Putin heeft de eerste dominosteen omver geworpen, de val van de “Deep State”, niets kan dit meer stoppen, … voor de gehele wereld !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #019 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


04-04-2022 Hou je vast, zet je schrap want niemand maar dan ook niemand gaat ontsnappen aan de waarheid. Iedereen zal het moeten aanhoren of je wil of niet. Een waarheid die een einde gaat maken aan eeuwenlange onderdrukking. Ik ga je een paar puzzelstukjes aanreiken en op zijn plaats leggen, je moet de puzzel echter zelf afmaken. Hoe sneller je dat gaat doen, des te beter is dat voor jezelf en -iedereen- waar je om geeft !! ** Update**


De optelsom van deze puzzel zal alle emotionele snaren in je ziel raken, je zal verbaast zijn, geschokt worden, … tot in de kern, … afhankelijk van wat je reeds wist. Voor zo’n grofweg 20% van de wereldbevolking vertel ik echter geen geheimen, zij wisten het al, soms vele jaren en jaren tot hun frustratie, want -bijna- niemand wilde het horen.

Vanochtend 3 april werd ik om iets over vier uur wakker, denkend aan; “Hoe ga ik dit allemaal vertellen, wetend dat niemand naar me wilde luisteren twee hele jaren geleden toen de COVID waanzin begon en ik zelf al zicht had op de hele puzzel en beschreven heb ik het protestliedje hieronder aan de pagina; “On Lâche Rien – We won’t give up”.

Aanleiding om dit te schrijven waren drie gebeurtenissen. Mijn beide buren stonden dinsdag met elkaar te praten en met het klein beetje Frans dat ik ken hoorde ik dat het over Rusland en de Oekraïne ging. Ik gooide een bommetje; “Poutine est mon ami” – “Putin is mijn vriend”. Een van de buren hoorde ik zeggen, ja dadelijk loopt -je vriend Putin- weg maar het hele land ligt in puin, en hij liep hoofdschuddend weg. Het tweede event was de sticker hiernaast die we kregen na de wekelijkse manifestatie in Autun zaterdag. Onder de tralies barcode de tekst; “P3UT-ON ACH3T3R L4 LIB3RT3 [Putun on acherter La Liberte] – Putin koopt de vrijheid [voor Rusland]. Ik stuurde deze meme door aan een Franse vriendin en kreeg een WhatsApp met de strekking; “Je ne suis pas d’accord” [Ik ben het hier niet mee eens] Dus ik heb wat uit te leggen, … aan de gehele wereld want dit sentiment leeft natuurlijk bij de 80% die nog niet aan het puzzelen zijn geslagen de afgelopen jaren van openbaring na openbaring, voor de 20% die op zoek gingen naar het echte nieuws en ook vonden, maar dat was hard en veel puzzelwerk waarbij we geen voorbeeld afbeelding hadden. 

En, ‘boy oh boy’, wat hebben we veel geleerd, en ondanks alle ellende die ik zag stemde dit mij super positief dat er eindelijk het einde in zicht is van deze nare horror show !!

Afgelopen week net op fools day 1 April werd de eerste dominosteen door Vladimir Putin omgeworpen, en niet zomaar een dominosteen, het zet een reeks van gebeurtenissen in beweging waarvan de insiders wisten dat het zou gaan gebeuren maar ook niet hadden verwacht dat het juist Putin zou zijn die de eerste steen zou omstoten. Onderstaande korte video impressie geeft duidelijk aan waar ik aan denk bij een klein domino ’steentje’. 

Die eerste dominosteen van Putin heeft echter niets maar dan ook niets met het recente nieuws van de Oekraïne te maken waar iedereen aan denkt, maar aan de andere kant wel in de wereldpuzzel past. Ik ga alles kort aanstippen en je mag daarna zelf het speurwerk voortzetten. En dat dien je beslist te doen wil je niet -verpletterd- worden door zo’n enorme dominosteen, of domino rotsblok. 

In 1971 was het Amerika die de koppeling tussen goud en de dollar loslieten. Vanaf die dag was het geld eigenlijk waardeloos geworden voor ‘ons’ de werkman. De oliedollar was geboren en met  dat gegeven was geen enkele land met olie en gas voorraden meer veilig voor de Amerikaanse veroveringsdrang. Onbeperkt kon de schurkenstaat Amerika geld bijdrukken vanuit het niets om hun dure oorlogsmachine te laten draaien tot de dag van, … 1 april 2022. Rusland had in 2018 al laten weten dat men dit van plan was maar uitgerekend op fools day liet Putin weten aan Amerika en de wereld dat hij zeker niet gek is en het beste voorheeft met de Russische bevolking. Vanaf die dag dient iedereen olie en gas af te reken in Roebels, Roebels die vanaf nu gekoppeld zijn aan goud. Daarmee is de Roebel de eerste waardevaste munt ter wereld en er zullen er meer volgen.

Afgelopen twee jaar heeft iedereen kunnen zien en voelen dat aan de leugens van de media geen grenzen zijn. Het seizoensgriepje COVID wat nooit enig gevaar heeft opgeleverd voor mensen met een goed functionerend immuunsysteem werd opgeblazen tot een ‘pandemie’ De wereld en de economie werd vrijwel tot stilstand gebracht en grote hoeveelheden geld werden vanuit het niets getoverd om dit alles te bekostigen. Dat alles toont zich nu door een giga inflatie wat jou aan het denken zou moeten zetten; “Willen wij niet allemaal goud gedekt geld zien net als, … Rusland?” Waarom onze spaarcenten staan te verdampen op de bank of in de oude sok met dat ongedekte ‘geld’ moet nu wel duidelijk zijn. 

We weten nu dat de media liegen want dit vertellen ze je niet op dit moment zoals ze ook met COVID, waar ze alles en iedereen voor de gek hielden met nep experts, met nep wetenschappers, met een nep vaccin en een nep virus dat gemaakt was in een Bio-wapen-laboratotium waarvan er meer als 400 te vinden zijn in de wereld en verschillenden daarvan stonden in de Oekraïne. Het COVID virus dat net als alle andere virussen gepatenteerd was en dus duidelijk niet uit de natuur komt maar in een laboratorium in elkaar geknutseld is. Net als die mRNA experimentele injectie die men een vaccin noemde. Vaccins die altijd al knutselwerk waren na de virus theorie van fraudeur Louis Pasteur met zijn levend virus theorie wat al tegen gesproken werd door zijn tijdgenoot Antione Béchamp. Uiteindelijk worden we door BIG farma al eeuwen voor de gek gehouden met miljoenen en miljoenen doden en verminkte mensen tot gevolg. Als je dit beseft maakt je dit alleen al woedend, de misleiding en leugens, en dit alles gaat de komende weken en maanden uitkomen. Iedereen is voor de gek gehouden en bang gemaakt met een nep virus en nep vaccin gemaakt in laboratoria zoals ze operationeel waren aan de Russische grens in de Oekraïne. 

Onderstaand heb ik de video geplaatst; “Ukraine on Fire” – “Oekraïne in vuur en vlam” door Igor Lopatonok en Oliver Stone. De video die door YouTube verwijderd werd, logisch want met YouTube kun je automatisch de ondertiteling omzetten in elke gewenste taal en dat mag de wereld natuurlijk zo min mogelijk te weten komen. Censuur dus, maar dat zijn we al jaren gewend. Alleen het gewenste nieuws en de propaganda mogen doorgang krijgen en de kranten en televisie zijn tegenwoordig uitsluitend nep nieuws, verbogen waarheid en het achter houden, verzwijgen van belangrijke zaken. Halsmisdaden die alleen maar tribunalen verdienen en zullen krijgen. 


“Ukraine on Fire” dus, in de video leerde ik onder andere dat de Oekraïne na de tweede wereldoorlog ook zo’n toevluchtsoord was voor gevluchte nazi’s als Argentinië in Zuid Amerika. Deze nazi invloeden bepaalde mede de oorlogszuchtige geschiedenis in de periode van na de tweede wereldoorlog tot op heden. Het waren dus niet alleen de externe Nazi nazaten die in 2014 de coupe pleegden en de Oekraïne in feite in twee gebieden opsplitsen, een deel dat bij Rusland wilde blijven en een deel dat viel voor de valse beloftes van het westen [lees, de Nieuwe Wereld Orde]

Die Nazi’s afstammelingen is Rusland nu voorgoed aan het opruimen in de Oekraïne en de burgers zijn daar maar al te blij om bevrijd te worden van dit gespuis. 

De Oekraïne was na de bezetting van 2014 al die tijd al in oorlog en niemand in de wereld was daar verbolgen over want de media schetsen al die tijd een ander beeld van de bevrijding van het land van de Russische ‘bezetter’. 

Maar het was nog meer als ooit in werkelijkheid een waar broeinest van horror, geld witwassen, kindersmokkel netwerken, orgaanroof en de handel daarvan maar ook “adrenochrome”, het bloed dat gebruikt wordt als levens elixer door de elites in deze wereld en dat komt uitsluitend van dood gemartelde jonge kinderen. Iedereen maar ook iedereen moet en zal dit weten. Wegkijken is ook een misdaad. Boem !!

Dat is dus waar Rusland en met name Putin een einde aan maakt in de Oekraïne, en al die mensen die nu pro Oekraïne zijn en met vlaggen zwaaien en gedachten aan Anti-Oorlog zijn in feite Rusland aan het tegenwerken en trappen met beide voeten –ongewild– [?] in de leugens van de propaganda media. 

Zie de blik van verstandhouding

De onthullingen zijn aanstaande, in werking gezet door die ene dominosteen, maar wel als onderdeel van een geheime overeenkomst met Donald Trump en Vladimir Putin om de Deep State definitief te verslaan, te ontmantelen en met alle wortels te vernietigen zodat er geen broeihaarden van gevluchte nazi’s zullen kunnen ontstaan. Daar was de ontmanteling voor nodig de afgelopen twee jaar met de COVID coupe, het totalitaire bewind wat over de wereld werd uitgerold door de NWO en het WEF en de landelijke marionetten regeringen genaamd de Grote Reset, maar, … iedereen heeft zich nu bloot gegeven, aan welke kan van de lijn sta je? Ontsnappen is nu niet meer mogelijk, het web is gesloten, de bewijzen zijn verzameld, de jarenlange processen zijn aanstaande maar ook het rouwproces en zeker niet te vergeten de vreugde bij allen die dit als geen ander al jarenlang wisten en maar niet gehoord werden en tot zwijgen gedwongen door de ‘ongelovigen’. 

De harddisc from hell wordt hij genoemd de computer van Hunter Biden, zoon van, … het zal een van de dominostenen zijn die gaat vallen, de nep president van Amerika Joe Biden in de val meesleuren, het netwerk van internationale corruptie, alles maar dan ook alles gaat vallen vanaf 1 april fools day. 

Dat is de doodsteek voor die media, alle media MSM !!

Dat is de doodsteek voor de Deep State

Dat is de doodsteek voor vele film “sterren” en artiesten

Dat is de doodsteek voor de marionetten politici

De doodsteek van voor de farmaceutische industrie

Dat is echter ook de geboorte van een nieuwe wereld

Dat is ook wat mij zo positief stemt ondanks al die ellende en de ware horror. 

En waarom MOETEN vele mensen mee puzzelen, en verdomde snel, omdat vele een potentieel dodelijk en ziekmakend ‘vaccin’ hebben genomen -uit vrije wil- en niemand gaat je dwingen om levensreddende middelen als ivermectine en HCQ te nemen, dat zal je zelf moeten ontdekken en liefst voor je verpletterd wordt !!

Publieke vergelding zal volgen op deze Openbaringen!

Publieke vergelding, wat moeten we ons daarbij voorstellen? Naar de rechter gaan is zinloos want het rechtssysteem is totaal corrupt, het rechtssysteem is onderdeel van het probleem en zal totaal vervangen dienen te worden. Geweld is uit den boze want dat verlies je van de corrupte machthebbers en ben je zelf geen haar beter als de eeuwenlange onderdrukkers, burgerlijke ongehoorzaamheid is dan een optie en als die maar massaal genoeg is dan kan dit zeer effectief worden om je recht -af te dwingen-. Afgelopen zaterdag waren we met onze demonstratie van bijna 400 naar slechts 40 deelnemers geslonken. Maar eigenlijk verwacht ik er weer miljoenen als de 80% ook deze kennis verwerft … vanaf vandaag !!

** Update ** 06-04-2022 Voordracht Karel van Wolferen nr. 38 – De wereld op losse schroeven.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk