … van voor de crisis !! Ik probeerde het twee jaar geleden al uit te leggen, maar, … ik mocht niet spreken. Nu heeft het geen zin meer om iets te zeggen maar laat ik mijn portemonNEE ‘spreken’ !! Het -enige- wat mij zou kunnen motiveren zijn de oude vrienden, maar die moeten ook nog ontdekken wat ik bedoel, en zitten niet op mijn kennis van zaken te wachten, mijn uitgestoken hand werd immers al die tijd genegeerd. Ik moet er mij bij neerleggen, “de kroeg” mijn weekend domein, heeft mij niets meer te bieden.

Ik denk dat ik van bovenstaande stukje nog niet eens reacties zou krijgen op dit moment, maar als jullie mij straks weer eens zien in Geertruidenberg dan weet je waarom het terras, de kroeg, zijn aantrekkingskracht voorlopig verloren heeft.

Natuurlijk pak ik nog elke week met nieuwe vrienden een pilsje en we weten welke onderwerpen niet aangesneden mogen worden, dan moet ik steeds even tot tien tellen.

Maar om nu iedereen, alle oude vrienden op een avondje tegen te komen en uit moeten leggen wat ik er van vind lijkt me geen leuke avond.

Als iedereen ineens denkt dat Putin een crimineel en oorlogsmisdadiger is en ik vind dat hij gewoon orde op zaken stelt op verzoek van voormalige landgenoten in de Oekraïne om de bezetters het land uit te jagen die daar al 8 jaar oorlog voeren, en niemand -wil- dat begrijpen en is collectief de vijandige inval van 2014 ‘vergeten’, dan hoef ik daar niet tussen te zitten, tussen zoveel collectieve ontkenning.

En dan hoor ik mensen al vragen, heb je ook al Corona / COVID gehad? Dan weet ik zeker dat ik met iedereen ruzie krijg of op zijn minst een meningsverschil, zeker in het geval men heeft deelgenomen aan het medische experiment. Laat mijn oude vrienden eerst nog maar een jaartje of wat in de week leggen, wellicht trekt het weer wat bij als ze de waarheid onder ogen kunnen / durven te zien ?

Nooit gedacht dat de kroeg, meer als 50 jaar mijn weekend domein zo onaantrekkelijk gemaakt zou kunnen worden in slechts twee jaar vanwege meningsverschillen die bewust de wereld in geholpen werden om van onze vrije wereld een totalitaire dictatuur te maken. Dit onderstaande plaatje verteld boekdelen, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk