dotcom.radio aflevering 304 van 20-03-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #004 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 304 zoals verwacht weer bomvol nieuws – Willem Engels gearresteerd – de zombie verkiezingen in Nederland – wetsvoorstel afschaf contant geld – Oekraine we gaan steeds meer zien – De media weten het niet meer te spinnen – Hunter Biden laptop in het reguliere nieuws – EU invoer vaccinatieplicht kinderen 12 tot 17 – Nee de vrijheid is nog lang niet terug, het begint nu pas – en veel meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

56% van de FvD lezers geeft als nieuwsbron geen enkele krant (bron Maurice de Hond)
Wat zich hier aftekent is voor de broodschrijvers toch wel heel gênant
Een voorteken wellicht voor de nabije toekomst
De bijl bij de kranten aan de kartel-overeenkomst
Zo zie ik dat dus, …
Het kranten tijdperk, gelijk de uitstervende dinosaurus

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

GV Maartse waanzin gaat eigenlijk veel meer over jezelf dan het wereldse gebeuren.
Ik zou het zelfs de 80/20 regel willen toekennen. 80% jij en 20% de wereld.

GV Dictatuur; Vandaag exact 2 jaar, midden in de grote storm tot orkaankracht aanzwellend, … en dat moet zo !! – Daarom moet er nog een grote storm komen die tot orkaankracht aan gaat zwellend, … om de slapers uit hun coma te halen, te laten ontwaken uit hun gehersenspoelde Matrix bestaan.

[Mike] besluit van Mediahuis Noord om FVD uit te sluiten in alle ondergebrachte kranten en bladen
– GV De schande van de gemeente verkiezingen !!

[Mike] deTelegraaf: Bruls: ’Desnoods beslag op vastgoed bij toenemende stroom vluchtelingen’

[Medusa] Maandag Het wetsvoorstel voor afschaffen van contant geld – verpakt als invoeren van digitale euro of ‘CBDC’, wordt begin 2023 gemaakt. Nu gaat het hard, het inperken van vrijheden. Digitaal geld = diepe negatieve rente = vermogensbelasting. Veel kijkplezier!

[Medusa] Pepijn van Houwelingen FvD Zojuist heeft de Kamer onze beide moties die het optuigen van een toekomstig groot totalitair controlesysteem door de staat (EU) moeten voorkomen verworpen! #Nexit

[Medusa] .@MvanRoosmalen: “Gideon van Meijeren heeft een zacht slissende stem, waardoor je niet meteen ziet wat hij is: een lizard, hij heeft geen tenen maar schubben. Ik zeg de ongemakkelijke waarheid nu maar hardop: hij vormt een bokkenwagen om als een autobom op ons in te rijden.”
– Noot: Zien we hier een herhaling van het zwart maken gelijk het scenario van Pim Fortuin wat tot zijn dood leidde?

[Luz] MUST READ – Het coronatoegangsbewijs ligt dan wel in de ijskast, maar de controlesamenleving is springlevend. Ook de Oekraïne-oorlog biedt de overheid nieuwe aanleidingen voor controle en vrijheidsbeperking, zoals met nieuwe vormen van censuur en het controle van internet.

[Angelface] In het weekend van 12 en 13 maart ontstaat grote consternatie en verontwaardiging bij enkele Kamerleden omdat uit WOB-stukken (Wet Openbaarheid Bestuur) is gebleken dat zij in de Corona-periode door de overheid zeer gericht in de gaten gehouden zijn, waarbij zij met naam en toenaam in verslagen van het NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) voorkomen.

[Luz] Welkom bij de politiestaat der Nederlanden. Als mensen het systeem door hebben worden ze opgesloten. Willem Engel gearresteerd #freeWillem #demonstratie #politiebureau #marconiplein

[Medusa] Arrestatie Willem Engel uitleg door Moris
– Hij denkt dat het sleutelwoord ook weer Tribinaal is volgens hem over de eerdere aanhouding uit 2020
– Het is ook zo dat er veel WOB verzoeken vrij zijn gekomen die een bommetje leggen onder de rechtspraak

[Medusa] World Economic Forum Agenda. Kun je een agendapunt herkennen die momenteel in behandeling is
– noot: ik noem het de Matrix module

TRUMP– & –Qanon

Oekraine

Als de rechtstaat faalt dan volgt geweld, dat is wat we nu zien gebeuren in de Oekraïne

[Mike] maandag: We zijn terug uit Berdyansk. Op de marinebasis van Oekraïne, is de demilitarisatie in volle gang. Meer dan een dozijn schepen en boten werden achtergelaten door Oekraïense matrozen tijdens hun vlucht. En ze vluchtten nog voor de verschijning van het Russische leger.

[Angelface] maandag Chy-na not China, is dat waar het virus vandaan komt in de Oekraïne
– JuliansRum debunked (ontkracht) dit bericht

* JuliansRum VS-diplomaten betrokken bij handel in menselijk bloed en ziektekiemen voor geheim militair programma in de Oekraïne – Wetenschappers van het Pentagon zijn ingezet in 25 landen en hebben diplomatieke immuniteit gekregen om dodelijke virussen, bacteriën en toxines te onderzoeken in offshore biolaboratoria van het Amerikaanse leger in het kader van een DoD-programma van 2,1 miljard dollar. (Bron: DTRA)

[Mike] Former Australian Special Forces Commander Riccardo Bosi on Ukraine. “Ukraine is the center of the deep state. It’s the head of the snake and Vlad’s taking the head off.”

[Mike] TruthHammer Waar is Covid verdomme heen? Ik hoor deze vraag steeds, ik zie het antwoord niet, en ik heb het nergens gezien.

Covid verdween als een lichtknop, daar zijn we het allemaal over eens. Wanneer dan? Net toen Rusland Oekraïne binnenviel, wat later bleek om BIOLABS te gaan. Je weet wel, zoals het biolab waar covid vandaan kwam.

Degenen die covid vrijgaven, en elke tirannieke reactie op covid orkestreerden, hebben covid gewoon helemaal verlaten omdat ze willen dat iedereen vergeet wie de tirannie de hele tijd in stand hield. Het is zo klaar als een klontje, ze weten dat de oorsprong van de vrijlating van covid op handen is.

[Edwin] Oekraïne valt haar eigen burgers aan in Donesk

Rusland

[Medusa] nu .nl Nederland begint nieuwe procedure tegen Rusland vanwege neerhalen MH17
– Noot: Speel Rusland in de kaart, die komen met bewijs dat de raketaanval fake nieuw is !!

GV Poetin beschuldigt de VS biolaboratoria in Oekraïne te financieren !! [COVID][?]

[Mike] Intel Salva Z Telegram: Rusland zal geen initiatieven naar voren brengen om de betrekkingen met het Westen te verbeteren: laten we afwachten hoe zij zelf uit de impasse komen waarin zij zichzelf hebben gedreven,” – Lavrov.

China

[Mike] JUST IN – China demands “full account of US bio-military activities” in Ukraine. Chinese foreign ministry claims the US’ responses are “self-contradictory and confusing.”

USA

[Mike] How interesting that Trump’s “former” cabinet goes around meeting with leaders of countries and no one cries about the Logan Act. (1799 Wet die het strafbaar stelt dat onbevoegde Amerikaanse burgers onderhandelingen voeren met buitenlandse regeringen die een geschil hebben met de Verenigde Staten)

GV Maartse Waanzin; Devolution met @patelpatriot & Clif High

[Kefirkev] Dinsdag Het vrijheidskonvooi vandaag op de ringweg bij Washington DC tegen vaccinmandaten!!
Vrijdag [Mike] De truckers staan nu bijna bij het Witte Huis!

[Kefirkev] Tweet Thierry Baudet 6 miljoen doden 2 x Bush, 2 x Clinton en Obama
– geen on overtogen woord in de media

* X22 Q post next week boom, boom, boom 4 jaar delta

[Mike] Het begint er steeds meer op te lijken dat @Q op Truth Social daadwerkelijk Q is (Laptop Hunter Biden)

* Telegram “Stopping the spread of the taxpayer bioweapon act.”

[Mike] de olie dollar $$$

[Mike] Brian Cates op Telegram: Joe Biden zal dit komende schandaal politiek niet overleven. Velen van jullie begrijpen nog steeds niet de volledige omvang van wat komen gaat. Het gaat niet alleen om de ontduiking van inkomstenbelasting. Het is niet alleen dat hij miljoenen in zijn zak stak van illegale omkopingsdeals via zijn zoon met oligarchen uit China en Oekraïne. Het is dat hij wist dat zijn verslaafde zoon zijn 14 jarige nichtje seksueel uitbuitte. En hij deed er niets aan. Hij stopte het in de doofpot. Je overleeft dit niet als het naar buiten komt

CORONA

[Medusa] Maandag Zojuist heeft @EU_Commission een vaccinatieplicht voor kinderen 12-17 ingevoerd. Zonder mRNA-prik mag je kind de grens niet over. Geen prik, geen vink. Grove, grove schending van het Europees recht (Schengen, vrij reizen) zonder enige medische noodzaak.

* Pfizer trekt zich terug van de Beurs

[Kefirkev] De coronapas lijkt een blijvertje, zo blijkt uit een software-update van IOS, het besturingssysteem van de Apple iPhone.

[Angelface] Een gigantische vaccinatie- en testlocatie wordt geopend in Amsterdam. Wie dacht dat deze terreur voorbij was, vergist zich.

[Mike] Dr. Zelenko™ does it again! Dr. Vladimir Zelenko’s groundbreaking work on the immune system has led to this exciting breakthrough. Learn more about the ingredients in Z-DTox™ below.

* Nu de demontraties doorgaan is de brandstof prijs geen goed idee
Mijn leus
– Pass Vaccinal
– – a changé
– Le Systéme
— de crédit social
– Le government
— pas de confiance

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

* DuckDuckGo ingewisseld voor search.brave.com

GEDACHTENVOER

[Assie] Frankrijk: Jean Castex kondigde een “korting aan de pomp van 15 centimes per liter” aan voor vier maanden vanaf 1 april, negen dagen voor de eerste ronde van de presidentsverkiezingen. Ter herinnering: belastingen maken tot 60% van de brandstofprijs uit.

* Despite Public Health Experts’ Warnings and Opposition, EPA Approves Experimental Release of Billions More Genetically Modified Mosquitoes – Counties in California

Huub Op het fatsforum krijg ik niks gevonden over Meticore. Wat vinden jij en Mike daarvan?Al geruime tijd wordt dit flink gepromoot door Trump, zijn vrouw en zijn dochter en ook betrouwbare kanalen op Telegram, zoals Mr Pool etc promoten dit behoorlijk. Het oogt er Amerikaans, maar gezien de fase waar we in zitten… het wordt neergezet als hét geneesmiddel tegen alles…sowieso als je moet afvallen.

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten