WEL of NIET Stemmen? Help mee de nep democratie in ERE te herstellen: #StemZeWeg


Veel mensen hebben geen binding meer met de politieke wereld. Veel mensen uit alle lagen van de maatschappij zijn de valse beloften en leugens al in zoverre beu dat ze alle belangstelling in het stem circus al ze ver verloren zijn dat ze zelfs bij het referendum niet meer kwamen opdagen. En terecht gezien de verkwanseling van wat men nog democratie durft te noemen. Een regelrechte farce.

Maar de komende verkiezing in je gemeente kun je alvast een schot voor de boeg afgeven,

Een stem voor het FvD. Of een stem op een lokale partij als het FvD nog niet mee doet in jouw gemeente

Als de eerste optie je te ver zou mogen gaan, het FvD, dan is de lokale partij ook een goede optie om de kartelvorming te verstoren en daarmee een succesvolle uitkomst ten gronde richten voor de gevestigde orde of liever gezegd onze levensverstoorders. Maar zeg nu zelf, is er een tweede partij die voor jouw rechten op kwam tijdens de crisis? Wees eens eerlijk !!

Het spelletje dat de politiek ALTIJD speelt, het spel van heers en verdeel. Dat kunnen wij dus ook, verdeel zodat ‘zij’ door onze verdeeldheid niet kunnen heersen zoals ze zich dat zouden wensen.

‘Onze’ tegenstanders zijn ‘de zombies’ die altijd hun leven lang al op een en dezelfde partij stemmen zonder daar ook maar een moment bij stil te staan wat voor effect dat heeft. Ook nu heeft Jeroen van Burgerfront het advies niet te gaan stemmen. Dotcom co-host Mike zei het vanmorgen terecht op zijn forum, “Wees geen Jeroen”. Nog nooit in onze geschiedenis was stemmen, het laten horen van jouw mening, belangrijker !!

… de niet stemmer, … die spreekt dit filmpje wel aan, … maar stilzwijgend de afgelopen twee jaar goedkeuren, … [?] GELUKKIG zijn er wereldwijd mensen geweest die elke week gingen demonstreren met als grote voorbeeld de TRUCKERS.

Ik heb al verschillende malen diezelfde gedachten geopperd als in de video van George Carlin, alleen toen er een referendum in de strijd was ging ik met volle overtuiging stemmen. Met de gemeenteraad verkiezing 4 jaar geleden was ik erbij in mijn Giles Jaunes hesje in NL met #StemZeWeg

Het spel dat de overheid al jaren speelt: “Heers en Verdeel”, dat spel kunnen wij ook spelen. “Verdeel” het politieke landschap zodat zij niet meer verenigd zijn en kunnen “Heersen”. Zo ging dat in de VS met Trump, ze ging dat in de UK met Brexit, zo ging dat in Italie met de populisten. Kunnen wij in Nederland onze persoonlijke belangen opzij zetten voor het landsbelang? “ONS GEZAMENLIJKE BELANG, EEN BETERE WERELD” “?”

Stemmen tegen APARTHEID, tegen dodelijke vaccinaties, tegen giftige voeding, tegen giftige medicijnen, tegen levensbedreigende vaccinaties, tegen dodelijke chemotherapie, tegen global warming leugens en dito belasting verhogingen. Tegen chemtrails, tegen H.A.A.R.P tegen ons waardeloze geld systeem tegen onze torenhoge belastingen, tegen …. of ben JIJ die ZOMBIE (?)Maar vooral stemmen VOOR onze grondwet die ook lokaal met voeten getreden wordt !!


… ook op Gemeente niveau doet de politiek hier aan mee !!