Devolution, overdragen van de macht, verkiezing fraude, het Sun Tsu strijdplan van Trump


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #015 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Sun Tsu is de kunst van oorlogsvoering, deze techniek werd toegepast bij de 2020 verkiezingsfraude. In dotcom.radio van 23 januari hadden we het voor het eerst over “Devolution”, na het bestuderen van tientallen pagina’s van deze onbekende mogelijkheid bij de overdracht van de Presidentiële macht. (artikelen @patelpatriot) Onderstaande video geeft meer inzicht in het strijdplan wat nu in de eindfase zit.


Voordat je naar deze gedenkwaardige documentaire kijkt, stel jezelf dan wat verbijsterende vragen. 

Als de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2020 gemanipuleerd zijn tegen president Donald Trump, is het dan mogelijk dat het leger op de hoogte was, en zelfs voorbereid was op de komende gebeurtenissen, zodat ze de verkiezingen van 2020 konden controleren op tekens van fraude?

Is er bewijs dat de Cabal een Bio-Wapen zou gebruiken om hen te helpen de verkiezingen van 2020 te stelen en de wereld zo te laten draaien, dat ze halsoverkop de weg in kunnen slaan, op de donkere weg naar de Grote Reset? 

Is er enig bewijs dat erop wijst dat WHITE HATS (terminologie voor de goeden tegen het kwaad) in de Amerikaanse regering en het leger wisten dat ‘Slow Joe Biden’ en de Deep State Cabal en hun vazallen op heterdaad betrapt zouden kunnen worden terwijl ze hun duistere zaakjes deden?

Heeft dat plan een goed geconstrueerd ‘Continuïteit van Regeringsplan’ in gang gezet dat uiteindelijk zou leiden tot het begin van NESARA/GESARA en de redding van onze Grote Republiek (noot: de wereld)? 

Deze documentaire geeft antwoorden op de regering en de commandostructuur

Deze ‘Devolutie’ documentaire, die alle 3 delen bevat, is geschreven door Patel Patriot, hij stelt de moeilijke vragen die we allemaal willen weten en geeft nauwkeurig beknopt beschreven scenario’s die wel – of niet – op dit moment kunnen worden uitgevoerd om NESARA / GESARA tot stand te brengen en de wereld te behoeden van de Grote Reset – uit de kwade klauwen van mensen als George Soros, Klaus Schwab, Anthony Fauci, de Clintons, Obama, Bill Gates, de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het Centrum voor Ziektebeheersing (CDC), de Raad voor Buitenlandse Betrekkingen (CFR), het Wereld Economisch Forum (WEF) en vele, vele anderen!

Onderneem de reis naar waarheidsvinding, hoop en vertrouwen, je zult blij zijn weer bij de les te zijn.


Vandaag komt er een einde aan March Madness. De eerste maand pagina met dit onderwerp “March Madness” [2019] geeft een aardig overzicht van de censuur, geen enkele video staat meer online

Net binnen, … lees goed, … met de Hunter Biden laptop en alle andere zaken kan het snel gaan, …


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk