dotcom.radio aflevering 307 van 10-04-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #025 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 307: Subsidie buitenlandse kranten door ambasade – Crisis overleg bij het WEF? – Dit is ook Disney – Russische bevolking ‘crepeert’ helemaal niet – Intel via het WH naar China en Rusland – Bucha: (valse vlag) – Oekraine burgers aan palen vastgebonden – ondergronds NATO lab – 40 miljoen mensen in lockdown in China – [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Ik hoorde dat Ivermectine ook heel goed werkzaam is tegen de schurft
Nou dat hebben we dan ook weer afgeturfd
Chapeau voor die arts, zo’n uitspraak, best wel gedurfd
Ik krijg namelijk aan steeds meer zaken het schurft
(Noot: aan alle gevaccineerden: Krijg toch de schurft)

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

* demo Nijmegen: Willem Engel opnieuw gearresteerd op de weg daar naar toe door gemaskerde agenten die zich niet legitimeerden onderdanks minimaal 5 verzoeken
[Quivite] Goederenvervoer rijdt wel personen vervoer kampt met storing. [noot: Ik geloof daar dus geen donder van]

[Angelface] Pepijn van Houwelingen@PvanHouwelingen Sinds wanneer is het de taak van onze ambassades om buitenlandse oppositiekranten te subsidiëren? Hoe zouden we het bijvoorbeeld vinden als Rusland Nederlandse kranten gaat subsidiëren? FVD stelt Kamervragen!

* Dinsdag BREAKING NEWS: Willem Engel is vrij!
– de Nederlandse overheid is totaal ontspoort en lapt de wet aan hun laars

* ZeroHedge Crisis overleg bij het WEF ???
While You Were Distracted By Will Smith, The International Elitists Met At The World Government Summit

[Mike] De EU bouwt strategische reserves op voor chemische, biologische en radiologisch-nucleaire noodsituaties. De Unie heeft haar medische reserve-eenheid gemobiliseerd om kaliumjodidetabletten aan te schaffen.

[Mike] Het is verbazingwekkend hoe ver we zijn gekomen. Disney, de regering en de academische wereld zijn allemaal blootgesteld aan pogingen om pedofilie te normaliseren. Ze bezorgden ons een hoeksteen van eenheid. Elke patriot, rood, blauw, zwart, blank, liberaal, conservatief zal zich hiertegen verenigen. De media zal dit spelen op de 2-3% in de radicale bewegingen die dit willen. Terwijl de andere 97 – 98% klaar zijn om oorlog te voeren om hun kinderen te beschermen. Complotdenkers zeiden jaren geleden al dat het zou gebeuren, het gebeurt nu allemaal.

[Marij] Op verzoek van FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen werden afgelopen vrijdag geheime brieven openbaar gemaakt van het World Economic Forum aan leden van het kabinet. In de brieven – gericht aan premier Rutte, D66-leider Sigrid Kaag en CDA-leider Wopke Hoekstra – worden de leden van het kabinet persoonlijk bedankt voor hun bijdrage aan de Great Reset.

TRUMP– & –Qanon

Rusland

* Intel Salva Z afgelopen zondag: Zo zien de wegen van Berlijn er vandaag uit. Bestuurders organiseerden een rally van meer dan 5.000 auto’s ter ondersteuning van de Russische Federatie.

* The Storm Rider Zondag: Poetin verwijt de leiders van Westerse landen dat zij beslissingen nemen die leiden tot een wereldwijde recessie

“Stap voor stap nemen zij de ene [beslissing] na de andere; zij nemen beslissingen die de wereldeconomie [in een] crisis, [in een] recessie duwen. Ze breken logistieke en bevoorradingsketens af; ze verhogen inflatie en ongelijkheid. Ze verminderen het welzijn van miljoenen mensen, [vooral] in de armste landen. En daar ben ik gewoon bedroefd over. Het kan leiden tot massale hongersnood, en wie is daar verantwoordelijk voor?”

[Decem] Russia comments on Ukraine peace deal status​
– Voorlopig is er geen aanleiding om op hoger niveau te spreken, Putin wil alleen een ontmoeting als er documenten getekend kunnen worden

[Mike] De Russische bevolking ‘crepeert’ helemaal niet. Zij kunnen daar prima zonder McDonald’s, Coca Cola, Pornhub, Facebook, Instagram en Google. 

[Wida] Een introductie op devolution
– Trump, de oorlogstijd president
– Nederlandstalige versie voor dummies

* Brian Cates Voor degenen die pas wakker zijn geworden en het bestaan hebben ontdekt van Disney, kinderlokkerijen en de handel in kinderseks, zal het schouwspel van het triomfantelijk opstijgen van deze rechter naar het Hooggerechtshof na wat we hebben gezien tijdens de bevestigingshoorzittingen, voor altijd indruk op hen maken hoe onze regering is geïnfiltreerd in corruptie. Misdaden tegen kinderen verenigen de mensheid. HET VOLK IS DE STORM. En wij, het volk, hebben het erg druk en we gaan het nog drukker krijgen. We gaan ons land terugpakken van het corrupte systeem dat zich vandaag weer heeft geopenbaard.

[Mike] Holy shit intel via het WH naar China en via hen naar Rusland

Oekraïne

[Mike] Breaking!!!! Tientallen Oekraïense kinderen. Oorlogsvluchtelingen zijn verdwenen in Spanje!!!! Gegijzeld!!!! Spaanse autoriteiten kunnen niet achterhalen wat er gebeurd is, Spaanse politie vreest het ergste, …

[Mike]  the “Russia massacre” in Bucha: (valse vlag)

[Mike] Burgers aan palen, het gaat maar door:

[Mike] Mariupol een ondergronds NATO lab waar mensen verdwenen en nooit meer terug kwamen

USA

[Mike] Honderden Amerikaanse tanks en pantserwagens komen aan in Vlissingen voor een VS oefening in Polen. Defender 22 al geplant voor de oorlog

[Wida] De nieuwste vondst van BioClandestine: US Counterintelligence geeft toe dat ze geïnfiltreerd zijn en dat er zoiets als een Deep State bestaat. (Counterintelligence betekent contraspionage. Deze agency houdt zich bezig met het opsporen van buitenlandse spionageactiviteiten.)

[Angelface] Moskou boos dat extra VN-zitting over Boetsja niet doorgaat

* Brian Cates “In plaats van te vertrouwen op elektronische manipulatie van de stemmentotalen door hackers in China of een andere buitenlandse locatie om het voor Joe Biden te stelen, vertrouwden de Democraten misschien op de oude, beproefde methode die hen in het verleden zo goed van pas is gekomen: goede, ouderwetse vulling van stembussen. Maar dan wel op een niveau dat nog nooit vertoond was voor de verkiezingen van 2020.

Eind augustus vorig jaar werd onthuld dat de groep True The Vote biljoenen commercieel verkrijgbare gsm-volgsignalen had gekocht, verzameld en doorzocht om stembusdragers [die gewoonlijk “muilezels” worden genoemd] op te sporen.

[Marij] meer en meer democraten registreren zich als Republikeinen, meer en meer kleurt de CS van blauw naar rood

[Mike] Het nieuwe code woord in de media; “Covid besmetting”
– Het schijnt nu pas te heersen bij de politiek

China

[Decem] Covid Kinderen van 3 maanden die nog borstvoeding krijgen worden gescheiden van hun moeder.
– Dit is gewoon het ‘oogsten’ van nieuwe kinderen voor de adrenochrome-, sex- en orgaanhandel. Te verschrikkelijk voor woorden. Wanneer bereiken de Chinezen ooit de precipice?
* 40 miljoen mensen in lockdown, zelfmoorden, mensen springen zelfs van flatgebouw
Video Man in America Something Bizarre is Happening In China (Are We Next?)

Hongarije

[Medusa] De overwinningsspeech van Orbán in het Nederlands

[Mike] Eu sancties, democratie is een groot goed echter alleen als de goede kandidaat wint

-Frankrijk-

* Brian Cates: Here’s where the polls stand as of Wednesday
France, Atlas Politico poll: Presidential run-off election
Le Pen (RN-ID): 50.5%
Macron (EC-RE): 49.5%
If she wins, it will crush the EU Deep State

CORONA

[Mike] De groei van grafeenhydroxide binnen in het lichaam

Advocaat Todd Callender: “Het blijkt, gebaseerd op onze massaspectrometrie, dat ze niet echt grafeenoxide in de shots hebben gedaan. Wat ik in plaats daarvan heb ontdekt is dat ze alle basisverbindingen hebben toegevoegd zodat de lichamen hun eigen grafeenoxide kunnen produceren… Dus alles wat ze moeten doen is de basis chemicaliën in de gebruiker stoppen, hen blootstellen aan een bepaald niveau van magnetische straling, dus telefoonsignalen op een bepaalde frequentie, en die mensen zullen daadwerkelijk grafeenhydroxide in zich laten groeien.”
– Noot: verwijderen met FoodGrade Hydrogen Peroxide kwam ik ergens tegen

[Medusa] Grondlegger mRNA-vaccin vol in de aanval: “We moeten de hele WEF-kliek verjagen” (video)
– Hij vertelt samen met anderen duizenden dollars geïnvesteerd te hebben in een spreadsheet met daarop de namen van meer 4.000 WEF-trainees en informatie over “waar ze werken, waar ze zijn en vandaan komen, en waar ze gewerkt hebben.” De viroloog deelt mee dat hij het op een site zal zetten die is opgebouwd met blockchain-technologie, “zodat niemand de site kan verwijderen.”

[Godsgeschenk] De Bundestag heeft vandaag gestemd over de Corona-vaccinatieplicht. Verworpen: 378 stemmen toch nog een zeer zorgelijk aantal van Instemming: 296 stemmen

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

[Decem] Fervent twitteraar Elon Musk neemt belang van ruim 9 procent in Twitter
– Opvallend, hervorming van binnenuit mbt free speech?

GEDACHTENVOER

GV Dé Deep State, hij bestaat, geven ze nu toe !!

GV De waarheid van de kuddedieren, wat zou ‘men’ zeggen als ik dit zeg, … ?
– het best gebekte vogeltje bepaald de mening van de massa

GV Putin heeft de eerste dominosteen omver geworpen, de val van de “Deep State”, niets kan dit meer stoppen, … voor de gehele wereld !!

GV De basis wordt gelegd voor publiekelijke onthullingen, …

GV Niets kan tegenhouden wat er aan komt, …
Deze week, nog niet eerder meegemaakt, iemand die mij meerdere mails stuurde om mij van gedachten te veranderen. Van gedachten te veranderen in mijn rotsvaste overtuiging dat we er niet alleen voor staan in deze chaotische tijd. Ja wij moeten ons inzetten, protesteren, politieke ongehoorzaamheid, zorgen dat de mensen die ook strijden voor een betere wereld niet door de propaganda media weggezet kunnen worden als een stelletje coupe plegers. Net zoals Rusland weggezet  wordt voor slechteriken terwijl ze slechts reageren op noodkreten van hun landgenoten en bedreigingen met o.a. bio-wapens.
– overzicht enkele Q posts

GV Van de ‘oudjes’ kun je nog wat leren, …
– elk spoor van de jeugd ontbreekt in de strijd voor de vrijheid

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten