De basis wordt gelegd voor publiekelijke onthullingen, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #022 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Op het moment dat kwalijke zaken, zeer kwalijke zaken dreigen uit te komen klappen mensen uit de school met de boodschap; “Ik hoor hier niet bij”. Wordt het zinkende schip nu al verlaten en hoeveel van die gevluchten kunnen we alsnog aanmerken aanmerken als “ratten” [?]

-HM

Door BioClandestine Telegram:

Het hoofd van de Amerikaanse contraspionage heeft toegegeven dat snode staats- en niet-staatsacteurs zijn geïnfiltreerd in onze biologische laboratoria en onderzoeksfaciliteiten, naast vele andere sectoren van elk aspect van de Amerikaanse infrastructuur en regering.

Denk eens aan de timing. Dit werd 5 dagen geleden vrijgegeven op Twitter en LinkedIn en NIEMAND sprak erover. Het is grotendeels onopgemerkt gebleven.

Dit is precies rond de tijd dat de connecties tussen Hunter Biden en Rosemont Seneca via Metabiota en de biolabs in Oekraïne, etc., een hot topic waren op de mainstream. Details opduikend van de Hunter Biden laptop en de Russische en Chinese regeringen.

Nu zou je kunnen denken dat dit een coverup is en het redden van je gezicht, nu Hunter betrapt is, maar Counter Intel zou deze bewoordingen NIET gebruiken als ze de infiltratie probeerden te VERBERGEN. Ze zouden het niet eens vermelden, ze zouden gewoon doen alsof het niet bestaat. Maar onze Contra-Intel, die onder DNI valt, de entiteit die onder toezicht stond van Ratcliffe, koos ervoor om het netwerk bloot te leggen en hen in plaats daarvan te veroordelen. Als er goede acteurs in de regering zijn, zouden ze hier zijn. En deze vermeende witte hoeden handelen op een manier die de deep state geen dienst lijkt te bewijzen.

Dit lijkt helemaal niet op een dekmantel. Het lijkt erop dat ze langzaam de realiteit introduceren dat dit allemaal gebeurd is. Ze leggen de basis voor publieke onthulling. Ze moeten het doen in kleine verteerbare brokjes om de landing te verzachten voor normies. Omdat de ernst van deze realiteit hen zal raken alsof ze door een bus zijn aangereden.

De Amerikaanse contraspionage roept het Deep State misdaadsyndicaat op. Waarvan ze ook weten dat het grotendeels de Bidens, hun opperbevelhebber, omvat, via de informatie op de laptop die de connecties met deze biolabs in Oekraïne bewijst. En Rusland begon een oorlog over deze laboratoria en beweerde dat ze de biologische capaciteiten van de VS en de NAVO moesten neutraliseren om hun burgers te beschermen omdat het Pentagon biowapens aan het maken was in Oekraïne. Vlak nadat de US NIH net een pandemie veroorzakend virus losliet dat de wereld ruïneerde…

Voor hen die zeggen dat er niets aan de hand is, kunt u het niet meer mis hebben. Dit bevestigt dat bepaalde facties binnen onze regering toegeven dat we zijn geïnfiltreerd, waarom zouden ze dat NU doen? Omdat ze weten dat er iets op komst is waar ze NIET mee geassocieerd willen worden. Ze scheiden zich van de mensen die op het punt staan ten onder te gaan.

Denk er eens over na, de andere twee wereldmachten hebben de VS net beschuldigd van het maken van biologische wapens en de zoon van de president zit in de raad van bestuur van een investeringsmaatschappij die fondsen van het US DoD doorsluist naar Metabiota en andere labs in Oekraïne, waarmee onderzoek werd gedaan naar ‘s werelds meest dodelijke ziekteverwekkers, en het Russische leger beschuldigt Hunter Biden en de DNC er rechtstreeks van deel te nemen aan de grotere operatie met betrekking tot de activiteiten van deze black site labs waarvan de Russen beweren dat ze biologische wapens maakten.

Dit gedrag van de Amerikaanse regering geeft voor mij aan dat er iets ernstigs op het punt staat onthuld te worden dat niet kan worden ontkend.

Operaties zijn aan de gang.

-Clandestine

Independent journalist Jacob Creech of https://bioclandestine.substack.com joins host Owen Shroyer on The Alex Jones Show to break down the corrupt establishment behind the biolab attacks in Ukraine.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk