dotcom.radio aflevering 306 van 03-04-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #018 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 306 was alweer een week dat alle nieuws explodeerde en niet meer fatsoenlijk bij te houden was – Kogels of Misinformatie ? – US Presidential succesion act 1792 – VS oproep om Rusland en Oekraïne onmiddellijk te verlaten – Nazi gruweldaden – Rusland gaat voor goud – “Contagious Vaccines” – en meer [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

De meme, Putin koopt de vrijheid
Brengt voorlopig geen eenheid
Een ieder denkt gelijk aan de huidige oorlog en strijd
De gouden Roebels zijn echter wat een ieder benijd
De hakbijl aan de wortels van de diepe staat
Uitgerekend Rusland, … die verslaat het kwaad.
Wat een fantastisch kado
Ik zeg hoed af, chapeau
– HM

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Cita] Hier gaat het al fout, we worden geregeerd door het Parlement
– Parle is het Frans woord voor spreken
– Ment is het Franse woord voor leugen / liegen

* Thiery Baudet repost allerlei misstanden in de Oekraïne en zorgt ervoor dan zijn achterban op de hoogte is met het echte nieuws

[Mike] Noodkreet van een ondernemer: ik en vele andere ondernemers wat ik heb vernomen, hebben gisteren een aangetekende dreigbrief ontvangen van de Rabobank dat wij geen cash meer mogen storten, dat we anders een telefoontje krijgen met sancties.

[Medusa] 30-03 Willem Engel vrij. Zelfde dus als bij Huig Plug. Vrij maar wel je mond houden hè!

[Mike] Gideon wederom briljant!

* GV Kogels of misinformatie, het meest dodelijke is, …
– eigenlijk zijn de media de hoofddaders van alles wat ons overkomen is

TRUMP– & –Qanon

USA

[Mike] President Trump ontmoette vroeger onze zogenaamde vijanden: Poetin, Xi, Kim Jong-un, enz. Resident Biden gaat op TV en noemt Poetin een “slager” voor de hele wereld te horen. Zie je het verschil? De ene wil oorlogen voorkomen. De ene wil oorlogen beginnen.

* Zerohedge Vorig wekend zei president Joe Biden in een toespraak dat president Vladimir Poetin “niet aan de macht kan blijven” en had hij nog meer kritische woorden voor de Russische leider. De opmerking bracht het Witte Huis ertoe te verklaren dat Biden niet bedoelde dat de Verenigde Staten aansturen op een regimewisseling in Rusland

[Mike] Heeft iemand gezien wat de kandidaat om de nieuwe procureur-generaal van Georgia te worden gisterenavond zei toen hij naast Trump stond? “U kiest mij als procureur-generaal en ik zal een onderzoek instellen naar de verkiezingen van 2020. We zullen de waarheid aan het licht brengen en we zullen de mensen verantwoordelijk houden.” Hoorde je dat? Het is niet “Fix 2020 or Bust”. Het is stem in 2022 en we zullen de verkiezingen van 2020 herstellen.

[Mike] En nog een BQQQM! Senator Chuck Grassley: Reveals Financial Dealings Between The CCP, James & Hunter Biden!

[Mike] Dinsdag For those unaware of the implications of the laptop being presented to Congress today … This now means the contents of that laptop are on *Congressional Record*. Legally. It isn’t conjecture. It isn’t rumor. It isn’t a “conspiracy theory”.

[Mike] FEC beboet DNC en Hillary Clinton voor liegen over financiering van ongefundeerd Rusland Dossier

[Mike] Presidential succesion act 1792. Wat als zowel de President en de vice President niet meer beschikbaar zijn, … nieuwe verkiezingen binnen maximaal 2 maanden

[Mike] This morning (donderdag) the Hunter Biden story was running on CNN, NBC, CBS, ABC.

Het is weer donderdag het Fa(c)sforum ontploft
[Mike] BREAKING: US State Department urges American citizens to depart Ukraine and Russia immediately

* GV Devolution, overdragen van de macht, verkiezing fraude, het Sun Tsu strijdplan van Trump
[Mike] Zeer ongebruikelijk dat Trump de DOD macht gaf en niet het Witte Huis

* GV Trump’s Lawsuit: “Alleen als het kwaad in het licht wordt gedwongen, kunnen we het verslaan !! RICO Lawsuit, wat is dat?
Racketeer Influenced and Corrupt Organizations Act
(Door afpersing beïnvloedde en corrupte organisaties Act)

Rusland

[Fries Foar Frijhiid] Je leest nergens dat in ’54 de SU lidmaatschap voor de NAVO heeft aangevraagd. Geweigerd door VS en VK.

* Ik heb de documentaire over de Putin interviews gekeken die ik op het forum tegenkwam in een tweet van Thierry Baudet, mijn achting en vertrouwen in Putin is enorm gestegen !!

[AadPraat] De Russische centrale bank heeft 1 gram goud gekoppeld aan 5000 roebel (momenteel ongeveer 50 dollar). Tegelijkertijd maakte Poetin het zo dat Russisch gas en olie alleen in Roebels kunnen worden gekocht. Dat betekent: Poetin heeft de Russische olie en gas gekoppeld aan goud, met papieren Roebels als vervanger. Dat betekent..: Europa zal Roebels van Poetin moeten kopen in goud, om gas en olie te kopen, of ze zullen direct in goud moeten kopen. Dat betekent dat er binnenkort veel meer vraag zal zijn naar roebels.
GV Gaat Rusland voor een ‘Gouden’ toekomst ?

[Mike] Rusland verdwijnt achter een digitaal ijzeren gordijn”, kopt de NOS.

[Mike] PANIC! Russisch olieveld aangevallen:

Oekraïne

[AadPraat] Een collectie nieuws uit het oorlogsgebied voor hen die dat nieuws niet kunnen vinden

[Mike] En jawel hoor, vredesonderhandelingen worden gesaboteerd door de Deep State, de oorlog moet en zal doorgaan: Roman Abramovich ‘went blind for hours and his skin peeled off’ after suspected poisoning at Ukraine peace talks the Sun

[Mike] Wat er naar buiten komt over de gruweldaden van de nazi’s in Oekraïne wordt steeds ongemakkelijker om naar te kijken. Wat een zwijnen zijn dit bekijk op eigen risico!

[Mike] Volop beelden op internet van Oekraïense militairen die weerloze Russische krijgsgevangenen door de knieschijven schieten. Volgens westerse experts lijken de beelden authentiek. Onder blauw-gele vlag worden oorlogsmisdaden begaan. Krijgt dit regime een podium in de Kamer? FvD is daarbij bewust niet aanwezig.

[Mike] Gaan we nou een internationale stroom van nazi’s krijgen naar Oekraine?

China

[Mike] Sen. Grassley onthult explosieve nieuwe documenten die “ontegenzeggelijk” sterke banden aantonen tussen de Biden familie en communistisch China

CORONA

[Mike] Gateway Pundit Scientists Currently Developing Controversial “Contagious Vaccines” That Can Spread From Vaccinated to Unvaccinated
– M.a.w. shedding is nog steeds geen realiteit, maar er wordt wel aan gewerkt.

[Medusa] Ziekenhuizen zien nu al een “spike” in de toename van AIDS in de driedubbel gevaccineerden in de UK en de dokter behandelen met o.a HCQ en Ivermectine maar weten nog niet wat nu eigenlijk welk protocol goed werkt

[Mike] Studie Brazilië “De voordelen zijn groot” – Profylactisch Ivermectine toonde een 90% reductie in ziekenhuisopname en dood

[Mike] “And the hits just keep on coming”, je lijkt wel een discjockey
Docs Reveal NIH Deleted COVID Data For Wuhan Researcher

[Mike] Levensverzekeringsmaatschappijen beginnen claims over COVID-vaccins te weigeren omdat de bijwerkingen van het vaccin algemeen bekend zijn. Mensen kiezen vrijwillig voor het vaccin. En omdat het een keuze was, noemen ze overlijden door het vaccin zelfmoord.

Informed consent werkt twee kanten op. Volgens de Neurenberg Code hoort zowel de fabrikant als de arts of verpleegkundige de patient te informeren over het feit dat dit een massaal medisch experiment betreft met levensgevaarlijke risico’s. Dat dit niet gebeurd is is idd crimineel en boos makend.

Maar er ligt volgens het satanische principe eerst en vooral een verantwoordelijkheid bij het individu zelf. Deze had ook de prik(ken) kunnen weigeren of op z’n minst naar de mogelijke risico’s kunnen vragen of zelf onderzoek kunnen doen. Dit is de erfzonde, het uit handen geven van je eigen autoriteit en autonomie. Volgens dit principe wordt eenieder die dit nalaat medeplichtig aan het kwaad, dat zich per definitie bedient van misleiding. Het is ons eigen zelfbedrog dat het kwaad mede mogelijk helpt maken en het nemen van dergelijke gezondheidsrisico’s is idd een zelfmoordmissie. 

[Mike] Hugo gebruikt niet langer de VWS mail, maar eigen iCloud (!), ter ondermijning #WOB. Ambtenaren: “Voor de Parlementaire Geschiedenis en Anticiperend op WOB verzoeken…”
– Mooi afgekeken van Hillary Clinton

* KNMG nieuwsbrief: “Waar kan ik terecht met vragen over een euthanasieverzoek of voor een consultatie?” Zorgvuldigheid is troef behalve met potentieel dodelijke vaccin’s.

[Medusa] Millions of people in Shanghai have to participate in mandatory daily COVID testing to keep their QR code passports valid. Refusing daily covid testing in China is a criminal offense that can lead to prison time.

SOCIALE & MSMEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

[Mike] Het wordt alsmaar duidelijker welke mediapersoonlijkheden aan welke kant van de geschiedenis staan. [Sean Hannity kiest partij voor de swamp]

[Mike] EC gaat vol big brother met wetsvoorstel chatcontrole
– Hiermee wil men kinder porno tegen gaan, ha ha denk 180 graden anders

GEDACHTENVOER

* Voedsel tekort, iemand schreef, de grond in de Oekraïne is nog bevroren en moet nog ingezaaid worden, dus waar praten we over, eind April is de oorlog al over.

[Angelface] Steeds vaker lees ik dat kunstmatige intelligentie zo ver ­ontwikkeld is, dat ‘het’ inmiddels intelligenter is dan de mens. Geen kunst, als je ziet hoe de meerderheid van de mensheid de afgelopen twee jaar op een stevige griep heeft gereageerd de Andere Krant

Een quote: ““Het establishment werd het establishment door alle land en bezittingen van de armen te stelen, zichzelf titels toe te kennen en vervolgens ter bescherming een legertje zwakzinnige hielenlikkers aan te stellen”, aldus wijlen Tony Benn, Engelsman, voormalig minister en 47 jaar lang parlementslid voor Labour.

[Angelface] In wetenschappelijk onderzoek is aangetoond dat adrenochrome een levenselixer is. Het bezit wonderbaarlijke regeneratieve vermogens om menselijk weefsel te verjongen en herstellen. [2] Men gebruikt het ook als een drug. Adrenochrome geeft namelijk een gevoel van euforie, die met geen enkele drug te vergelijken is. Het is de duurste drug in Hollywood-kringen. Het grootste geheim van Hollywood Ellaster
– Hier mijn artikel van augustus 2020 Adrenochroom 18+ met foto van Rutte

* En hier nog even aandacht voor de Swamp Awards

[AadPraat] Kunstmestprijzen stijgen met 43% tot nieuwe recordhoogte door krappe voorraden. De stijgende kosten van landbouwproductiemiddelen zullen de voedselprijzen de hoogte in blijven jagen. (noot: ehhh nee, al besproken in de aflevering van vorige week)

[Cita] TV patent US6506148B2
– (Nervous system manipulation by electromagnetic fields from monitors) 1958

* GV Hoe hou je in deze tijd de balans tussen hoop en wanhoop …

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten