Het spel doorzien van de onzichtbare vijand !


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #005 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Een Anon schreef; “We zijn in oorlog met een onzichtbare vijand die zich in elk land heeft gevestigd. Het is het volk tegen de gevestigde orde en hun grootste zwakte is dat het publiek hun spel doorheeft.

Ze zijn zo ver gekomen onder de eed en het vertoon van geheimhouding, wat perfect werkte voor het internet tijdperk, maar met digitale communicatie komt de vernietiging van de oude garde.

Het grootste deel van hun geldvoorraad is afgesneden en nu zijn ze afhankelijk van de media, corporaties en politieke marionetten om de show te blijven runnen.

Ze moeten zichzelf blootgeven om langer te overleven. Het is een verlies-verlies situatie”.


Er hoeft maar -iets- te gebeuren en de media gaan massaal de rug toe gekeerd worden als het grote publiek gaat ontdekken dat ze voorgelogen zijn, dat is wat er nu aan het gebeuren is. De media zullen al de komende onthullingen niet meer kunnen spinnen, niet meer in het eigen voordeel kunnen verdraaien. De media waren de hoofdvorm voor de informatie verstrekking van grofweg 80 procent van de bevolking/

Tel hierbij op dat de resterende 20 procent steeds weer te horen kregen dat ze complotdenkers waren, “ik geloof je niet”, en, … “als dat waar zou zijn hadden we het wel gehoord / gelezen in de media”. Deze groep begint zo-langzaam-maar-zeker ook een kookpunt te bereiken en willen zich uiten, hun opgekropte frustraties uiten. Ze worden wel gezien tijdens de talloze demonstraties maar vele mensen reageren gelaten met, waar zijn jullie nou eigenlijk op tegen? De wereld is toch weer naar ‘normaal’ aan het terugkeren!

Deze groep zal ongeremd hun mening, hun inzicht gaan delen op het moment dat TruthSocial overal beschikbaar komt en men ongecensureerd weer kan communiceren. Die censuur die men ook elke dag opgelegd kreeg in familie en vriendenkring en men zichzelf al in acht nam om een relatie niet te verstoren.

Als straks die zelfde mensen die hen nu afwijzen met vragen gaan komen dan barst de bom, dan gaat de alternatieve informatie voorziening los. Veel, zo niet alles is reeds openbaar op internet te vinden op plaatsen waar de 80% niet wilde kijken, niet wilde omdat dan hun leven op zijn kop gezet werd, omdat ze dan gedwongen zouden worden hun hele leven te overdenken. Omdat ze hun eigen surrealistische wereldje wilden beschermen.

Wat ze niet beseffen is dat de weg naar een betere wereld geen mooi geplaveide weg is, maar het is wel de enige weg die er is.

Deze maand, Maartse Waanzin zijn de openbaringen begonnen, niet iedereen ziet het als je weg blijft kijken en je laaft aan de borst van de fake news media die hun gif blijven verspreiden in nog nooit vertoonde mate.

Verwacht de komende twee maanden een tsunami van echt nieuws te beginnen met de komende week. Explosief nieuws, boom, boom, boom.

Ik kreeg gisteren een tiktak video toegestuurd met de vraag aan een groep; “Wat weegt een glas water?” Verschillende mensen dachten het te weten. Het antwoord was; “Het maakt niet uit, hoe langer men het glas vasthoudt hoe zwaarder het zal worden en na vele uren zal men er een dood aanvoelende arm aan overhouden. Zorg dus dat je het glas wegzet”.

Vertaald naar de groep complotdenkers die al vele jaren van hun leven onderzoek doen, die ‘hun glas ook weg moeten gaan zetten’ om het loden gevoel te ontlasten.

“Wij”, kunnen er niet op wachten tot je ‘onze’ zijde komt versterken om samen de vreedzame strijd aan te gaan met het kwaad. Blootstelling aan het licht van al hun misdaden is het enige wat we van je vragen. Komende maanden ‘mag’ je dat niet meer maar je moet. Omdat ’wij’ en de wereld je emoties gaan beroeren als nooit te voor in je hele leven, emoties gekoppeld aan feiten en niet zoals de media, emoties als losse flodders en nep nieuws, want dat was propaganda. Nee echte emoties, de keiharde waarheid die je zullen schokken tot in de kern. Het is helaas nodig en de enige weg die je gedachten bij de les zullen krijgen. Gedachtenvoer. 

Daarna is het aan jezelf wat je gaat doen met de nieuw verworven kennis, of met de zaken die je vermoedde maar nooit onder ogen durfde te zien. Ga er verstandig mee om want we krijgen nu een unieke kans om echt een betere wereld te gaan scheppen. Wij, tezamen !!

mind parachute
Wat als je de komenden maand uit het vliegtuig gegooid wordt met een parachute voor het eerst van je leven? Gaat het dan zonder training een zachte of harde landing worden, ….. ?

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk