Dacht je echt dat alle maatregelen over zijn?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #006 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Velen trappen er ‘weer’ in, de maatregelen zijn versoepeld en het is over, we kunnen weer normaal gaan leven. Velen hebben weer gestemd op de dictators (het kartel). De demonstranten zijn met de helft teruggelopen hier in Frankrijk. Maar het is “iets” anders, je krijgt nog twee maanden vrijheid en daarna is het over en uit, … als de elites het voor het zeggen hebben. Nog twee maanden resten je om in actie te komen, … twee maanden !!


… nog twee maanden, …

Daarna moet je een vaccinatie hebben om te “mogen” reizen, niet vanwege een medische noodzaak (die er nooit was) !! Het Sociaal Krediet systeem is de volgende stap, totale nederigheid en straf voor alles wat je -niet mag zeggen-. pfff echt de Nederlandse cultuur, … niks mogen zeggen. Ga maar vragen aan de Chinezen hoe ze dat al jaren beleven, overleven of, … ontvluchten door … (bedenk maar ‘iets’)

Intussen blijf ik positief en ik strijd ook voor jou, maar loop me niet in de weg, …

Ik strijd voor ‘mijn’ en ‘onze’ onvoorwaardelijke vrijheid. Dat ‘jij’ je veiliger voelt als tweederangs burger, slaaf en deelnemer aan het grootste medische experiment uit de geschiedenis is een feit, een feit dat slechts èèn persoon kan omkeren, en die persoon ben je zelf.

Iemand heeft de sleutel van je gevangeniscel kwaad en gefrustreerd naar binnen gesmeten en je durft hem nog niet op te pakken. Te bang (of te laf) om te kijken hoe echte vrijheid er uit ziet, echte vrijheid en … eigen verantwoording !!

Dit schreef ik precies twee jaar geleden; Er is geen “Plan B” meer, er op, of eronder. “That’s it folks”
En lees ook het artikel van gisteren waarin ik schrijf waarom ik het wel gehad heb met “jullie” [?].


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk