Het gezin de hoeksteen van de maatschappij … de kracht van de toekomst!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #017 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Hoe heerlijk mijn giebelende kleindochters van 13 als ik vraag of er leuke jongens in de klas zitten hoe vertederend dat een kleindochter van 5 een tekening van een jongetje uit de klas krijgt want hij is verliefd op haar zonder te weten wat verliefd zijn is….en mijn kleinzoon van 15 meisjes stom vindt…en je omhelst met een armlengte tussenruimte……zo super normaal en zo leuk die onbevangenheid van kinderen!


Maar tijden moeten blijkbaar veranderen dus de mens ook…..wie kan het nog bijbenen…transgender okay dat zit er wel in maar LHBTI….hoop geen letter te vergeten en heel eerlijk ik heb geen idee waar elke letter voor staat….wie wel?

De nieuwe mens….non-binair….queer kinderen….dragqueens… transgenders is de opmars van geslachtsloze mensen en staat garant voor een mooie carrière in de politiek en de film wereld.

De 🌈 vlag wappert en staat voor diversiteit.

De wereld lijkt compleet door te draaien en de waanzin is grenzeloos werkelijk alles moet op de schop….ook het zorgeloze leventje van onze kinderen zonder blijkbaar te beseffen wat ze de kinderen aan doen.

Jeugdjournaal is pure propaganda en heb je als kind geen ouders die je daarin bijsturen en nooit de andere kant laten zien leef je toch wel in een verwarrende enge wereld. 

Mijn kleinkinderen worden hierin gelukkig beschermd dankzij hun ouders, dus kijken geen jeugdjournaal en valt de propaganda op hun scholen gelukkig nog mee en mogen nog kind zijn!

Hier ligt een grote verantwoordelijkheid van de ouders om waakzaam te blijven wat scholen hun kinderen vertellen en ze weg te houden bij de propaganda van het jeugdjournaal.

Vergelijkbaar dat ik relatief kort na de tweede Wereldoorlog geboren ben en mij niet anders verteld werd, zowel thuis als op school en op tv dat de Russen slechte oorlogszuchtige mensen zijn. De Russen een kernoorlog willen ontketenen.

Ik vraag mij nu zeer serieus af wie slechter zijn….de Russen of onze eigen regering samen met de rest van Europa en Amerika. Zeker weet ik nu dat het rot ook heel diep zit in onze eigen westerse leiders.

De overheid zadelt ze op met klimaat angst en identiteitsproblemen en schromen niet om daar zelfs al de kleuters mee op te zadelen…..dat de wereld echt heel snel zal vergaan als de papa’s en mama’s niet heel snel hun leven radicaal omgooien en wel per direct kappen met vlees eten….de auto eruit om gezellig de buurt auto te delen met 20 andere gezinnen….direct van het gas af en thuis de thermostaat max op 18 met het verplicht opnemen en verwelkomen van minstens twee gelukszoekers wat ook weer voor onveilige situaties zal zorgen want wie krijg je in godesnaam in huis…..waar stel je je dochter aan bloot?!

En dan gaan we  gezellig met het gezin en minstens twee gelukszoekers in een dikke trui gepakt en wollen das om aan tafel, gezellig met elkander…zwijgend want we verstaan elkaar niet….eten we een mix van gekruide kevers en krioelende regenwormen opgesierd met een blaadje sla op ons bord….want volgens Herr Schwab zijn de eiwitten erg gezond voor ons en blijven de biefstukjes voor hem.

Sjezus wat een vooruitzicht maar wel de realiteit als het aan de onbegrensde idioten in Brussel ligt en onze eigen judassen in de tweede kamer en de massa niet ontwaakt!

De massale immigratie moeten we maar  accepteren van onze overheid en dat ze verkrachten en vermoorden is vervelend maar ja….beetje begrip graag….ze zijn getraumatiseerd en het is in hun land gebruikelijk…..want vrouw in kort rokje lokt het uit…dus dames beetje aanpassen is wenselijk……bikini moet boerkini worden en we accepteren stilzwijgend een wereld voor onze kinderen waarin veiligheid steeds meer in het gedrang komt!

Het vrouw zijn met sexy trekjes en op straat nagefloten worden door een man is heel fout en not done in het nieuwe normaal….ik vond het wel leuk vroeger dat beetje flirten.

Wat de volslagen idioten ook onze kinderen aanpraten tot aan de allerkleinsten toe of een meisje zich wel meisje voelt en een jongetje zich wel jongetje voelt ….tja mijn kleindochter van 6 roept ook wel is dat ze een jongetje wilt zijn….goddank nemen de ouders dit niet serieus en grijpen niet gelijk naar de hormoonpillen….dit noemen ze dus genderneutraliteit en seksualisering en denk je anders discrimineer je……ik noem dit totaal ziek!

Jensen geeft heel duidelijk in zijn show (458) aan hoe ver men hier al in gaat en dat Disney hierin heel duidelijk een propaganda koers gaat varen…..er spreekt een moeder met hoge positie bij Disney over haar twee queer kinderen en ze vindt het geweldig…..wat denk je zelf….twee kinderen in hetzelfde gezin zou geen beïnvloeding van de ouders of omgeving zijn en zullen deze kinderen er over een aantal jaren nog zo over denken….kijk deze show een sterke aanrader en terecht waarschuwd Jensen de ouders om deze zieke ontwikkelingen goed in de gaten te houden om zo de toekomst van hun kinderen goed te bewaken.

Netflix heeft geen films meer waar nog een blank stel in zit het is allemaal gemixt op kleur en op zijn minst een homo of lesbisch stel erin…..en zelfs een jong kind met een identiteitsprobleem.

Laat zeer duidelijk zijn ik heb niets tegen gemixte koppels of homostellen integendeel maar het hoeft niet door mijn strot gepropt als het nieuwe normaal en dat je bijna fout bent als je niet valt op hetzelfde geslacht of iemand met een ander kleurtje…..er zijn genoeg gezonde homokoppels die zich zeer ongelukkig voelen onder deze framing!

De schade die de genderneutraliteit veroorzaakt gaan we al zien en zal met de jaren toenemen want wettelijk wil de overheid het voor steeds jongere kinderen mogelijk maken te kiezen voor geslachtsverandering…..we geven dus een puber vanaf 16 jaar wettelijk de mogelijkheid om van geslacht te veranderen met alle gevolgen van dien. Is het kind jonger en “twijfelt” nog kan met hormoontabletten de ontwikkeling van het lichaam uitgesteld worden.

Een keuze genomen vanuit emotie en onder invloed van propaganda in een periode dat een kind zich nog volop aan het ontdekken is.

En nu zijn er al velen die op hun keuze terugkomen en zich doodongelukkig voelen en kiezen om terug te keren naar hun oorspronkelijke geslacht….maar wel onomkeerbaar onvruchtbaar dus psychisch en fysiek zwaar beschadigd!

Kijk wat een oneerlijke wedstrijd het geworden is in de sport hoe kunnen vrouwen nog winnen van een getransformeerde man. —>

Gezien onderstaande advertentie valt niet meer te ontkennen dat scholen steeds meer verplicht gaan worden mee te werken aan het seksualiseren en genderneutraal maken van onze kinderen.

Realiseer je dat Soros de schoolboeken betaald en wie betaald die bepaalt!

Máxima promoot de chip en zijn we zover dat we ons laten chippen is de ziel definitief uit de mens.

Het opzetten van eigen scholen zou daarom wel eens heel verstandig kunnen zijn om ze zo bij het gif wat onze overheid verspreidt weg te houden en onze kinderen lekker kind te laten zijn en pubers laten puberen zoals het al jaren goed is gegaan.

Stukje uit Ongehoord Nederland


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk