De waarheid van de kuddedieren, wat zou ‘men’ zeggen als ik dit zeg, … ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #021 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Vroeger, heel lang geleden, stond op mijn schoolrapport “te stil”, ik sprak mij nooit uit wat mijn gedachten waren, het stilste jongetje van de klas. Kun jij je dit -Nu- voorstellen? Ik zeg wel eens gekscherend dat ik zo stil was dat ik zelfs nu nog bezig ben met een inhaal wedstrijd. Jaren en jaren daarna was ik wel ‘goed gebekt’ als discjockey, presentator, zanger entertainer, maar als het puntje bij het paaltje kwam hield ik nog steeds mijn mond, een binnenvetter. Maar wee-oh-wee als ik mijn mond dan open deed kwam er alles in èèn keer uit. Dan moesten mensen terugdeinzen, ook niet goed. Nu gooi ik veel of zelfs alles eruit wat mij niet aanstaat en ‘ze’ kijken maar wat ‘ze’ er mee doen, ik ben het kwijt. De toonzetting heb ik door de jaren heen echter verfijnt.


“Is wat je nu zegt niet een beetje gek”, bijvoorbeeld.

Ik bedoel dat ik de persoon hartstikke stomme dingen vindt zeggen, maar ik vraag of ze de opmerking nog eens willen overdenken en dan kom je pas tot een gesprek als ‘ze’ vragen; “Hoezo”.

Als ik zeg; “Je bent gek” schieten ‘ze’ in de verdediging en is vaak het gesprek over en uit. Bij de “Hoezo vraag”, dan wordt er meetstal wel geluisterd want ik biedt de andere persoon de mogelijkheid zonder gezichtsverlies zijn gekke/stomme opmerking te overdenken te onderbouwen / corrigeren. 

Het is de toon die de muziek zet is daarin een mooi gezegde.

Terug naar; “De waarheid van de kuddedieren”.

Ik besef mij dat niet iedereen deze leerschool op deze manier doorlopen heeft. Als deejay verplichte ik mijzelf te leren spreken in het openbaar en het; “Wat zullen ze denken als ik dat zeg”, dat werd al snel diep begraven. Maar de lat werd steeds hoger gelegd toen ik op een eigen website / blog ging schrijven over allerlei zaken. 

Toen ik enkele gezondheid presentaties deed liet ik eerst een kort voorstel rondje doen en ik kreeg er plezier in als er een dokter in de zaal zat. Tijdens de presentatie moest de dokter in alle gevallen ‘zijn witte jas uittrekken”, de status werd publiekelijk afgebroken en meestal werd dit daarna een prettig open gesprek. 

Waarom schrijf ik dit? Er zijn veel mensen die spreken in het openbaar heel eng vinden, Er zijn zelfs nog meer mensen die niet durfen te spreken over actuele onderwerpen waar ze niet van ‘de hoed en de rand weten’, antwoorden niet denken te kunnen beantwoorden en daarom hun mond maar houden.

Wat je dan ziet en hoort bij de koffie automaat en verjaardagspartijen is dat ‘het slimste jongetje’ van de klas het woord voert en een ieder zijn mening beïnvloed.

Maar wat als die slimste jongetjes er totaal naast zitten  en denken slim te zijn omdat ze zich meer inlezen over een onderwerp. 

Maar, … er heerst al meer al honderd jaar een informatie oorlog, op dit moment heeft zo’n 80% van die ‘slimste jongetjes’ de verkeerde bronnen geraadpleegd en is niets meer of minder dan een propaganda / nep nieuws naprater.  

In een informatie oorlog worden die spelletjes op hoog niveau gespeeld en zijn er slimste jongetjes die bewust de boel naar hun hand willen zetten, slimste jongetjes als de Jonge, Rutte, Macron, Biden, Fauci, Gates, Obama, (of meisjes en omgebouwden) en noem ze maar allemaal op. Die krijgen allen een podium in de Fake News Media zoals op FNN beter bekend als CNN en soortgenoten, bijna alle media zijn fake !!

De afgelopen jaren waren de media zo enorm fake dat niemand daar nog vertrouwen uit lijkt te putten evenals de politiek, de rechtspraak, en de ‘gezag handhavers’ in dienst van de dictatuur. Maar er is verandering op komst getuige de wereldwijde opstanden.

Dit zou de vraag op kunnen roepen; “Waarom moeten we zo lang wachten op gerechtigheid?”

Weet je het nog [?], de inmiddels onvergetelijke uitspraak van Donald Trump; “Onderbreek nooit een vijand die bezig is zichzelf te vernietigen”.

‘We’, de mensen  die het reeds zagen, zijn er allemaal getuige van geweest, het bedrog, de leugens, het wegkijken, het goed praten, het censureren, de groeiende dictatuur, de propaganda etc, etc, etc, …

Veel van de grote namen zijn reeds bekend maar er komt nog meer namen waarvan ik ook zal denken, hé, die ook? De meelopers, de marionetten allemaal zijn ze uit de kast gekomen denkend dat ze veilig zijn nu de Great Reset open en bloot in de schijnwerpers is komen te staan en ze moesten reageren. Nu de reeds lang geleden bekend gemaakte Agenda 21 en Agenda 30 zichtbaar was voor de ingewijden en de complotonderzoekers kan men dit openbaar overal zien.

@patelpatriot; “Gerechtigheid komt eraan en het komt groots. We zijn in de militaire ontmanteling modus”. (Met militaire precisie)

Een uitspraak van advocaat William P. Barr, hij vertelde tegen Trump na de midterm verkiezingen; “Als je ze nu bestrijdt, dan laat je hen de tijd en plaats kiezen van het duel. Maar als je wacht tot het einde, dan krijg je gerechtigheid gedaan tot in detail”.

De afkondiging van een gezondheid noodsituatie ten aanzien van COVID (in de VS) dat is het tijdstip dat de zichtbare oorlog begon (tegen de bevolking)

Waarom duurt het nog meer zo lang?

Weet je nog, na wereldoorlog twee, dat vele kopstukken met open armen ontvangen werden in zowel Rusland, maar vooral in de VS. Bruikbaar waren ze met al hun verworven kennis, maar daarmee kwam ook het Nazi monster binnengeslopen wat de tachtig jaar daarna uit kon groeien binnen de diepe staat, the Deep State of zoals ze het in het Frans noemen, de l’état profond. 

Iedereen werd roekeloos en poste zowaar op de sociale media, wat ze dachten en aan welke kant van de streep ze stonden.

Ik merk ook dat er vele alternatieve media zichzelf indekken, een slag om de arm houden voor het geval “het plan” toch niet uit zou komen. Proberen ze daarmee hun gezicht alvast te redden?

Ja maar, … stel dat?

(Ook zij durven zich niet publiekelijk uit te spreken en blijven hangen in doemdenken)

Ik zal het je vertellen hoe ik erover denk, …

Het moet lukken want, …

Er is geen PLAN B !!

Stel dat we dit jaar geen grote kentering gaan waarnemen die zichtbaar is voor elk levend wezen op deze planeet die voorzien zijn van hersenen die iets boven het dierenrijk zijn uitgestegen.

Als die zaken niet zouden gebeuren, die totale kentering en vernietiging van de Nieuwe Wereld Orde zou worden ingeluid, denk je echt dat de 20% wakkeren dit laten gebeuren zonder zich te verzetten met de laatste vezel in hun lichaam, de laatste bloeddruppel, …

Er is in de Nieuwe Wereld Orde niets meer om voor te leven, alle waardigheid, inspiratie, liefde voor het leven wordt vermoord en dat ga ik in ieder geval niet toestaan net als de 20%. En de wet van Pareto spreekt van een 20/80 of de 80/20 regel en hoe je ook aankijkt tegen deze regel het zal nooit zijn dat 1% bepaald wat de rest moet doen. Nooit !! Het Sociaal Krediet Systeem gaat in stappen uitgerold worden vanaf dit jaar, na de zomer moet er meer bekend zijn. Dat zijn slechts enkele maanden, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk