Poetin beschuldigt de VS biolaboratoria in Oekraïne te financieren !! [COVID][?]


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur + dag #001 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Poetin beschuldigt de VS er nu rechtstreeks van een netwerk van tientallen biolaboratoria in Oekraïne te financieren. Hij stelt dat deze laboratoria experimenten uitvoerden met dodelijke ziekteverwekkers, waaronder: coronavirus, miltvuur, cholera, Afrikaanse varkenspest, en anderen. Is Poetin ook een samenzweringstheoreticus/Qanon-beïnvloeder?


Poetin verklaart vervolgens dat de VS proberen “het bewijs van dit programma op te ruimen” en dat de VS onderdelen van biologische wapens aan het maken waren. Poetin en zijn leger zien deze door het US DoD gefinancierde biologische activiteit als een directe bedreiging voor de veiligheid van Rusland.

Poetin heeft geprobeerd dit sinds 2018 diplomatiek aan te pakken. Hij bracht deze zorgen naar Oekraïne en de VS, en zijn zorgen werden genegeerd. Rusland en China brachten hun klachten 5 maanden geleden naar de VN, en ze werden genegeerd.

Nu gaat elke mediakanaal schreeuwen dat dit “Russische desinformatie” is. Je mag geloven wat je wilt, maar het feit dat Poetin de VS van deze acties beschuldigt, is geen desinformatie en het is geen samenzweringstheorie. Het feit dat Rusland zojuist een serie luchtaanvallen in Oekraïne heeft uitgevoerd om de dreiging van een door de VS gegenereerd biowapen te neutraliseren, is geen samenzweringstheorie. Het feit dat de Amerikaanse media weigeren dit te erkennen, is geen samenzweringstheorie. Het feit dat het Amerikaanse mediacomplex heeft geprobeerd het bestaan van deze laboratoria helemaal te verdoezelen, is geen samenzweringstheorie.

En voordat iemand zegt dat er geen bewijs is dat de VS biologische wapens maakt, wil ik je herinneren aan dat ding genaamd Covid 19. Je weet wel, die met de onnatuurlijke furine splitsingsplaats, die toevallig de gepatenteerde gensequentie van Moderna had, en die uit een lab kwam? Degene waar alle top virologen en immunologen in de wereld, bevestigden dat de mogelijkheid van het natuurlijk voorkomen van C19 1/3.000.000.000.000 was? Degene waar Collins en Fauci willens en wetens besloten te verzwijgen dat het door de mens was gemaakt om het geloof in de wetenschap te beschermen?

Zien jullie allemaal waar dit heen gaat? Rusland weet dat de VS covid 19 heeft gemaakt en opzettelijk heeft vrijgelaten, en ze hebben informatie die erop wijst dat de door het Amerikaanse Ministerie van Defensie gefinancierde laboratoria in Oekraïne van plan waren om een andere covid stam of nieuw virus vrij te laten.

Poetin nam niet de hele Oekraïne over, zoals de media zei dat hij zou doen. Ze zeiden dat hij heel Oost-Europa zou overnemen. Wat gebeurde er eigenlijk? Rusland ging naar de locaties van de labs en stopte toen. Ze beveiligden of vernietigden de locaties, neutraliseerden alle militaristische mogelijkheden en begonnen vredesbesprekingen. Dat klinkt niet echt Hitler-achtig.

Een groot keerpunt is dat Poetin nu openlijk over deze biolabs praat, en het niet langer een “speciale militaire operatie” noemt. Dit bevestigt dat de missie volbracht is en Poetin heeft waar hij naar op zoek was. Bewijs van biowapen productie. Hij wil niet over de operaties praten totdat ze zijn afgerond om de militaire operaties niet in gevaar te brengen.

Poetin wil Oekraïne niet, hij wil de slechte globalisten ervan weerhouden een biologisch wapen te lanceren, een nieuwe landziekte te veroorzaken en zijn burgers schade te berokkenen.

Begint het nu duidelijk te worden waarom al die WEF/Globalisten uit hun dak gaan en zich ineens zorgen maken over Oekraïne? Nadat ze 8 jaar lang niets gaven om de oorlog die daar gaande was? Biden, Trudeau, Macron, Soros, Schwab, Clinton, Obama, enz. Het is omdat Poetin net hun biologische zwarte plekken overnam en hun volgende biologische aanval op de wereld verpestte. Maar dat niet alleen, Poetin heeft nu de middelen om te bewijzen dat deze mensen covid hebben gemaakt en vrijgelaten, waardoor ze betrokken zijn bij misdaden tegen de menselijkheid.

Mensen, dit is het. Dit is de enige kans die we hebben om de mensheid te redden van een groep psychopaten die biologische wapens willen gebruiken om de toekomst te vormen zoals zij dat willen. Dit is zonder twijfel de grootste misdaad tegen de mensheid in de geschiedenis en het komt niet in de buurt. Dit is de laatste stand. Bron artikel Telegram BioClandestine

De partijen hebben zich ingegraven, de verhaallijnen zijn vastgesteld, en niemand wil toegeven. Rusland beschuldigt de VS diplomatiek en verbaal van het maken van biologische wapens; de VS beweren dat de Russen liegen, bewijsmateriaal fabriceren, en van plan zijn de biologische faciliteiten te gebruiken om zelf biowapens te maken.

Het lot van de mensheid en miljarden levens liggen nu dus in de handen van de twee nucleaire supermachten die als kinderen het schuld-spel spelen.

Gezien wat we gezien hebben, zijn er twee opties:

  1. Poetin is een oorlogszuchtige psychopaat, die propaganda maakt over biologische wapens in Oekraïne. Dit is allemaal een dekmantel voor Poetin om de macht over kleine delen van Oekraïne over te nemen, de volledig onschuldige biologische onderzoeksfaciliteiten van de VS (waarvan de media beweren dat ze niet bestonden) te bewapenen tot biowapenfaciliteiten en al deze ziekteverwekkers te ontketenen op zijn weg naar wereldwijde overheersing.
  2. Er zijn/waren door het US DoD gefinancierde biolaboratoria in Oekraïne. De VS bewapenden pathogenen nabij de grens van Rusland en nu voeren ze propaganda om zich in te dekken voordat ze gepakt worden voor het maken van biowapens, waarop de doodstraf staat. Meteen nadat ze net betrapt zijn op het maken van het biowapen dat bekend staat als C19.

Er is een overvloed aan bewijs om de 2e optie te ondersteunen, en zeer weinig om de 1e te ondersteunen. En als je het bewijs combineert met de moeite die het Amerikaanse mediacomplex heeft gedaan om dit bewijs te verdoezelen, en degenen die erover spreken te censureren, dan wordt het antwoord nog veel duidelijker.

Als Poetin burgers had willen doden, dan had hij tapijtbommen op Kyiv gegooid en naar believen burgers gedood, de aanval zou dan nog aan de gang zijn. Maar in plaats daarvan gebruikte hij berekende luchtaanvallen, omsingelde hij Kiev in plaats van iedereen af te slachten, bracht hij troepen naar alle nucleaire en biologische locaties, stopte hij de aanval, en begon hij plotseling vredesbesprekingen nadat zijn doelen waren veiliggesteld.

Als de VS werkelijk geen biologische wapens in Oekraïne aan het maken waren, zouden ze er geen problemen mee hebben om onderzoeken toe te staan om een wereldoorlog te voorkomen. Ze zouden het mediacomplex niet gebruiken om al hun gegevens over biologische wapenactiviteiten te verbergen en mensen als ik te censureren omdat ik erover praat. En als het US MIL werkelijk geloofde dat Poetin deze faciliteiten zou gebruiken om biologische wapens vrij te geven, zou ons leger er zwaar bij betrokken zijn als een directe bedreiging voor NATSEC.

De waarheid is pijnlijk duidelijk. Niets van wat de Amerikaanse media/politici beweren, slaat ook maar ergens op. Helaas zijn veel Amerikanen zo gehersenspoeld door de propaganda die hen wordt gevoerd, dat ze het niet kunnen zien. Velen zien het wel, maar weigeren het te erkennen, omdat het voor hen veel gemakkelijker is een comfortabele leugen te geloven dan een ongemakkelijke waarheid onder ogen te zien.

Slechts weinigen zijn bereid de waarheid te spreken. En in tijden van universeel bedrog, is de waarheid spreken een revolutionaire daad. Bron artikel: Telegram BioClandestine


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk