Ivermectine: Als de leugen niet lang meer regeert …


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #362


Het nieuws met alles wat er de laatste weken naar buiten komt is bijna niet meer bij te houden. Alle complottheorieën lijken steeds meer bevestigd te worden maar nog teveel mensen zien het niet, willen het niet zien of leven liever nog even in de bubbel van onwetendheid.


Maar de waarheid zal naar buiten komen en daar draagt ook onderstaande video aan bij waarin onweerlegbaar wordt toegegeven dat Ivermectine werkt maar het grote geld bepaald wat u en ik mogen slikken……en dat is geen Ivermectine en jawel ook hierbij komen we uiteraard weer bij creepy Gates uit!

De massa gaat ook daar (nog) in mee en vertrouwen meer op een experimenteel “vaccin” dan een al jaren goedgekeurd, werkbaar en betaalbaar medicijn.

Er zit geen patent meer op Ivermectine dus goedkoop en levert de pharmafia niets meer op.

De framing naar de wakkeren neemt met de dag toe en zijn volgens de mainstream media extreem gevaarlijke complotdenkers!

Geeft duidelijk aan dat ze hun eigen leugens en framing bijna niet meer geloofwaardig kunnen maken en steeds meer in het nauw komen.

Voor ons een kwestie van volhouden want de waarheid zal meer en meer aan het licht komen en het is soms benauwend om weggezet te worden als een complete gek maar wij zijn de power voor de toekomst.

Met dank aan de diehards die week in week uit blijven demonstreren en aan allen die al twee jaar volharden in het naar buiten brengen van de waarheid!

Bovenstaande video verscheen ook bij Dissident op 12 -03 & Ninefornews

Noot: Bovenstaande kan niet genoeg onder de aandacht gebracht worden. Elke keer als ik ga demonstreren in Autun een stadje van 19.000 inwoners hoor ik sirenes een of meerdere keren in die paar uurtjes, de “Vaccinatie Express” [?] Ik denk dat vele gevaccineerden voordeel hebben bij het gebruik van Ivermectine tegen de spike eiwitten in hun lichaam.

03-02-2022 Is de rode loper uitgerold voor een mainstream standpunt over Ivermectine?

23-12-2021 Ivermectine het ‘verboden’ medicijn met natuurlijke roots, …

18-08-2021 Ivermectine: Waarom je niet kunt vertrouwen op wat de FDA hierover zegt, …

14-08-2021 Ivermectine black-out in India

02-08-2021 Pasteur Instituut -Ivermectine- effectief voor SARS COV 2 / COVID

Onderstaande artikel heeft echter een half jaar prominent op de home pagina gestaan:

18-05-2021 *** SINDS 18-Mei PROMINENT HIER: “Wat als de dokter een leraar zou zijn?” (tip)

Ook beide protestliedjes in het Nederlands en Engels gaan o.a. over Ivermectine, inmiddels hebben de drie liedjes 103.000 views op Rumble

Hoeveel doden en hoeveel bijwerkingen hadden we kunnen voorkomen als dit medicijn niet verboden zou zijn geweest? Hoeveel mensen hadden zichzelf kunnen redden als ze wat meer open minded zouden zijn geweest?

– HM

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk