dotcom.radio aflevering 305 van 27-03-2022

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #011 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 305 Maartse Waanzin, Russia, Russia, Russia, … Trump begint rechtszaak tegen Deep State kopstukken – Oekraïne concentratie kamp ontdekt – Hunter Biden in de MSM – de Lancet C19 hoax – Buckle up, en veel, veel meer, …. [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Heerlijk zo’n Maarts buitje, ik kan er van genieten
Ook al zijn ze in de Oekraïne hun laatste rondje aan het schieten
In April daar nog een laatste Russische ‘shower’
Dan is het eerste land vrij van de New World Order ‘power’.
– HM

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Mike] Willem Engel, een dag voor zijn arrestatie: telegram video
– Noot: kwam hij te dicht bij de waarheid ?
– Amnesty! Waar zijn jullie nou? Weekjournaal jeroen Pols
– Oeps jeroen gaat even de mist in -DIK- met de Corbet Report “Putin zit in de zak bij Klaus Schwab”

[Kefirkev] Jeroen Pols Geen graan uit Oekraïne en Rusland, geen kunstmest en peperdure diesel voor boeren in Europa. Tuinders stoppen en ook in andere landen stort voedselproductie in elkaar. Iemand al bedacht wat we gaan eten komende winter?

[Angelface] Jeroen Pols Willem werd om 11.15 aangehouden. ANP kwam met dit bericht om 11.03. RTL wist voor het einde van de zitting dat Willem 14 dagen voorarrest kreeg. Wat een verrotte bende bij het OM, politie en rechtspraak.

[Melkmeisje] In Bergen op Zoom is dusdanig veel via volmachten gestemd vorige week tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, dat het vermoeden leeft dat er fraude is gepleegd. De gemeente van de Noord-Brabantse stad doet dinsdag aangifte, bevestigt het Openbaar Ministerie na berichtgeving van Omroep Brabant.
(noot: zoals verwacht)

[Marij] Autoriteiten in Duitsland hebben door het hele land mensen ondervraagd en hun huizen doorzocht, omdat zij ervan worden verdacht beledigingen en laster te hebben geuit richting politici, meldt Der Spiegel.

TRUMP– & –Qanon

Oekraïne

-Oekraïne: Beelden van diverse martelingen

– Telegram: Intel Slava Z
— Vernietigd winkelcentrum in Kiev dat gebruikt werd als munitiedepot midden in woonwijk
— In de nacht van 21 maart hebben precisie kruisraketten vanuit de lucht het opleidingscentrum voor buitenlandse huurlingen en Oekraïense nationalistische formaties aangevallen op het gecombineerde wapen trainingsterrein Novaja Loebomirka in de regio Rivne. Meer dan 80 huurlingen en nationalisten werden gedood, aldus het Russische Ministerie van Defensie.
— Maandag: Nazi’s “Aydar” in de bezette gebieden ontvoerden en vermoordden burgers die tegen het Kievse regime waren. Nu zijn de criminologen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van de LPR op zoek naar de stoffelijke resten, die vervolgens ter identificatie zullen worden opgestuurd voor moleculair genetisch onderzoek.

[Medusa] 9forNews Nederlandse journalist die met Russische leger meereist legt uit waarom veel Oekraïners naar Rusland vluchten — Europa – met al haar grote woorden – levert alleen oude wapens, maar geen humanitaire hulp. Dat doen de Russen, in elke plaats en stad die bevrijd is van de criminele nazi bataljons, aldus de journalist.​ – De Krim is vlakbij en daar krijgen zij onderdak en hulp. Rusland heeft geen vluchtelingenkampen, maar geeft hen onderdak, eten en medische verzorging.”

[Mike] Waarom waren Oekraïners betrokken bij de “riot” in Washington DC 1/6

[Medusa] 9forNews ‘Dictator’ Zelenski gaat Tweede Kamer toespreken: ‘Walgelijk!’

[Mike] Britse vrijwilligers krijgen de schuld van een raketaanval waarbij 35 mensen omkwamen in een Oekraïense trainingsfaciliteit, omdat hun telefoonsignalen de locatie van de basis doorgaven.​

[Mike] Intel Slava Z Telegram En hier is de video van de lancering van “Caliber” op het arsenaal in het dorp ORZHEV, 14 kilometer ten noordwesten van de stad RIVNO. Als gevolg van de aanval werd een groot arsenaal met wapens en militaire uitrusting van de Oekraïense troepen, waaronder die ontvangen van Westerse landen, vernietigd.

* Real American Voice TV JOURNALIST LAURA LOGAN LAYS OUT SOME TRUTH BOMBS AND SHE WASN’T CUT OFF!
* GV Open brief aan de media en in het bijzonder WNL – Update News Video

[Mike] 188 pagina’s tellend klokkenluidersdocument over de oprichting en instandhouding van biolaboratoria in de VS en Oekraïne, inclusief locaties, financiering, satellietfoto’s en meer, enorme opgraving over de biolaboratoria Hier vertaald in het Engels

[AadPraat] Ukraine spent several years preparing a 300,000 army to take Donbass in a 1-2 day blitz, …

[Medusa] UKRANIAN ILLEGAL PRISON TORTURE CAMP EXPOSED AFTER 8 YEARS (CIA OPERATED)

Rusland

[Mike] De sancties treffen het zelfvoorzienende Rusland niet, maar wel het westen.
– noot: Dan kan de invoering van het sociaal krediet systeem hier gewoon doorgaan, het ontwrichten van de economie volgens het WEF model,

[Mike] Poetin gaat Oekraïne inlijven:

* Meedogenloos treden de Russen op tegen de nazi’s:

[melkmeisje] DAT KOMT ER VAN … Putin wil voor de gasleveringen aan de EU nog enkel betaald worden in roebels, Russische centen dus. Geen dollars. Vorige week heeft Putin al een akkoord gesloten met China en de Verenigde Arabische Emiraten om alle export van Russisch gas, olie, graan, ijzer, aluminium, staal enz… uitsluitend te verrichten in roebels.

Bovendien hebben Rusland en China onderling al een nieuw betaalsysteem op poten gezet dat gelijkwaardig is aan SWIFT. Dit bestond al eerder maar bevond zich nog in de kinderschoenen. Nu dus niet meer. En… de Russische banken brengen nieuwe creditcards uit ter vervanging van Visa en Mastercard. Tot daar dus de impact van de sancties van de EU en de US…. Nul, nada, nikske, zero.

De sancties hebben een averechts effect. De EU is de pineut. Zij heeft zichzelf niet één keer maar meerdere keren in de voet geschoten ( maar dat wisten we al ). De EU is voor 40% van haar gasbevoorrading afhankelijk van Rusland. De kraan van Nordstream 1 is door Rusland dicht gedraaid. Nordstream 2 is door Duitsland zelve opgeschort. We hebben een probleem en dat probleem kan enkel opgelost worden door terug gas aan te kopen via Rusland. Wat Noorwegen en Spanje kunnen aanleveren is te weinig. Van gasleveringen door Qatar horen we eigenaardig genoeg niets meer. Kink in de kabel ?

USA

[Mike] Maandag First arrest will send shockwaves and confirm future direction. Hunters become the hunted.

[Mike] Dinsdag Als gevolg van de alarmerende gerechtelijke staat van dienst van rechter Jackson, roep ik de Senaatscommissie voor justitie op haar clementie met veroordeelde kinderporno overtreders volledig te onderzoeken. Predators zouden geen vrijbrief moeten krijgen, dus waarom laat rechter Jackson hen vrijuit gaan?

[Mike] Blackmail <vs> Black Male

[Mike] de telegraaf Dinsdag Eneco koopt geen Russisch gas meer (nu 15%)

[Mike] Here’s a question: what if there’s something on Hunter’s laptop which incriminates high-ranking members of the mainstream media?

[Mike] Special Counsel’s Office Is Investigating The 2016 DNC Server Hack (Seth Rich)

[Mike] WeTheMedia Telegram President Trump heeft zijn rechtszaak aangespannen in het Southern District of Florida waar hij tijdens zijn termijn 7 van de rechters heeft benoemd. De rechtszaak is gericht tegen iedereen van Hillary Clinton, John Podesta, hoofd FBI-functionarissen en het hele DNC establishment. Hij vraagt om een juryrechtspraak, wat betekent dat hij sterke bewijzen heeft en hij gelooft dat het volk (de jury) recht zal doen wedervaren. In de slotaantekeningen die hij heeft ingediend, zegt hij: “Watergate is verbleekt in vergelijking” Hij gaat achter het hele establishment aan en gaat winnen!

— Alles komt nu samen: C19, Oekraine, Hunter Biden, pedofilie, FISAgate. All movies playing simultaneously. MARCH MADNESS !!

[Mike] BOEM. President Trump heeft zojuist de Deep State aangeklaagd en eist een juryrechtszaak. De gedaagden in deze rechtszaak zijn: Hillary R. Clinton, HFACC, Inc., het Democratisch Nationaal Comité, DNC Services Corporation, Perkins Coie, LLC, Michael Sussmann, Marc Elias, Debbie Wasserman Schultz, Charles Halliday Dolan, Jr., Jake Sullivan, John Podesta, Robert E. Mook, Phillipe Reines, Fusion GPS, Glenn Simpson, Peter Fritsch, Nellie Ohr, Bruce Ohr, Orbis Business Intelligence, Ltd., Christopher Steele, Igor Danchenko, Neustar, Inc., Rodney Joffe, James Comey, Peter Strzok, Lisa Page, Kevin Clinesmith, Andrew McCabe, John Does 1 t/m 10 (genoemde namen zijn fictieve en onbekende personen), en ABC Corporations 1 t/m 10 (genoemde namen zijn fictieve en onbekende entiteiten). President Trump beweert het volgende:

* Soms is het net zo interessant wie niet in een rechtszaak betrokken is, als wie wel.

[Mike] Brian Cates; Hier is iets om over na te denken: Trump’s civiele rechtszaak ‘valt samen’ met die van Durham. Als Durham meer ‘sprekende’ aanklachten of dossiers uitbrengt, vraagt Trump er aandacht voor door de media te dwingen er aandacht aan te besteden terwijl hij het luidkeels promoot door het toe te voegen aan zijn rechtszaak en erover te schreeuwen op Truth Social

CORONA

[Lievergezond] DailyMail Overschatten de officiële cijfers het Britse dodental door de Covid? De chaotische manier waarop sterfgevallen tijdens de pandemie werden geregistreerd, kan betekenen dat duizenden ten onrechte de schuld van het virus kregen
– Noot: gelukkig werd daar niemand bang van [?]

[Mike] Dr. McCullough: Een ‘Storm van Schaamte’ komt voor hen die faalden te behandelen “Ik denk dat historici heel onaardig zullen zijn… Mensen zullen hier naar kijken en zeggen, Echt? We hadden een dodelijke ziekte [en we deden niets]?

[Lievergezond] Wob-documenten: regering hield ic-capaciteit laag waardoor excuus ontstond voor lockdowns & injecties​

[Marij] The Lancet bevestigt complottheorie – Virus is nooit geïsoleerd en de PCR-test zegt niks

[Marij] Virus waarheid crisis compilatie

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

[Mike] Disclose TV – Russische rechtbank classificeert Meta als een “extremistische organisatie” en verbiedt Facebook en Instagram met onmiddellijke ingang om in Rusland actief te zijn.

GEDACHTENVOER

* Zondag 20-03 Activist Post It’s Been 80 Days Since Maxwell’s Conviction and Not a Single Child Rapist Client Has Been Arrested

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten