Totale ontkenning: Net doen of het een nare droom was !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #011 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Al tijden vraag ik mij af wat mensen beweegt om een totalitaire dictatuur te ondersteunen, om in de val te trappen, opnieuw en opnieuw van de dikke leugens en valse beloftes. Onderstaande een artikel van een schrijver die ik al een tijdje volg, … want wat er in Amerika plaatsvind en over de gehele wereld met de Bio-labs gaat zijn licht schijnen over de gehele wereld met de Oekraïne nu in de spotlights, en de Oekraïne vlaggen zwaaiende mensen die totaal op het verkeerde been gezet zijn door de media. Maar dat is een keuze om het voorgekauwde nep-nieuws zonder eigen onderzoek klakkeloos te consumeren. 

– HM

Bron Telegram BioClandestine

In de niet zo verre toekomst zal de liberale ideologie worden gezien als een afschuwelijke smet op de menselijke geschiedenis. Toekomstige generaties zullen zich afvragen hoe mensen voor deze waanzin zijn gevallen. Net zoals wij het krankzinnig vinden dat de nazi’s een goed gesteunde socialistische politieke partij waren in het Duitsland van de jaren ’20-’40.

Ik ben geboren op een militaire basis in Duitsland. Ik was te jong om me iets te herinneren, maar mijn ouders vertelden me relevante informatie via hun ervaringen met Duitsers in de jaren ’90. De mensen in Duitsland weigeren gewoon de realiteit onder ogen te zien dat de nazi’s steun hadden van de massa. Ze praten er niet over. Je mag er niet over beginnen. Iedereen doet net alsof het nooit gebeurd is. 

Dit zal hetzelfde lot zijn van de hedendaagse liberaal/democraat. Ze zullen allemaal verontrust zijn dat ze werden gemanipuleerd om deze slechte mensen te vertrouwen en de meesten zullen weigeren toe te geven dat ze ooit Democraat hebben gestemd. 

Nadat alle misdaden aan het licht zijn gebracht en enigszins zijn verteerd door de massa, zal de DNC worden afgeschaft, net zoals de Nazi partij werd afgeschaft in 1945 door de Geallieerde Controle Raad. Wat werd gevolgd door Internationale Militaire Tribunalen in Neurenberg. Ik geloof dat we iets soortgelijks zullen zien om het gebruik van biologische wapens door DNC/Deep state actoren in Oekraïne en over de hele wereld aan te pakken. 

Dit is waarom je ziet dat alle extreem linkse agenda’s op de voorgrond worden geplaatst. Van de normalisering van transgenderisme, pedofilie, en wokeness, tot massacensuur en Orwelliaanse bewaking, tot medische tirannie, tot het negeren van elementaire biologie; deze thema’s worden versterkt. Dus wanneer de tijd komt dat de DNC wordt afgeschaft, zullen ook de ideologieën volgen die de DNC vergezellen. Samen met de tirannieke linkse bewegingen in andere landen zoals Canada, Australië, Nieuw Zeeland, Frankrijk, UK. [& Nederland] 

Dit gaat over het voorgoed vernietigen van de globalistische ideologie. En ik moet zeggen, het werkt tot in de perfectie. 

Het toneel is klaar, nu is het tijd voor de uitvoering. Figuurlijk en letterlijk.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk