De “Grote Reset” is pootje gelapt !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #018 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Het was niet de bedoeling dat ze de lockdowns, maskers en vaccinaties zouden opheffen. Omicron dwong hen dat te doen. Het was niet de bedoeling dat Poetin Oekraïne binnenviel en de Nazi’s en biolabs aan de wereld liet zien.


Dit had allemaal niet mogen gebeuren.

Door Brian Cates; “None of this is supposed to be happening“.

Durham had niet moeten komen en Hillary Clinton en haar team op het campagne hoofdkwartier, bij Perkins Coie of Fusion GPS in de gaten moeten houden.

Het was niet de bedoeling dat ze plotseling het onderzoek naar de Biden Crime Family moesten omkeren, en verwoede pogingen moesten doen om hun ‘gevangen publiek’ op de hoogte te brengen van wat er komen gaat.

Het was niet de bedoeling dat er een groot ontwaken zou komen.

Wat ze gepland hadden was de Grote Reset.

Maar de Grote Reset is dood.

En ze kunnen het Grote Ontwaken niet tegenhouden.

De grenzen verschuiven.

De lijnen worden hertekend.

Naties zijn zich aan het hergroeperen.

Het is te laat om het te stoppen.

En dank God ervoor.

Brian Cates is a writer based in South Texas and author of “Nobody Asked for My Opinion … But Here It Is Anyway!” 


Door: BioClandestine op Telegram

Velen zijn nog steeds gefrustreerd over het tempo van deze operatie, en dat is begrijpelijk want dit is klote; maar als je het huidige landschap vanuit een ander perspectief bekijkt, wordt de operatie duidelijk.

Je moet vanuit de toekomst kijken. Denk van achter naar voren. Je moet bedenken hoe de geschiedenisboeken over 30+ jaar zullen luiden. Als er nieuwe generaties zijn geboren, vrij van de hersenspoeling. Wanneer de oude media sterft onder het ondraaglijke gewicht van de waarheid. De geschiedenisboeken zullen de onpeilbare gruwelen beschrijven die in dit tijdperk zijn begaan. Ze zullen de VS in hetzelfde licht zien als Nazi-Duitsland, Maoïstisch China, Stalinistisch Rusland, Mussolini Italië, en alle andere afschuwelijke heersers van vroeger.

BioClandestine AKA Jacob

Gebaseerd op wat er nu gebeurt, zijn dit enkele belangrijke thema’s die toekomstige generaties zullen behandelen in de geschiedenisles:

-De VS creëerden biologisch verbeterde ziektekiemen in andere landen en lieten die los op de wereldbevolking.
-De VS gebruikte deze pandemie om het stemsysteem te veranderen en verkiezingen te ondermijnen.
-De VS gebruikten deze pandemie om massale gedwongen experimentele injecties uit te voeren.
-De VS gebruikte deze pandemie om een medische politiestaat te installeren.
-De VS infiltreerden in de sociale media, Big Tech en MSM om de informatiestroom te controleren in een poging om elke dissidentie van het goedgekeurde C19 verhaal te censureren.
-De VS gebruikte deze pandemie om kleine bedrijven te sluiten en 50 miljoen Amerikanen te ontslaan.
-Het Amerikaanse mediacomplex gebruikte geavanceerde psychologische hersenspoeltechnieken en massapropaganda om het aantal doden, gevallen, ziekenhuisopnames, etc. te verzinnen.
-De VS verzwegen levensvatbare behandelingen voor C19 om plaats te maken voor noodtoestemming voor gedwongen vaccinaties.
-De VS verdraaide de wetenschap door natuurlijke immuniteit te negeren om afschuwelijke politieke agenda’s na te streven.
-De VS censureerde en viel wetenschappers aan die zich uitspraken over C19 via de inlichtingendiensten.
-De VS pleegde massale genocide en stopte het in de doofpot.

Dat is hoe de VS herinnerd zal worden. Velen van jullie zullen zeggen: “Het lag niet aan de VS, maar aan de globalisten en de Democraten!”. Jullie hebben gelijk. Maar de toekomst kan het niets schelen. Net zoals we ons het Duitsland van de jaren 1930-40 alleen herinneren als “Nazi-Duitsland”. Kan iemand één van de ZES andere partijen opnoemen in Duitsland in die tijd? U begrijpt wat ik bedoel.

Omdat het volk dit allemaal heeft kunnen zien, zal de toekomst dit vreselijke tijdperk in de Amerikaanse geschiedenis nooit vergeten. Net als elk groot rijk in de geschiedenis, eindigt het uiteindelijk. Absolute macht corrumpeert absoluut, en het geval is niet anders hier in de VS.

Dus ja, we willen allemaal dat dit proces voorbij is, maar begrijp dat hoe langer dit doorgaat, hoe meer voorbeelden van het kwaad aan het licht komen, hoe meer invloed het zal hebben op het afschrikken van toekomstige generaties om deze ideologieën weer te laten opkomen.

Zoals mijn vader altijd zei. “Je kunt een kind vertellen dat het fornuis heet is, maar hij weet niet ECHT dat het fornuis heet is totdat het de stront uit hem brandt”. Zo ben ik opgevoed, door dingen op de harde manier te leren. Dat is wat Amerika op dit moment meemaakt. Velen van ons hebben decennia lang geroepen dat liberalisme vermomd globalisme/socialisme/communisme was. Helaas luisterde de massa niet. Nu zijn zij het metaforische kind dat niet luisterde en zich brandde aan de kachel. Deze brandwond zal nog lange tijd prikken, en u kunt er uw lieve reet om verwedden dat dat kind veel voorzichtiger zal zijn de volgende keer in de buurt van de kachel.

Dit is waarom het zo lang duurt. De brandwond moet langer worden aangebracht, zodat de wond nooit vervaagt. We drijven de staak dieper en dieper in het hart van de globalistische en liberale ideologieën om ze voor eens en voor altijd te elimineren. Dit zal tijd kosten. Maar weet dat op een dag, dit allemaal de moeite waard zal zijn.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel



Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk