De strop van Hugo wordt door Kuipers aangetrokken !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #008 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Hardnekkig wegkijken en hardnekkig doorleven alsof er niets aan de hand is….krijg er steeds meer moeite mee dat de massa rustig doorleeft en een kleine groep alles op het spel zet…..zelfs het verlies van vrijheid riskeren door week in week uit te blijven demonstreren, hun mening te blijven uiten ook al gaat het ten koste van vriendschap en levert je overtuiging helaas ruzies bij vriendschappen en families op.


Door: Sylvia Bartels

Aan mezelf merk ik een verharding en voelt het alsof ik door een rouwproces ben gegaan en in een andere fase kom want de leugens, het bedrog er komt zo ontzettend veel naar buiten nu dat het zelfs door de grootste ontkenner moeilijk te ontkennen blijft en dat geeft mij hoop!

Ik heb, net als velen, moeten accepteren dat Corona voor verdeeldheid zorgt en zolang we het maar niet over Corona hebben en nu ook niet over de Oekraïne lijkt alles okay.

Ten tijde van het volop prikken vorig jaar zomer sloeg de paniek in mij flink toe en ten koste van alles wilde ik voorkomen dat mijn dierbaren zich lieten prikken en handelde ik puur vanuit paniek, zorgen, angst en verdriet om de gezondheid van mijn kinderen.

Om mij heen, ook bij vrienden, zie ik zoveel verstandige, slimme  jongeren die hard werken aan hun toekomst en van aanpakken weten maar totaal niet op de hoogte zijn wat er daadwerkelijk om hen heen gebeurt en dit alles kunnen verliezen binnen  zeer korte tijd…..namelijk nog maar twee maanden te gaan dan heeft Kuipers getekend en kunnen we zonder prik niet meer door Europa reizen en hebben we de VACCINATIEDWANG … ‼️

Wij wakkere (ouderen), ik ben 63 krijgen van onze kinderen te horen dat we moeten genieten van ons pensioen, van onze vrijheid na al die jaren van werken en verplichtingen….want ons doemdenken geeft hen weer zorgen om ons want in hun ogen verspillen wij nu kostbare tijd met ons zorgen maken om iets wat zij totaal niet zien en begrijpen…. “hoezo met ons gaat het goed en met de toekomst is niets mis…..ga fietsen, ga wandelen, ga leuke dingen doen!”

Maar heb ik vrijheid want geen prik is niet reizen of uit eten gaan…een uitje is plassen tussen de bosjes want een niet geprikte mag nergens naar binnen ook niet voor een plas.

Maar mam dan duw je toch gewoon ff zo een stok in je neus…hoppa klaar…..maar ik wil juist geen stok in mijn neus want ik wil op geen enkele wijze aan dit verrotte spel mee werken.

Ik wil niet zwichten voor tirannie want dan werk ik mee aan onze eigen ondergang en ja ik heb twee jaar van mijn leven ingeleverd door de zorgen, het verdriet de radeloosheid en alle opgelegde beperkingen maar dat had ik er voor over om het geluk en een betere toekomst voor mijn kinderen veilig te stellen.

De arrestatie van Willen Engel was te verwachten maar daarom niet minder schokkend en geeft overduidelijk aan dat alles wat de overheid niet wilt horen opgepakt gaat worden en de staat van beschuldiging al op voorhand vast staat….schuldig!

Maar ook hier staan velen niet bij stil en hebben geen idee hoe verrot en gecontroleerd het overheidssysteem in ons land is.

Een Akwasi mag oproepen tot geweld want een zwarte piet voor zijn kop schoppen is een uiting van geweld……een journalist bedreigen en zijn laptop meenemen mag want hij heeft zijn kleur mee.

BLM of Antifa kunnen ongestoord en agressief demonstreren en het partijkantoor van FvD onder toezicht van de politie bekladden maar rustige, fatsoenlijke, vredelievende anti- Corona demonstranten worden met grof politiegeweld neergeknuppeld!

Hugo de Jong die terecht 70.000 aanklachten tegen zich heeft laat het OM deze aanklacht eindeloos in de la liggen en wordt de aanklacht van v Haga tegen de Jong uiteraard niet in behandeling genomen.

Hoeveel voorbeelden wil je hebben van ongelijke behandeling van veelal een D66[6] rechter.

Wie weet er van de toeslagen affaire waar zo’n 30.000 gezinnen financieel en emotioneel zwaar in de problemen zijn gekomen en totaal kapot gemaakt….bewust hè door de regering Rutte!….en nog steeds geen compensatie hebben gehad, er ongeveer 1150 kinderen onterecht uit huis zijn geplaatst en ook daar nog steeds niets aan is gedaan en we dezelfde puppets aan het bewind hebben die hierom een jaar eerder moesten aftreden…..dan voel ik plaatsvervangende schaamte.

De frustratie en onmacht die deze gedupeerden moeten hebben is verschrikkelijk want die moeten weer dealen met hetzelfde gespuis die hun in deze ellende stortte.

Maar wie boeit het nou echt…….voor de meesten van ons een ver van mijn bed show en is het schaamteloos liegen van de regering het nieuwe normaal geworden!

Dan de WOB verzoeken die alsnog openbaar gemaakt moesten worden want Hugo heeft er alles aangedaan om ze niet openbaar te maken maar godzijdank ging de rechter hier niet mee akkoord…zou ook werkelijk te idioot zijn geweest…..openbaar maken van WOB verzoeken is een wettelijke verplichting!

En de vrijgegeven verzoeken zijn nu nog maar van de eerste drie maanden van de Corona bagger en daar moet je toch echt van schrikken en ontwaken hoe we zijn voorgelogen en dat er helemaal geen sprake van een pandemie is geweest.

Maar ja wie is er op de hoogte van de WOB verzoeken…..heel weinig mensen want alles is weer open en normaal dus tis wel best ik ga weer leven …toch…?

De schade die Groenlinks met D66[6] aanricht met hun biomassa centrales de windmolens en de toenemende dwang om alle Nederlanders van het gas af te halen kan je wel overlaten aan Jetten. 

Dit gaat ons nog heel veel geld kosten terwijl dit totaal onmogelijk uitvoerbaar is.

De bomenkap is gigantisch en levert een enorme kaalslag op en de schepen en vrachtwagens die de gekapte bomen vervoeren rijden op water dus prima voor het milieu…..toch?

En de Jong die zit niet voor niks nu op wonen want deze narcistische psychopaat doet alles voor de macht en geniet ervan om mensen in de ellende te storten of ze de dood in te jagen met een experimentele prik en nu mag hij je huis onteigenen. Bruls brulde het al en Hugo heeft het al in de week gelegd en voert het ongetwijfeld uit.

De verwoestende instroom van gelukszoekers die maar blijft doorgaan en wat ons zorgstelsel zal doen bezwijken.

Het creëren van woningtekort, voedseltekorten, tekort aan grondstoffen allemaal een gecreëerd probleem om ons afhankelijk te maken van de staat……

Het Hunter Biden schandaal wat nu eindelijk naar buiten komt en naar ik hoop ook de kop van zijn vader gaat kosten. Tijdens de verkiezingen van 2020 heeft de mainstream media er alles aangedaan om dit uit het nieuws te houden want Biden moest winnen hoe corrupt deze familie ook is dat maakte niet uit.

Verdiep je ook hier is in.

Oekraïne wat weten de meesten over dit land want we horen via de mainstream media alleen maar hoe slecht Poetin is en hoe goed Zelensky die nu bezig is met een opruiende tour door Europa en op 31 maart een toespraak zal houden in Den Haag.

Ga er verder niet op door maar mijn advies verdiep je er is in wat er werkelijk gaande is in de Oekraïne en dat we mogelijk door de inval van Rusland ontsnapt zijn aan een tweede pandemie want Amerika had er, dat is bewezen meerdere biolabs!

Voor velen zal bovenstaande een bekend verhaal zijn en ben ik de zoveelste die het benoemt maar blijven herhalen en benoemen lijkt mij noodzakelijk om de massa die het niet ziet te stimuleren op onderzoek te gaan en is wat meer naar het alternatieve nieuws gaat luisteren.

In onderstaande video legt advocaat Arno v Kessel duidelijk uit wat er gaande is en wat ons te wachten staat.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk