Dictatuur; Vandaag exact 2 jaar, midden in de grote storm tot orkaankracht aanzwellend, … en dat moet zo !!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 2 jaar dictatuur


COVID is over, de oorlog in de Oekraïne kent geen compromis en slechts een enkele uitkomst. De bio-wapen-laboratoria dienen vernietigt te worden en de Nazi bezetters verwijderd, de invloed van de Deep State moet vernietigd worden met alle daarbij horende wortels uitgeroeid. Een wereldwijde operatie van ongekende omvang en alle radertjes, alle aanhangers, corrupte meelopers en de grote criminele agenda is bekend en in grote lijnen bij de wakkeren in deze wereld. Alleen de slapers verkeren nog in ‘la la land’. Die denken dat de wereld nu weer normaal is geworden, ok, … het vrij reizen nog niet helemaal maar een (zwaar giftig) stokje in de neus en je kan vliegen als je geen 2 maal gevaxd bent + booster.


Daarom moet er nog een grote storm komen die tot orkaankracht aan gaat zwellend, … om de slapers uit hun coma te halen, te laten ontwaken uit hun gehersenspoelde Matrix bestaan.

Uit de Devolution video die ik gisteren plaatste was data analist Clif Hight er heel duidelijk over; “In Mei weet iedereen hoe de vork in de steel zit”

Dat kan niet anders dan een enorm schok event zijn.

Hoe dat eruit gaat zien, geen idee in welke vorm, maar wel inhoudelijk, wat dan, …? Nou dat had je in de bijna 3.000 artikelen kunnen lezen op gedachtenvoer die we de afgelopen 22 jaar schreven, vertaalden of ingezonden kregen. Waarvan de bulk in de laatste 6 jaar, elke dag een nieuw artikel minstens 31 in de maand.

Wat we niet krijgen is een nieuwe wereldoorlog, dat staat niet in het script.

Maar het zou wel zo kunnen zijn dat de media gaan vertellen dat zo’n event staat te gebeuren. De media die op hun laatste wankele benen staan voordat ze geveld door de orkaan net als de dinosaurussen op het punt staan van uitsterven. Ze zullen er nog wel even zijn maar niemand wil er nog naar luisteren of kijken als een ieder te weten komt wat voor een rad men ons voor de ogen heeft gedraaid met halve waarheden, leugens en bedrog. Reclame inkomsten zullen snel opdrogen want de adverteerders kunnen het zich niet meer veroorloven om gezien te worden met de nieuws hoernalisten die zich voor geld lieten omkopen. 

De afgelopen twee jaar hebben de ontdekkingsreizigers in de volksmond de complotdenkers een hele reis gemaakt die ze langzaam kunnen gaan afsluiten als het grote gedwongen ontwaken gaat plaatsvinden. 

Net zoals je nooit kanker en zuurstof in èèn en dezelfde lichaamscel zal vinden (dat is dus de oplossing) zo zal er geen enkele gevaccineerde complotdenker te vinden zijn, die wisten wel beter. En al die anders denkenden zaten de afgelopen 8 maanden in de apartheid gevangenis, de drie maanden onrust in Maart, April en Mei kunnen daar nog wel bij.

Kijken en horen hoe de zaken zich gaan ontvouwen, hoe de complotten aan de man en vrouw gebracht gaan worden en daar waar de vragen komen de helpende hand bieden zover mogelijk. Zo ver mogelijk want iedereen zal de zelfde weg moeten gaan bewandelen die een ieder van ons ook bewandeld heeft in ‘ons’ bewustwordings traject. Alleen, … wij konden er de tijd voor nemen, die tijd zal de ander niet gegund worden.

Intussen zal de wereld in brand lijken te staan met de aanhoudende vaccinatie doden en bijwerkingen, de mensen die zien dat hun bedrog aan het licht is gekomen en te laf zijn om de rechtszaken af te wachten en zelfmoord plegen, met duizenden in korte tijd, veelal namen die gekend ‘waren’ uit de politiek en de film wereld, valse wetenschappers, dokters, en, … [?]

Daarna kan het wederom volgens data analist Clig High nog wel 18 jaar in beslag nemen om alle systemen te resetten en weer op de rail te krijgen en alle rechtszaken af te wikkelen. 

Op weg naar een mooiere, betere, rechtvaardige en vooral gezonde en vrije wereld.

Voorlopig gaan we echter nog door op 17 Maart met: 2 jaar dictatuur + dag #001 nog [?] dagen naar de vrijheid. 


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk