Gaat Rusland voor een ‘Gouden’ toekomst ?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #016 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Heel mijn leven hoor ik niets anders dan slechte dingen over Rusland en hun leiders en Vladimir Putin vormde daar geen uitzondering op. Met de komst van Donald Trump en zijn visites aan de wereldleiders kwam ook het bezoek in Helsinki in 2018 waar Trump van Putin de voetbal kreeg overhandigd. De blijk van verstandhouding in de ogen van Vladimir Putin vergeet ik nooit meer, … en ogen liegen niet.


Deze foto veranderde mijn kijk op Vladimir Putin, …

Al die jaren verkeren we wat Rusland betreft al in een informatie oorlog doorspekt met pure propaganda om de agenda van het westen te verdedigen. We moeten immers een boeman hebben om de oorlogsindustrie draaiende te houden.

In Mei 2018 komt dit belangrijke bericht uit Rusland; “Poetin verklaart totale onafhankelijkheid van de door Rothschilds gecontroleerde Amerikaanse dollar”.

Wat die stap tot gevolg kan hebben leerden we eerder bij die zelfde stap die Libië wilde maken, …

Nu een kleine vier jaar verder is dit ‘Gouden’ plan door Rusland in Maart voor uitvoer aangekondigd en is de Amerikaanse dollar de strop om gedaan, nooit gedacht dat Rusland ‘the hangman’ de beul zou worden die de FED, het nep Federale instituut ten grave zal gedragen worden door de Russische beer. 

Nu het woord ‘strop’ is gevallen verwacht ik ook nog een onthulling van het MH17 schandaal (17 juli 2014) en de betrokkenheid van Nederland bij deze valse vlag aanslag en de onderste steen van Rutte die dan om zijn toch al fragiele nek gebonden zal worden.

Toen ik verleden week de video collage van verschillende interviews met Putin zag was dat gelijk een uitnodiging om deze eens nader te bekijken, …

Bovendien zijn er dus ook de nieuwe ontwikkelingen met een goud gedekte munt die geld weer waardevast maken, een goede ontwikkeling voor ‘ons’ die de banken beroofd van het ongelimiteerd geld bijdrukken waar door we nu zo’n giga inflatie hebben, wederom ten nadele van ‘ons’ het gewonen volk.

En dan zijn er ook de ontwikkelingen dat Vladimir Putin de Deep State aan het aanpakken is in de Oekraïne en de niet helemaal voorziene samenwerking tussen Vladimir Putin en Donald Trump, mogelijk ook de President van China Xi Jinping, …

Update 12.00 uur Telegram door BioClandestine

Voor alle duidelijkheid, Hunter Biden sluisde US DoD fondsen naar privé biolaboratoria in een land met Nazi militairen, en voerde daar gevaarlijk onderzoek uit dat leidde tot de introductie van een genetisch gemodificeerde ziekteverwekker met verbeterde overdraagbaarheid en dodelijkheid, die de wereld ruïneerde en wereldwijd miljoenen mensen doodde (C19). Wat er weer voor zorgde dat Rusland militairen inzette om deze door de VS gefinancierde labs, die beschermd werden door Nazi militairen, te neutraliseren…

Rusland maakte geen grapje toen ze zeiden dat ze Oekraïne gingen “denazificeren”. Net zoals Rusland geen grapje maakte toen ze zeiden dat de VS biowapens maakte in Oekraïne. Net zoals ze geen grapje maakten toen ze zeiden dat ze Oekraïne niet wilden innemen. Als Poetin had gewild, hadden ze Oekraïne in een paar dagen plat kunnen gooien. Maar nee, ze hebben de laboratoria geneutraliseerd en zijn gestopt.

Dus Poetin voert een precieze militaire operatie uit tegen Nazi’s, hij sluit biolabs van het land dat verantwoordelijk was voor het vrijkomen van de ziekteverwekker die de wereldwijde pandemie veroorzaakte… het klinkt alsof Poetin hier de goede man is. Kun je je voorstellen dat militaire nazi-troepen labs in Mexico en Canada beschermen? en de mensen die deze labs runnen verantwoordelijk waren voor het maken en verspreiden van C19? ELKE Amerikaan zou ons leger oproepen om de verantwoordelijken plat te bombarderen. Zo voelt het Russische volk zich ook. Ze hebben liever niet dat de Nazi’s biowapens aan hun grens hebben…

Ik zeg niet dat Rusland onschuldig is. Geen enkel land is dat. Maar om te denken dat de Amerikaanse regering onschuldig is, is gewoon belachelijk. Waarom haten we Rusland? Omdat ze kernwapens hebben, een sterk leger, en strenge overheidssurveillance en propaganda op hun volk gebruiken? Je bedoelt precies dezelfde dingen die wij doen? Je bent geconditioneerd om Rusland te haten. Vroeger waren we bondgenoten van Rusland. Toen we de nazi’s vervolgden in Neurenberg, was Rusland een van de vier landen die hielpen bij het tribunaal.

De afgelopen 30 jaar was onze regering geen haar beter dan Rusland. In feite is Rusland niet betrokken bij het vrijlaten van pandemie veroorzakende ziekteverwekkers en het doden van miljoenen mensen wereldwijd. Recente bewijzen tonen aan dat de Amerikaanse regering veel erger is. Om nog maar te zwijgen over het feit dat ze momenteel wapens leveren aan nazi-legerlegers, dus dat helpt hun argument niet echt.

Deze wereld heeft correctie nodig. We kunnen zo niet doorgaan. De waarheid zal uiteindelijk zegevieren en toekomstige generaties zullen met afschuw op deze tijd terugkijken. Maar voor het zover is, zullen we dit grote lijden blijven verdragen. Wanneer het lijden voorbij is, zal het onvergetelijk en onvergeeflijk zijn. Dit zal toekomstige generaties ervan weerhouden dit opnieuw te laten gebeuren, omdat de littekens van deze kwelling nooit zullen vervagen. Deze daden zijn die van het ware kwaad.

Het volk zal het NOOIT vergeten.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk