Zelfreflectie, wat heb ik mijzelf aangedaan al die tijd?


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #359


In het centrum van Engeland, net boven Birmingham ligt een wegen knooppunt genaamd “Spaghetti Junction”. Als je al een tijdje je rijbewijs bezit, dan nog hoop je hier, dat je precies weet welke borden je aan moet houden wil je de verkeerde weg niet kiezen. 


Dat zelfde gevoel had ik ruim twintig jaar geleden aangaande de keuze van mijn voeding. Wat kan ik nu nog wel of niet eten om gezond te blijven?

Die zoektocht heeft mij geleerd om zo naar alle facetten van het leven en de wereld te kijken, de politiek en het eigen belang van veel ondernemingen en uitvindingen. 

Gelukkig hoefde ik zelf het wiel niet uit te vinden. Het zoeken naar gelijkgestemde bronnen / schrijvers bleek voldoende. Er viel hier een daar bronnen af met voortschrijdende inzichten en er kwam weer wat bij. Dat alles bracht duidelijkheid en maakte het inpassen van nieuwe puzzelstukjes, het maken van beslissingen een stuk eenvoudiger. Er kwam duidelijkheid en logica in het Spaghetti Kruispunt!!

Maar nu is het 2022, de wereld is en gaat nog veel meer, totaal op zijn kop gezet worden, in slechts een paar maanden tijd en we komen uit een twee jaar periode die voor velen al meer vragen als antwoorden opgeleverd heeft.

Welke kant moet ik oprennen om het gevaar voor te blijven of wordt het tijd om eens stil te staan voor; “Zelfreflectie” [?]

Ik ken mensen die hun leven lang al auto rijden maar in Engeland, met dat links rijden liever niet de weg opgaan en dan een Spaghetti Junction, ze moeten er niet aan denken, maar, …

Ga je in dit geval wachten tot de waarheid over je uitgestort wordt [?] Als, … als een bak met stront ?

Ga je dan spijt krijgen, net als velen bij de experimentele prik, en over een tijd, als alles bekend is, bij een ieder dat – spijt gevoel – zal overheersen.

Als je wacht tot je zeker weet dat al je complot (ex) vrienden het beste met je voorhadden, hoe ga jij dan die eerste stap zetten om de relatie te herstellen?

Hoe eerder je vragen gaat stellen hoe minder pijnlijk het wordt, … voor jezelf en je vrienden !!

Wellicht heb je ze niet uitgenodigd met de Kerst omdat ze niet gevaccineerd waren [?]

Maar hoe zal het worden voor diegene die gaan ontdekken dat ze gezondheid van hun eigen kinderen op het spel hebben gezet, je weet wel, dat zijn diegene waar ze het meest van houden in de hele wereld en die kinderen gaan zich op een dag realiseren dat zij hun bloedeigen ouders niet konden vertrouwen !!

Komt na de Crisis, als velen de bevrijding vieren voor velen de grootste Crisis pas?

Na verloop van tijd zullen er velen gaan ontdekken dat ze niet meer waren als een slaaf in het systeem, of nog erger, een slaaf van hun eigen mindset, hun eigen valse referentiekader, een sta in de weg voor wel goed geïnformeerde burgers. 

Al die mensen hebben onze hulp nodig, maar wat als ze die weigeren, zoals ze ook weigerden te luisteren al die jaren en jaren?

Als “le complotisme” zoals men ze hier noemt in Frankrijk zien dat al hun bange vermoedens en nog veel en veel meer de harde realiteit is geweest en geworden hoe gaan daar dan al die mensen mee om die alles gelijk over zich heen uitgestort krijgen.

Data analist Clif High zei dat hij verwacht dat de nasleep van de crisis wel 18 jaar kan vergen.

Hoe eerder mensen de waarheid onder ogen gaan zien hoe sneller ze de nieuwe wereld zien openbaren.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk