Hoe hou je in deze tijd de balans tussen hoop en wanhoop …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #014 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Dat gevoel van onmacht slaat regelmatig toe ….. ik zelf kan in deze vreselijke tijd niet beschermen wat mij zo intens dierbaar is … en voelt het alsof je kind op een ravijn afloopt en de afgrond niet ziet en je kijkt ernaar …je schreeuwt het uit…. je waarschuwt…..maar het kind hoort je niet…dat verscheurt mijn moeder ❤️


Het leven heeft vele uitdagingen, uiteraard voor de één meer dan voor de ander maar we leven nu in een tijd dat zeer waarschijnlijk iedereen voor een flinke uitdaging komt te staan.

Voor de wakkeren lijkt nu al niets meer op wat het ooit was … politici zijn meedogenloos en verworden tot de grootste leugenaars die het nog steeds voor elkaar krijgen om de massa vreselijk te misleiden mede dankzij de medewerking van de mainstream media waar Gates flink wat geld in pompt!  Angst is een zeer belangrijke emotie geworden waarop de meesten onder ons nog steeds hun leven laten beïnvloeden. 

Doodongelukkig word ik bij het zien van die angsthazen die nog steeds een mondkapje dragen, zowel op de fiets, alleen in de auto of alleen op straat lopen dan geef ik de mensheid echt op.

Maar … en dat is nu twee jaar verder nog steeds de grootste groep die weigeren het voortbestaan van hun luxe leven op te geven want reizen en uit eten blijkt nog steeds belangrijker dan gezondheid, en kijken liever hardnekkig weg voor de realiteit die nog nauwelijks te ontkennen valt want de vaccinatieschade is erger dan menig mens zag aankomen.

En wat een verdriet zal het de ouders geven wanneer ze tot het besef komen wat ze hun kinderen hebben aangedaan door blind de overheid te volgen en alle waarschuwingen voor de prik in de wind sloegen … dat schuldgevoel gaat verschrikkelijk worden en wat dacht je van de boosheid naar de overheid toe … je zo bedonderd voelen … die gaan massaal richting Den Haag.

Het moeilijke aan deze tijd is de balans vinden hoe door te gaan met een “leuk” leven zoals gezellige familiedagen, erop uit met de kleinkinderen, reisjes boeken of uit eten gaan en dan bam toch vol uit balans raken als je te horen krijgt dat je (klein) kinderen toch geprikt en/of geboosterd zijn … en heb ik mijn kleinkinderen om mij heen … vrolijk en gelukkig … denkend aan hun toekomst … dan kan ik echt intens verdrietig worden en huilt mijn hart.

En tussen al deze emoties door toch ook doorgaan met de voorbereidingen op een mogelijke black-out of een tekort aan voedsel en grondstoffen.

Want de wereld verandert per dag … vandaag kan ik vrij reizen maar kan het morgen, laat staan volgende week nog … dat maakt het plannen van een reis lastig en met de in stand gebleven Corona regels erg ontmoedigend.

Maar denk je het te zien en eindelijk te snappen gebeurt er weer iets dat je alweer aan het wankelen brengt en zo schiet je van hoop naar wanhoop en je gevoel van blijdschap kan zo weer omslaan in zorg.

Want aan welke kant staat Poetin of Elon Musk …..gaat Trump ons inderdaad redden en is de oorlog in de Oekraïne de opzet van het WEF en komt het ze inderdaad goed uit die oorlog … en wie is controlled opposition?

Zoveel vragen … het antwoord zal snel komen en dat zal vele ogen openen daar ben ik van overtuigd en daar ligt mijn hoop!

Zeker wil ik dat mijn kinderen genieten van het leven juist nu en dat wil ik uiteraard ook zeker met mijn gezin maar daar is die balans voor nodig … want genieten willen we allemaal en dat hebben we ook nodig maar wel alert blijven op wat gaande is … want er is enorm veel gecreëerde afleiding en wat vorig jaar nog vermoedens waren zijn nu bewezen feiten en steeds duidelijker en openlijker wordt ons kenbaar gemaakt wat ze met ons van plan zijn … en even kort door de bocht geschreven … ze willen ons chippen, monddood maken, de controle over ons denken en doen en al ons bezit onteigenen!

Social credit system … de QR pas … CO2 uitstoot … WEF … chippen dat zijn voor mij doodenge zeer zorgelijke kreten…..en ik benoem het weer….nooit zwijgen!

Mike Yeaden, ex-Pfizer wetenschapper heeft in 6 fases een tijdschema van the great reset gemaakt die akelig precies uitkomt.

Zodra we in fase 6 belanden is er geen weg meer terug en fase 6 begint volgens dit schema nu‼️

Onderstaande stukje van een anon wilde ik nog even toevoegen aan het artikel van Sylvia , …

Locus of control is een psychologische term die verwijst naar de mate waarin iemand gelooft dat gebeurtenissen die hem overkomen controleerbaar zijn.

Er is een externe locus of control die vergelijkbaar is met determinisme en er is een interne locus of control die vergelijkbaar is met vrije wil.

Individuen met een interne locus of control geloven dat zij zelf controle hebben over situaties en dat hun daden ertoe doen.

Correlationele studies tonen ook aan dat geloof in een rechtvaardige wereld gecorreleerd is met interne locus of control.

Personen die hoog scoren op interne locus of control zullen een hoge verwachting hebben dat uitkomst gerelateerd is aan hun eigen inspanningen, en dus hard werken aan rehabilitatie.

Mensen met een interne locus of control zijn geneigd verantwoordelijkheid te nemen voor hun daden en zijn vindingrijk in het oplossen van problemen.

Autonoom keuzes maken vereist twee essentiële psychologische elementen: een interne locus of control en een gevoel van competente self-efficacy.

Patiënten met een interne locus of control doen het over het algemeen beter – in herstel, positief gezondheidsgedrag, het vermijden van depressie – dan externe patiënten.

Een hoge mate van zelfsturing wordt geassocieerd met de interne locus of control, terwijl een lage mate van zelfsturing wordt geassocieerd met de externe locus of control.

Mensen met een externe locus of control hebben de neiging te geloven dat krachten van buitenaf, toeval en/of geluk situaties meer bepalen dan hun eigen daden dat kunnen.

Deze passiviteit (soms ‘veldafhankelijkheid’ of ‘externe locus of control’ genoemd) maakt mensen hulpelozer en meer ontvankelijk voor externe beïnvloeding dan hun meer autonome leeftijdsgenoten.

Individuen met een externe locus of control zijn eerder geneigd om na mislukking een vooringenomenheid ten opzichte van zichzelf te vertonen dan mensen met een interne locus of control.

Mensen met een externe locus of control zijn eerder apathisch en geven anderen of pech de schuld van hun problemen.

Mensen met een externe locus of control hebben de neiging meer gestrest te zijn en vatbaarder voor klinische depressie.

Noot: Vergeet niet dat je ook energetisch verbonden bent met ‘de wereld’ zowel in negatieve als positieve zin.

-HM

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk