Maartse Waanzin, March Madness explodeerde deze week, pfff, …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #009 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Niet meer bij te houden gisteren, ik was een dagje klussen om een landgenoot van dienst te zijn. Terug thuis om 20.00 uur explodeerde mijn computer op het fa(c)tsforum van dotcom maatje Mike. Met de geboden info moet het mogelijk zijn een hele redactie van een mannetje of tien een dag aan de slag te zetten.


Ik denk dat het een giga klus gaat worden om dat aanstaande zondag te gaan verwoorden in slechts een uurtje dotcom.radio. En nee, ik verwacht geen explosieve luisterdichtheid zoals twee jaar geleden toen de podcast ineens van zo’n 1.000 luisteraars naar 133.000 ging. Daarna zakte het in enkele weken van 4.000 weer naar de oude cijfers van 1.000. Iedereen wist het allemaal wel. Ik geeft je enkele indrukken voor zondag.

* Autoriteiten in Duitsland hebben door het hele land mensen ondervraagd en hun huizen doorzocht, omdat zij ervan worden verdacht beledigingen en laster te hebben geuit richting politici, meldt Der Spiegel. Daarmee gaat de censuur machine in de allerhoogste versnelling, precies twee jaar geleden stond hier bij mij in Frankrijk ook al eens 10 minuten de Gendarmerie voor de poort om foto’s te maken van een protestbord, daarbij is het toen gebleven. 

* Straf / martel / moord kamp ontdekt en ontmanteld in de Oekraïne met lijntjes naar de CIA, …

* Vernietigd winkelcentrum in Kiev dat gebruikt werd als munitiedepot midden in een woonwijk

* Goed nieuws want journaliste Laura Logan kon over het oorlogsgebied een ander nieuws bericht vertellen op Real American Voice TV zonder onderbroken te worden of afgekapt, maar die andere berichtgeving is in de media is nog steeds zeer zeldzaam.

* Rusland publiceerde een 188 pagina’s tellend klokkenluidersdocument over de oprichting en instandhouding van biolaboratoria in de VS en Oekraïne, inclusief locaties, financiering, satellietfoto’s en meer, …

* Gaat Poetin de  Oekraïne nu inlijven?

* Meedogenloos treden de Russen op tegen de nazi’s in de Oekraïne 

*  Het Hunter Biden dossier, de zogenaamde “Harddrive from Hell” Staat op exploderen, the Hunters become the Hunted

*  Hier is een vraag: wat als er iets op Hunter’s laptop staat dat hooggeplaatste leden van de mainstream media beschuldigt?

* Alles komt nu samen: C19, Oekraine, Hunter Biden, pedofilie, FISAgate. Alle films spelen gelijktijdig. MAARTSE WAANZIN !!

Maar dat is nog niet alles want we hebben ook nog:

* BOEM. President Trump heeft zojuist de Deep State aangeklaagd en eist een juryrechtszaak. De gedaagden zijn, …

* Nadat legio Freedom of Information Acts dit aangaven komt ook het “toonaangevende” medische tijdschrift de Lancet die bevestigt dat C19 een samenzweringstheorie was – Het virus is nooit geïsoleerd en PCR-test zegt niets over een eventuele besmetting. Boem !! En daar is nu alles mee begonnen, maar we blijven de media volgen hoor nu met de Oekraïne berichtgeving, … deze keer gaat alles eerlijk !!

* En dan was er ook nog dit artikel in de Activist Post; “Het is 80 dagen geleden sinds Maxwells veroordeling en geen enkele cliënt van een kinderverkrachter is gearresteerd.

Met al dit nieuws zijn er mensen die heel bang zijn en zich afvragen; “Waar moet het toch naartoe in deze wereld?”. Maar misschien zijn er mensen die al lang naar dit moment van tijd in de geschiedenis toeleven en hoopten dat het eindelijk eens ging gebeuren, de bevrijding van het illuminatie gezwel, het deze keer echt ontmantelen van de Nazi’s van deze wereld. Onze hoop werd in november 2017 reeds verhoord [Q] en omgevormd naar vertrouwen, geloof en geduld, ja dat laatste werd regelmatig op de proef gesteld maar uiteindelijk zien we de verwachtingen zich ontvouwen. Zondag, dotcom.radio vertellen we er (weer) meer over, …

Onderstaande video’s nu 118.474 views. Ben jij ook onderdeel van het verzet of ‘zie’ je het nog steeds niet, en keur je het daarmee zwijgzaam goed wat er allemaal voor kwaad gebeurd?


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk