ALERT: JULLIE GROTE PROBLEEM! Politici VOLGEN, zij leiden niet!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #006 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Merk op dat deze missives (een officiële schriftelijke mededeling waarvan een bepaalde stelligheid uitgaat) jullie WEKEN van te voren informeren over de gebeurtenissen die zich zullen manifesteren!

Alles om U heen is aan het instorten !!


Artikel uit de Nieuwsbrief van Clif High
noot: Clif is een data analist die ik al jaren volg – HM

UW collega-politici & politieke medewerkers in elk land omvatten WEF-leden die uw inspanningen hebben VERKOCHT door te werken aan de voltooiing van de Grote Reset namens Klaus Schwab & de andere Centrale Bank Maffia.

Zij WILLEN dat dit systeem crasht, waardoor zij de top-dog worden. De ironie is dat zelfs als stiekeme verraders, zij de huidige trends VOLGEN, ze leiden NIET.

Slechts WEKEN vanaf nu zullen Bekende gezichten van de COVID ‘episode’ in de nieuwscyclus zijn als ze worden GEARRESTEERD voor hun deelname aan deze fraude. Dit zal beginnen met de vaccin bedrijven die allemaal productiefaciliteiten in de Oekraïne hebben. Deze worden door de Russen in beslag genomen. De gegevens van deze bedrijven zullen verder worden vrijgegeven aan het wereldwijde publiek.

De gegevens die in de komende weken worden vrijgegeven zullen aan het politieke instanties bewijzen dat COVID in elkaar is gezet om de inspanningen van het WEF te ondersteunen in een poging tot een planetaire staatsgreep. (Noot: zie de kop van elke pagina de afgelopen twee jaar: Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde)

Dit zal NIET goed zijn voor U!

U steunt momenteel de poging om de kinderen in deze staat te doden door inenting! ZESTIG PERCENT zal sterven in de eerste 180 dagen na de injectie. Dat is het percentage dat momenteel wordt vastgesteld door ACTUELE medische statistieken. Bestudeer ze en bewijs mijn ongelijk.

Nog eens 18% wordt geschat om te komen in het eerste jaar na de injectie.

Kinderen die sterven door injecties die u heeft goedgekeurd is NIET UW GROTE PROBLEEM!

Het zal maanden duren voordat sommige mensen doorkrijgen dat hun kind is overleden doordat jullie DOH (Department of Health) aandrong op vaccinatie om naar school te gaan, & deel te nemen aan het openbare leven. Uw probleem, dat wil zeggen, uw GROTE PROBLEEM zal hier zijn in weken, niet maanden.

Het Wereldwijde Centrale Bankensysteem is nu aan het Sterven! Dit wordt geleid door de Federal Reserve Bank DOLLAR.

Weken vanaf nu zult u alleen nog maar worstelen met problemen die ontstaan door het FALEN van GELD zelf.

  1. Staatsambtenaren zullen hun baan opzeggen omdat hun salaris waardeloos wordt.
  2. Contracten met de staatsoverheid zullen worden opgezegd omdat de betaling niet zinvol zal zijn.
  3. Geen enkel plan voor een oplossing zal voortkomen uit het politieke systeem.
  4. Het volk van de staat zal samenkomen in Olympia om oplossingen te eisen.
  5. De politie zal het werk neerleggen om zich bij de mensen aan te sluiten in hun eis dat JIJ DIT OP lost!
  6. Gevangenissen zullen onverzorgd blijven.
  7. Scholen zullen sluiten, met als bijkomend voordeel dat er een einde komt aan alle covid doden!
  8. Er zullen echte RIOTS en LYNCHINGS van verkozen ‘ambtenaren’ zijn! Waarom denk je dat het.
  9. Biden Regime er zo op gebrand was om een anti-lynch wet er NU uit te krijgen?!?
  10. Je zult in je broek schijten als deze gebeurtenissen zich manifesteren.

Luister naar deze waarschuwing!

Onthoud, jullie zijn gewaarschuwd voor de oorlog die uitbrak door de Advisories. (advies commissies)

U werd gewaarschuwd over het falende Covid verhaal, kindersterfte, vaccins die verminken, enzovoort.

U werd gewaarschuwd over WEF blootstelling, Biden Regime falen, (noot: regeringen wereldwijd) en meer. Luister nu naar deze waarschuwing!

Onthoud! Er was die keer dat het Nederlandse volk hun premier vermoordde en in brand stak vanwege hetzelfde GROTE PROBLEEM! Zult u de volgende zijn?

Bronnen

Nogmaals, om te herhalen:

Tijdens een oorlog zullen alle acties die door Ambtenaren worden ondernomen, worden bekeken en beoordeeld tegen de grotere achtergrond van het conflict. Wetgevers en andere functionarissen, in alle hoedanigheden, met inbegrip van ondersteunend personeel, zouden er goed aan doen de DOD Law of War Manual te verkrijgen en te lezen.

Om een PDF kopie van de DOD LAW of War Manual te downloaden:

Hier is een link naar een samenvattende beschrijving van Devolutie die u kan helpen bij uw overwegingen voor de nabije en lange termijn toekomst. We zijn in oorlog. Elke actie, beslissing en stemming zal aanzienlijke en ernstige gevolgen hebben.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk