Maartse Waanzin; Devolution met @patelpatriot & Clif High

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #364


Vandaag een stukje uit de laatste nieuwsbrief van Clif High in een recent interview met @patelpatriot. Onderwerpen; Covid, Ukraine/Russia, Biolabs, Trump’s timing, Truth Social, Barr/Pence and their role, Media Narratives, How close are we to getting through this! …. Een video boordevol informatie !!


Het paradigma verhaal is uit de hand gelopen. In feite, als een ongelegen gevallen dildo uit Jen’s tas, ligt het op de vloer van het restaurant, onder de tafel, en trilt het alsof het een ober roept voor Service!

Hun verhaal heeft zich een weg gebaand tussen de benen van de covid en de Oekraïne propaganda. Het zal de komende dagen in snelle schommelingen en met veel gênant klepperend lawaai elk zinnig restje erin tot onderwerping slaan.

De poging van de Khazariaanse maffia om de richting en de draai van hun wankele verhaal te controleren zal nog verwarrender voor hen worden, en meeslepend voor waarnemers, als er op de 15e nog een andere belangrijke inmenging in hun verhalen ontstaat.

Dit volgende GROTE VERHAAL van 2022, dat in slechts korte dagen naar buiten komt, zal de luidruchtige vibrator van onder de tafel doen stuiteren om wild rond te dansen met de voeten van de Elite in het openbaar, schijnbaar op de melodie van Jumpin’ Jack Flash. Het zal fascinerend zijn om naar te kijken, maar kijk vooral omhoog, naar de gezichten in het midden van deze St. Vitusdans.

Net zoals je had met covid, zul je een nieuwe woordenschat moeten leren om over deze nieuwe ontwikkelingen te praten. Onderwijs kan fysiek en emotioneel veeleisend zijn. Deze uitdaging zal niet anders zijn.

Het covid-verhaal is gedood, eerst verdronken in Canadees, daarna in wereldomvattend truckerspis, maar tot afgrijzen van de wankelende elites blijft het als een in urine gedrenkte zombie herrijzen. Ze willen dat het sterft, zodat ze de energie ervan kunnen voeden aan hun Oekraïne-verhaal, dat nauwelijks nog leeft, hangend aan de touwen daar in de hoek, aangewakkerd door de globalistische cheerleaders, wanhopig op zoek naar een opleving.

Gevangen tussen de harde plek van Covid Leugens mislukking oplopen, en de Oekraïne invasie Bullshit als het hinkt langs gewond door de Russische waarheid kogels, de elites zijn glijden in paniek. Ze zwaaien nog niet in het rond, maar het niveau van controle glijdt snel af nu de volgelingen het angstzweet ruiken dat van bovenaf naar beneden sijpelt.

Onze collectieve, gemeenschappelijke, werkelijkheid gaat een stuk luidruchtiger worden, en veel bizarder. Als uit een van hun tekenfilms voor volwassenen, bedoeld om de volwassen geest terug te duwen naar een infantiele staat, zal de dolende, gênante, uit de hand gelopen vibrator van de Khazariaanse maffia opzwellen tot reusachtige proporties en de Deep State op zijn kont doen vallen in een grote hoop vers dampende propaganda.

Hoe cartoonesk de zaken er ook uit zullen zien, we naderen de opening van het serieuze deel van deze oorlog van de mensheid tegen de Khazariaanse maffia.

Pundits schrijven meestal, of er wordt over hen geschreven. Ze voeren gewoonlijk geen oorlog, dus weten ze het niet echt. Waarheid is niet het eerste slachtoffer van oorlog, het is eerder Onschuld.

De gevaarlijkste kracht op deze planeet is de man die de Onschuld moet verdedigen. Zoals de heilige Sitting Bull opmerkte, is het de balans tussen woede en medeleven die de krijger definieert, en het verlies van die balans creëert een Beest.

Blijf Woo. Blijf Mens. Harde tijden komen snel.

Het video interview begint op 24 minuten, ….


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk