dotcom.radio aflevering 303 van 13-03-2022


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #362


dotcom.radio

Jaargang 2016 — 2017 — 2018 — 2019 – 2020 – 2021 – 2022

Deze week in aflevering 303: Oekraïne, er is geen oorlog maar een complete filmset – Rusland naar de VN met de bio-war labs – De wereld zegt nep nieuws – Maar geeft geen bewijzen – spannende tijden voor de Deep State – We zijn aan het winnen. Gaat lekker deze maartse waanzin weken – Gaat de nasleep nog 18 jaar duren? – Gemeenteraad Verkiezingen Nederland – Toch nog veel virus & vaccin nieuws en meer, … [Afspelen — Download (rechts klik / opslaan als)]

radio. podcast


Opname Zondag 12.00 uur podcast online 14.00 uur

medeplichtig

Zullen bij de Gemeenteverkiezingen, Nederland zijn stem
ook gaan klinken als een krijsende rem?
Vliegen de kartel partijen uit de bocht
Of stemmen de zombies nog èèn maal voor het zelfde gedrocht

ONZE VRIJHEID & GRONDWET

[Mike] Video FvD Dat staat op het spel op 16 Maart

STEMMEN ONDER VOORWAARDEN

  1. Democratisch gekozen partijen niet uitsluiten (‘cordon sanitaire’)
  2. Bindend referendum en gekozen Burgemeester invoeren
  3. Directe en indirecte vaccinatiedwang en QR-samenleving (Social Credit Systeem) verbieden
  4. World Economic Forum (‘The Great Reset’) buiten de orde plaatsen
  5. Discriminatie op de woningmarkt beëindigen
  6. Culturele tradities beschermen
  7. Publieke lokale omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten
  8. Indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen
  9. Buiten bedrijf stellen 5G netwerk totdat de veiligheid voor 100% is vast komen te staan

<< Oekraïne>>
[Medusa] Gevluchte Oekraïners getuigen dat Zelynski’s Nazi troepen de eigen bevolking dagen achtereen heeft gebombardeerd om het idee te geven dat Rusland burgers beschiet!!!

* Julians Rum Russia claims it has evidence of U.S.-funded ‘biological weapons’ research in Ukraine.
* Julians Rum Imagine if Russia and China reveal to the world that C19 was created at a US-funded lab in Ukraine.
* Julians Rum – China now getting back in the mix, complaining about our 336 labs worldwide in 30 countries. You all know what this means right? This is backlash for covid! The other 2 world superpowers are calling the deep state out! They know the deep state is planning another pandemic!

[Mike] Hillary was on MSNBC this morning and essentially told everyone what [they] want.
Korte versie: [they] don’t want this to end anytime soon.

[Mike] Wait so Soros was in Ukraine days before Covid broke out in Wuhan. Is it possible a C19 vial was transported from a lab in Ukraine to Wuhan and released there as cover?

[Marij] Documenten onthullen biologische experimenten van de VS op duizenden soldaten in Oekraïne en Georgië – Ellaster

[Mike] YOU GUYS TUCKER’S CARLSTON OPENING STATEMENT IS THE BIOLABS STORY. The story is on the most watched show in America 

[Medusa] Verenigde Staten wilden trekvogels van Oekraïne naar Rusland besmetten met virussen’ – ‘Amerikanen ontwikkelden coronavirus infectie in Oekraïens biolab’ – Kremlin: ‘Vrijdagavond wordt voor de hele wereld een prachtige avond’

[Mike] Het nieuws van de biolabs in Oekraine heeft nu ook Nederland bereikt:
Hoekstra vreest dat Russen biolabs als excuus gebruiken voor chemische aanval

[Angelface] Join me as i LARP my way onto the Hollywood movie set we know as Ukraine. Will the matrix allow me to peak behind the curtains of a manufactured and manipulated world staged event?
– Przemysl Train Station (the Refugee movie set)
– Outside the Refugee train station, police vehicles leave the lights flashing.
– All the hotels in this town are taken up by the press
– 1min walk away from the movie set… Life is normal.
– Lviv, Ukraine(Railway station)… another movie set.
– Manufactured chaos once again, a curfew is enforced form 8pm till 8am meaning travellers can’t leave the station and are forced into participating the fully immersive 4D crisis experience, complete with props like the TRASH CAN FIRE.
– Audio sound effects are another way to create the illusion of war.

<<Rusland>>

[Warrior of light] Wat een verschil tussen de twee foto’s van Putin

[Medusa] BREAKING: Prime Minister of Israel just announced he will meet with Putin in the Kremlin today [05-03]

* Julians Rum Russia tells the US “we have found your biological weapons” 👀 “Their attempts, while spilling blood, to find biological and chemical weapons throughout the world. We have found your own products. We have found your biological material. As it turns out it was all happening in Ukraine.”

[Mike] vrijdag Rusland heeft een speciale VN-zitting aangevraagd. Deze vindt vandaag om 18 u plaats. Bewijs zal aan de wereld worden getoond voor het bestaan van door het westen gesteunde biolabs. Dit is de opmaat naar INTERNATIONALE MILITAIRE TRIBUNALEN!
* GV Alert: Rusland vraagt VN zitting aan voor vandaag!

<<Nederland>>

[Angelface] Pepein van Houwelingen: Orwelliaanser dan dit wordt het niet. De Vrijheid van Meningsuiting beschermen d.m.v. censuur. “If we want to protect our freedom of expression, access to a plurality of opinions and free press, we need to tackle the large-scale spread and promotion of disinformation online.”

TRUMP– & –Qanon

* Video Clif High (de laatste 10 min) Wat Clif High daar zegt is dat er tussen nu en 2025 heel veel informatie naar buiten gaat komen die de geschiedenis van de wereld en van de mensheid voorgoed zal veranderen. De 18 jaar waar hij het over heeft is de nasleep daarvan. Alleen al de berechtingen gaan vele jaren in beslag nemen, alleen al in NL tienduizenden veroordelingen! You cannot possibly imagine the size of this – Q.

* Clif High newsletter 11-03 Their Petrodollar goes to shit on that day. Rusland doet niet meer mee met het SWIFT.

[Medusa] So makes you wonder what in the world is HAPPENING in ANTARCTICA?
– There are 70 military “research stations” in Antarctica, which represent 29 countries from every continent on Earth.

[Mike] Gateway Pundit George Soros: United States, European Union Must Remove Putin And Xi From Power ‘Before They Can Destroy Our Civilization’

[Mike] Poetin, rode map. Trump, rode map. Rig for red.
– Russia moves to declare Facebook parent Meta as ‘extremist organization’.

* GEZOCHT: Van de aardbodem verdwenen, het truckers konvooi

[Fries Foar Frijhiid] Sam and Dave Hold on I’m comming (2024 nee dit jaar !!]

CORONA

[Lievergezond] Marc Van Ranst krijgt ongewenst bezoek van “groepje antivaxers” uit Nederland: “Deur in hun gezicht toegesmeten”​ – “Ze wilden de Anton Mussertprijs overhandigen (Anton Mussert was een Nederlandse nazi)”, zegt de viroloog op Twitter. “Ik heb de deur in hun gezicht toegesmeten en eens goed gevloekt. Wat een abjecte idioten!”
– Noot: Mooie actie, laat ze maar vast voelen dat ze binnenkort nergens meer “veilig” zijn !!

[Mike] Autisme is geen product van degeneratie. Autisme wordt specifiek opgewekt door vaccins. De vaccins zijn een BIOLOGISCH WAPEN. Is het toeval dat autisme een staat is waarin mensen in zichzelf keren, affiniteit ontwikkelen voor harde voorwerpen, repetitief gedrag vertonen en zichzelf compleet kunnen verliezen in details? Ik dacht het niet. Vanuit een perspectief van manipulatie van de massa is dit een zeer wenselijk resultaat! Hoe is het dan mogelijk om dit specifiek via vaccins op te wekken? We hebben hier te maken met FREQUENTIETECHNIEK.

Is het toeval dat antidepressiva suïcidaal en homocidaal gedrag in de hand werken? Welnee, men speelt in op de psyche d.m.v. specifieke FREQUENTIES. We hebben hier dus absoluut niet te maken met ‘onschuldige’ prikjes of medicijnen, maar met zeer verfijnde WAPENS. En deze zijn ook nog min of meer geslachtsspecifiek, want autisme treft vooral jongens. Er is een oorlog gaande tegen het mannelijk geslacht en als jongens niet meer in staat zijn op een normale manier contact te leggen met het andere geslacht hebben we een probleem.

Er zijn ook ras specifieke wapens. Afrikanen staan het dichtst bij de oorspronkelijke blauwdruk, van oorsprong zijn we allemaal Afrikanen. Toch vallen ze daar bij bosjes neer aan AIDS. Hoe kan dat? Je zou dat eerder verwachten in het gedegenereerde westen, maar het probleem is vele malen groter in Afrika! Als AIDS door een ‘virus’ wordt veroorzaakt, dan hebben we te maken met een wel heel racistisch virus, vind je niet? Het antwoord is simpel: vaccins. Niet voor niets zet Bill Gates volop in op vaccins in de derde wereld. En met elk pak Pampers sponsoren we ook weer ‘levensreddende’ prikken, om vervolgens een regelrechte epidemie te zien van AIDS onder Afrikanen! We hebben hier te maken met RAS SPECIFIEKE en GESLACHT SPECIFIEKE wapens.

* Clif High newsletter: Pfizer’s documents show that they knew of 1300 DAMAGING or DEADLY effects from their ‘vaccine’ product.
Pfizer’s documents show that their product can be deadly at the time of the injection and they knew this!
Prove me wrong: https://phmpt.org/pfizers-documents/
– The vaccine companies have committed fraud that will be proven in court. This will remove their liability shield. These firms WILL BE AUDITED. This will expose all payments to all politicians, government agencies, local councils, and individuals.

[Louis] Kamerleden reageren met afschuw op onthullingen over corona-aanpak: ‘We zijn gruwelijk voor de gek gehouden’
Noot: Wat was dat verboden woord ook al weer, oh ja; “TRIBUNAAL”
[Medusa] Woensdag Let op! https://tweedekamer.nl/debat_en_vergadering/commissievergaderingen/details?id=2022A01873… Het Digitaal Covid Certificaat wordt permanent. Kuipers voert het beleid uit van zijn meesters. Geen enkele reden anders dan het social credit system.

[Mike] Vaccin vrijwillig genomen: “Het punt is, ze hebben wel degelijk gelijk. Zo werkt het satanische principe, het gaat om vrije wil, zo word je medeplichtig aan het kwaad. Als ‘daar trappen we niet in’ inhoudt dat men straks naar [HEN] wijst en niet zichzelf als zijnde de schuldigen, dan hebben we nog steeds niet geleerd. Het gaat erom dat we zelf eigen verantwoordelijkheid leren nemen voor onze eigen beslissingen en keuzes”.

[Mike] Informed Consent: We hadden het over de eigen verantwoordelijkheid van de geprikten zelf. Als straks de tribunalen komen kunnen we de schuldigen aan de top ter verantwoording stellen. Dat is het makkelijke deel. Het moeilijkste deel is naar jezelf en naar je medemens kijken, dat is nl. een MOREEL oordeel. Het zal.nog niet makkelijk zijn om om te leren omgaan met zelfverraad en verraad aan je medemens, daar zijn we nog vele jaren mee bezig.

[Medusa] Ellaster Het Amerikaanse ministerie van Defensie betaalde $80 miljoen voor proeven met pathogenen in Oekraïne. Daarvoor leverde Oekraïne 4.400 soldaten die als proefkonijn gebruikt zouden worden. Men hield rekening met sterfgevallen die men binnen 24 uur moest melden, maar de soldaten zelf kregen geen informatie over de testuitslag. Het Amerikaanse bedrijf CH2M Hill kreeg $22,8 miljoen om in Odessa en Kiev twee nieuwe biolabs te bouwen. De VS blijft onschendbaar.

* FvD Boek het Corona bedrog op #1 van de boeken top 60 binnen gekomen

[Medusa] Vax veroorzaakt VAIDS weten ze bij het CDC

* Rechtszaak uitspraak viruswaarheid tegen de staat uitspraak eind April
– Hoeveel doden zijn we dan verder?
Hoger beroep civiele zaak over coronavaccins

SOCIALE MEDIA

[***] Gevlucht van Facebook in 2014 vele waarschuwingen op YouTube in 2017, verbannen van Twitter in 2020 en ook bij Linkedin werd de grond wat warmpjes. Nu op GETTR

[Mike] TruthSocial wordt mega afgekraakt in de MSM “Er gebeurd niet zoveel, het zoveelste mislukte Trump product

GEDACHTENVOER

* Weer met plezier geluisterd naar dotcomradio. Zie jij mogelijkheid evt bij de volgende uitzending om kort aandacht te geven aan de mogelijkheid om een handtekening te zetten met het verzoek om 5 G uitrol stop te zetten in EU verband ? Hierbij de link: https://eci.ec.europa.eu/021/public/#/screen/home  met de slogan 5 G, stay connected, but protected

[Mike][Stemrecht] Er is geen enkele garantie, maar dan koppelen we stemmen iig aan dienstbaarheid voor de samenleving. Pas als je je inzet voor het geheel mag je stemmen. Heb je enig idee wat dat doet voor je bewustzijn?

* Martin Geddes was in zijn recente nieuwsbrief duidelijk de weg kwijt, twijfel twijfel, twijfel, …

Nu je toch hier bent …
… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk
Elke week zondag dotcom.radio …. verbindt de aanknopingspunten