Vanaf 21 februari gaat de wereld veranderen, De Grote Reset !!


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #329


09-02-2021 Die slogan kennen we inmiddels uit de mond van onze World Economic Forum WEF tegenstander Klaus “S”, zoals men een crimineel pleegt te benoemen!! De Great Reset gaat echter gekaapt worden door “We the People”, door het volk dus!! Ook dat Building Back Better is een uitstekende slagzin om gekaapt te worden door ‘ons’ !! En het startschot valt 21 februari 2022 als TruthSocial van start gaat!! Ongecensureerde Media zullen vanaf die datum snel de overhand krijgen zoals CNN nu al overgenomen is door de eigenaar van het Discovery Channel netwerk door CEO David Zaslav !! Als daarna echte journalisten weer een podium krijgen, en die zijn er genoeg, dan staan vele grote media binnenkort voor een prikje in de uitverkoop!! 


Soms zie ik artikel die beginnen met hele zinnen in hoofdletters, maar dat staat zo schreeuwerig, ik kon echter de verleiding niet weerstaan om elke zin te eindigen met twee uitroeptekens.

Dagelijks lees en hoor ik nog plannen wat er allemaal in de pijplijn zit bij het WEF en hun voetvolk de mini dictators zoals Rutte, Merkel, Macron, Biden etc. Dé loopjongens en meisjes van crimineel Klaus “S”, zoals een oorlog in de Oekraïne, maar nee ook dat wordt een flop, het gaat niet meer gebeuren.

Dit is de tijdlijn vanaf de 21ste van deze maand;

March Madness, April Showers brings May Flowers

Ben ik dan betrouwbaar als bron?

Nee hoor ik al hardop mensen denken.

Want sommigen kennen bovenstaande slogan uit de Q posts en geloven daar geen donder van.

Geen probleem, blijf lekker hopen op (?) of doemdenken, ik ga niet meer mee met alle mensen die denken dat er wellicht iets gaat gebeuren maar dat nog jaren en jaren gaat duren … als het ooit gebeurd?

Wij berichten in ieder geval over de bovenstaande tijdlijn samen met Mike Donkers op dotcom.radio. Die tijdlijn kennen we al langer, alleen het jaargetal niet, het is immers een informatie oorlog en de vijand leest mee. Maar wij zien en horen nu alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen in 2022. We horen hoe bang men in de tweede kamer is voor het woord tribunalen, we zien de ontwikkelingen in de media. Wat ons bovendien veel hoop geeft is;

De bevolking is om, ze pikken het niet langer. De protesten groeien overal wereldwijd met de Truckers Konvooien als ultiem speerpunt wat niemand kan ontgaan en zelfs de media dwingt om erover te berichten. Wel-eens-waar zo negatief mogelijk maar mensen gaan nu langzaam-maar-zeker ontdekken dat je het nieuws in de traditionele media 180 graden dient om te draaien om tot de waarheid vinding te komen.

Mike; “Mensen blijven wegkijken zo lang dat nog gaat. Dat komt omdat we in drip-drip-drip zitten. Pas bij FLOOD zal de waarheid zo overweldigend en veelomvattend zijn dat dit met geen mogelijkheid meer te ontkennen valt (impossible to defend – Q) (noot; Druppeltje, druppeltje, druppeltje, vloedgolf, en uiteindelijk een nieuws tsunami)

.

Langer ga ik dit betoog niet maken, ik heb wat zaadjes van hoop gezaaid en of die bij “jou” gaan ontkiemen en hoe snel, dat gaan we zien, … en horen. En daar hoeven we niet lang meer op te wachten. Ik krijg nu al berichten met opmerkingen en vragen over de zaken die wij al jaren en jaren geleden hebben behandeld in de podcast, maar het ergste moet nog komen. De wereld zal geschokt zijn en de volkswoede zal niet meer in te dammen zijn. Zet je schrap !!

 • 21 februari is truthsocial online gekomen in de VS en begonnen de miljoenen aanvragen van voorinschrijvingen te verwerken. Een aandacht punt is om alle zogenaamde bots (valse persoonlijkheden uit te filteren. Daarna zullen gefaseerd meer en meer landen / gebieden ontsloten worden. Voor de iPhone is er al een app, de android wordt aan gewerkt
 • Zie de update voor de situatie in de wereld van vandaag 23-02-2022
  Veel mensen worden heel onrustig van nog meer slecht nieuws, …
 • 27-02-2022 Rusland weigert de infrastructuur uit te schakelen. De energie, het water, en het internet doen het nog. Ze proberen de mensen niet boos te maken, en ze proberen het niet zo ver te laten gaan dat er veel opnieuw moet worden opgebouwd wanneer het land een nieuwe regering gaat installeren,​ ….
 • 27-02-2022
 • HET ECHTE NIEUWS OVER OEKRAÏNE Mainstream Media gebruikt oud film en fotomateriaal, ze maken gewoon een verhaaltje, maar daar trappen we niet meer inWij zijn wakker en gebruiken onze hersenen. BEKIJK HET ZELF
 • Video KLA TV 01-03-2022
 • 07-03-2022 It’s becoming clear in hindsight that Trump HAD to be hidden from plain view while Putin took down the deep state cess pool that is Ukraine. No one would have accepted Trump allowing this but they instinctively understand that Biden is an impotent sock puppet…which provides distinct opportunities. Timing is everything. Putin is able to rescue Ukraine from nazis and while the media can try…they will be unsuccessful at blaming this on muh orange man bad. The plan is brilliant. This is chess at a global level that boggles the mind. And guess what? Nothing can stop what is coming. God is putting on a show for those with eyes to see and ears to hear and anons have front row seats.
 • 11-03-2022 Alert: Rusland vraagt VN zitting aan voor vandaag!
 • 17-03-2022 The Deep State has lost Ukraine

Laten we samen een betere wereld creëren. Building Back Better !!

** Eigenlijk het moto van mijn protestsong hieronder die ik schreef in 2010 **
** Onderstaande drie liedjes zijn nu 84.500 maal vertoond op Rumble, het mag meer worden **Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk