Alert: Rusland vraagt VN zitting aan voor vandaag!

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #360


Rusland heeft een speciale VN-zitting aangevraagd. Deze vindt vandaag om 18 u plaats [16 uur Nederlandse tijd]. Bewijs zal aan de wereld worden getoond voor het bestaan van door het westen gesteunde biolabs. Dit is de opmaat naar INTERNATIONALE MILITAIRE TRIBUNALEN! -UPDATE 15.45 uur – Update 22.20 uur


 • JuliansRum op Telegram: Ik denk dat deze VN vergadering de plannen van de Cabal om een valse vlag bio aanval te lanceren en Rusland de schuld te geven, volledig verpest.
 • Brian Cates op Telegram: “Als Rusland kan bewijzen dat de mensen die aan de touwtjes trekken achter een groot deel van de regering van de VS, illegale activiteiten met biologische wapens uitvoerden in Oekraïne, is dat enorm. Vergeet niet dat de meeste regeringen van het Westen lang geleden op basisniveau werden gecompromitteerd door een groep van tientallen buitenlandse en binnenlandse miljardairs die miljarden uitgaven om de regeringen over te nemen door hun eigen zelfgekozen kandidaten te kiezen.
 • BioClandestine op Telegram
  Hé, waar is het Amerikaanse leger in dit alles?

  Geloof me, ze weten precies wat er aan de hand is. We hebben de beste inlichtingendienst van de planeet. Maar gezien hun neutraliteit in deze zaak, denk ik dat de staat het Amerikaanse leger niet controleert. Daarom controleert Biden het leger niet.

  Ik denk niet dat Biden ooit de sleutels heeft gehad. AKA “devolutie”. (Want als hij dat wel had, en Rusland stond op het punt om alle biologische wapens te vinden die hij en zijn deep state vriendjes maken in die zwarte laboratoria, dan kun je maar beter geloven dat Biden het leger zou sturen om zijn bezittingen te beschermen. Maar in plaats daarvan vertelde Biden Oekraïne dat ze er alleen voor stonden, tegen RUSSIA 😂 en bood aan om straaljagers naar Polen te sturen die ze konden gebruiken, maar hij zou niet met onze eigen straaljagers daarheen vliegen.

  Heeft Biden enige militaire controle? Of staat Biden onder militaire controle? Want je weet dat de US MIL absoluut woedend zijn. Uitbestede laboratoria met DoD fondsen, gegeven door corrupte politici, betaalde aannemers om biowapens te maken. AANNEMERS. Niet het Amerikaanse leger.

  Weet je wie het meest boos is? Het US MIL. Omdat deze snode deep state activiteiten niet alleen talloze burgers wereldwijd hebben gedood, maar nu zowel CHINA EN RUSSIA, de 2 na machtigste nucleaire en militaire vermogens OP DE PLANET, ons beschuldigen van het maken van biowapens, ons naar WO3 hebben geduwd via C19, en potentiële nucleaire fall-out…

  Ik wed dat de US MIL neutraal blijven, omdat ze willen dat Rusland de waarheid vindt en blootlegt. Als we het zelf zouden doen, zou het als een “militaire coup” worden beschouwd, de media zou ons in een burgeroorlog en massale opstand storten. Maar als Rusland de operatie uitvoert en de informatie aan de VN voorlegt, kan het MIL van de VS ingrijpen, zeggen dat ze geen idee hadden dat dit aan de hand was met hun financiering, en ermee instemmen iedereen die verantwoordelijk is ter verantwoording te roepen. A la, INTERNATIONALE MILITAIRE TRIBUNALEN.

  Voor het schenden van het Internationale Biologische Wapens Verdrag van 1975. Zij zullen ook ontdekken dat C19 is gecreëerd met financiering van het US NIH en dat de gevestigde orde verantwoordelijk is voor het vrijgeven ervan, alsmede voor het overtreden van de Code van Neurenberg voor hun menselijke experimenten met de vaccins.

  De gevolgen van deze misdaden zijn INTERNATIONALE militaire tribunalen! Na Neurenberg werden de tribunalen gehouden door de 4 geallieerde naties, de VS, het VK, de Sovjet-Unie en Frankrijk; elk van hen leverde een militaire rechter en een vervolgingsteam om 24 nazi’s te vervolgen na WO2.

  ALS RUSLAND MET VOLDOENDE BEWIJS KOMT VOOR DE PRODUCTIE VAN BIOWAPENS IN OEKRAÏNE, ZULLEN WE INTERNATIONALE TRIBUNALEN KRIJGEN!

  “Militairen zijn de enige manier”. Hij heeft niet gezegd WELK leger… wat als het veel nationale legers zijn? En de tribunalen kunnen heel goed NIET onze militairen omvatten, omdat facties binnen ons land verantwoordelijk zijn voor de misdaden.

  Het lijkt mij, dat dit de enige manier is voor massa-acceptatie. Een verenigde raad, van militairen over de hele wereld, die de actoren van de diepe staat VERTROUWELIJK vervolgen, in solidariteit. Net zoals we deden in de oude dagen.

  De media en de schapen konden dat niet ontkennen of verdraaien. Massale acceptatie.

  DIT IS DE MANIER!

Update 11.30 uur. Geen van de media geven gehoor aan “het nieuws” met; “Rusland vraagt spoed bijeenkomst VN aan”. Met de zoekactie in de Engels taal; “Russia calls for urgent UN meeting”, CBS News; “Russia calls U.N. meeting alleging U.S. “military biological activities” in Ukraine — U.S. calls it “false flag effort“, ze weten niet hoe ze het bericht moeten spinnen en gaan totaal aan de reden van het verzoek voorbij. [de reden die wel in de kop van het artikel vermeld wordt] Alle grote media schitteren door hun afwezigheid. The DC Patriot; “BREAKING: Russia Requests Emergency UN Meeting Over US ‘Biological Activities’ in Ukraine; Claim Evidence of Anthrax, Plague, Cholera, and More by America (VIDEO)

Dat waren de resultaten van DuckDuckGo, bij Google is totaal niets te vinden in het Engels en Nederlands wat de vraagt rechtvaardigt; “Wie is/zijn er bang voor het nieuws?”

Update 15.45 uur

Gateway Pundit Nieuws Alert: Rusland geeft vermeende buitgemaakte documenten vrij vóór de vergadering van de Speciale Raad van de VN die bewijs onthullen van Amerikaanse militaire biolabs in Oekraïne
Door: Jim Hoft

Amerikaanse functionarissen hebben wisselend gereageerd op de beweringen van Rusland. Zo verklaarde Victoria Nuland, onderminister van Politieke Zaken, dinsdag tegenover wetgevers dat Oekraïne inderdaad over “biologische onderzoek installaties” in het land beschikt.

Volgens Russische functionarissen:

Het Russische ministerie van Defensie blijft materiaal bestuderen over de uitvoering van militaire biologische programma’s van de Verenigde Staten en haar NAVO-bondgenoten op het grondgebied van Oekraïne.

Originele documenten en vertalingen

Update 22.20 uur BioClantestine telegram

Iedereen die denkt dat dit vandaag opgelost zou worden, moet even tot rust komen.

Heb je enig idee hoe massaal dit zojuist was? Natuurlijk zullen de VS en andere gecontroleerde naties alles ontkennen, omdat ze betrokken zijn bij misdaden met de ultieme gevolgen.

Wat we wel hebben bereikt, is dat Rusland op het hoogste diplomatieke kanaal ter wereld zijn zaak heeft gepresenteerd, en China, Brazilië, Mexico, India, Gabon, hebben opgeroepen tot een staakt-het-vuren en een onmiddellijk onderzoek.

De VS wil dat onderzoek duidelijk niet. Als de VS zich ook maar iets zou aantrekken van transparantie, en werkelijk niets verkeerd zou hebben gedaan, zouden ze meer dan bereid zijn om mee te werken en te bevestigen dat de beschuldigingen vals zijn. In plaats daarvan ontkennen ze en projecteren ze.

Maar kijk naar het grote geheel en kijk naar de bevolking van de landen die om een onderzoek vragen.
China: 1,4 miljard
India: 1,3 miljard
Brazilië: 212 miljoen
Rusland: 144 miljoen
Mexico: 128 miljoen
Gabon: 2 miljoen

Dat zijn 3,2 MILJARD mensen. Vertegenwoordigers van bijna de helft van de wereldbevolking roepen op tot een onderzoek naar de Verenigde Staten voor de productie van biowapens. Dit is zo goed als we hadden kunnen hopen.

Dit is nog maar het begin. Er komt nog veel meer. Deze VN besprekingen zullen doorgaan. Er zal meer overlegd worden en er zullen bergen meer ontkenningen komen van de VS.

Rusland wist dat deze spoedvergadering zo zou verlopen, zoals de vertegenwoordiger verklaarde. Ze hebben een plan. Dit is nog lang niet voorbij. Deze beschuldigingen staan nu op de voorgrond van het wereldtoneel.

Relax. Er komt nog veel meer.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk