Dé Deep State, hij bestaat, geven ze nu toe !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #020 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Dé Deep State, de ‘geheime regering’, … we spreken er al jaren over en velen deden het af als een complot, de verhalen van de gekke ‘Henkies’ van deze wereld. Nu het beschreven staat in het boek van Klaus Schwab “the Great Reset” moet het wel waar zijn. Echter ook “the US Office of National Counterintelligence Security”, die schrijven er over dus helaas beste lezers, ‘de Henkies’ van deze wereld zijn zo gek nog niet, …


Door: BioClandestine Telegram: HUGE news from US Counterintelligence!

Groot nieuws van de US Contraspionage!

Dit is een officiële verklaring van het Bureau van Nationale Contraspionage Veiligheid. Dit is ZEER sappig. Lees het en vertel me wat ze beschrijven.

Het hoofd van de VS contraspionage geeft toe dat er een diepe staat is en dat we zijn geïnfiltreerd…

Ze bevestigen alle grote thema’s die we hebben gepusht. Laten we het even op een rijtje zetten.

Een “wereldwijde dreiging” van “staats- en niet-statelijke actoren hebben het gemunt op de Verenigde Staten”. [noot: en de rest van de wereld] Infiltreren in elke sector van de Amerikaanse economie. Een “diverse en dynamische dreiging” die gebruik maakt van “legale en quasi-legale methoden, waaronder fusies, overnames, investeringen, joint ventures, partnerschappen en wervingsprogramma’s voor talent om Amerikaanse technologie en innovatie te verwerven.”

De 3e alinea is spot on en leest als dingen die we allemaal al jaren schrijven: “Deze nieuwe vorm van conflict wordt niet uitgevochten op een buitenlands slagveld, maar op onze elektriciteitsnetten, onze computernetwerken, onze laboratoria en onderzoeksfaciliteiten, onze financiële instellingen, onze zorgverleners, en onze federale, staats- en lokale regeringen. Deze strijd zal niet worden gewonnen door wapens en krijgers, maar door de publieke en private sector partnerschappen en door de Amerikaanse toewijding en ijver.”

HOLY SHIT …

Dus wat betekent dit? Het bevestigt dat de Amerikaanse regering weet dat ze geïnfiltreerd is. Maar waarom praten ze er nu over? HUNTER BIDEN.

Deze hele verklaring is een direct schot op Hunter Biden en zijn duistere zaakjes in Oekraïne. Hunter Biden gebruikt quasi-legale partnerschappen en investeringsfondsen (Rosemont Seneca) om Amerikaanse innovatie en technologie te gebruiken op buitenlandse bodem, om onderzoek te doen in biologische laboratoria en onderzoeksfaciliteiten (Metabiota).

Deze hele verklaring omvat het hele netwerk van de deep state die de familieleden Biden en Kerry gebruikt als gevolmachtigden om biologische operaties op een duistere plaats uit te voeren.

Dit is enorm. Het betekent dat de goede actoren in de regering van de VS de verraderlijke activiteiten van de deep state actoren niet gaan dekken, en het bevestigt grotendeels dat de goede actoren in onze regering op de hoogte zijn van deze infiltratie en daarom voorzorgsmaatregelen hebben getroffen voor deze infiltratie.

Nu ben ik 100% zeker dat ze er al van wisten lang voor ze deze verklaring vrijgaven, maar publiekelijk toegeven dat we geïnfiltreerd zijn is een enorme stap in de richting van gerechtigheid en bevestigt in essentie alles wat we al jaren verkondigen.

Elk aspect van de Amerikaanse samenleving werd geïnfiltreerd door buitenlandse actoren en Amerikaanse actoren ten behoeve van een wereldwijde dreiging. Mensen, de US GOV heeft zojuist bevestigd dat de Deep State echt is.

-Clandestine

Deep State - White House

129.722 vertoningen sinds november 2021

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Mijn protestliedje uit 2008 en de tune van de gezondheidsradio podcast; Here’s to your health


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk