Maartse Waanzin: “Nieuwe Angstpsychose”


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #357


En zo zitten we ineens in een nieuwe angstpsychose en doet de massa mee met de leiders van het westen in de haat tegen Rusland en geloofd de massa zomaar ineens dat de Oekraïne het land is van vrede en liefde…..en Corona van de ene op de andere dag verleden tijd is en elk tegengeluid wil men wederom niet horen!


En zo ervaar ik tot mijn grote ontzetting dat een groot deel van de wakkeren die de Corona leugens door hadden of door begonnen te krijgen zich nu blind de propaganda laten aanpraten en Rusland zien als het enige wereldwijde gevaar!

En zo stijgt tot mijn verbijstering de VVD met narcistische psychopaat Rutte voorop in de peilingen……want jawel hij is de beschermer van de democratie … yeah right!

Voor alle duidelijkheid ik ben geen Poetin fan en weet donders goed dat je in Rusland beter je mond kan houden over je politieke visie omdat je daar, nog steeds zomaar ineens in Siberië wakker zou kunnen worden.

Maar wat is er anders in ons land….okay we zullen niet ontwaken in Siberië maar ook in ons land wil men de FvD verbieden en worden politici met een “afwijkende” mening de mond gesnoerd door een D666 tweede kamer voorzitter en hebben we tegenwoordig ook politiek gevangenen en worden vredelievende protesten met grof geweld neergeslagen en is er een hard toenemende vorm van censuur!

PETITIE: Herverkiezing Kamervoorzitter
De functie van een Kamervoorzitter is op een onpartijdige manier een debat voorzitten, daarbij oplettend dat iedereen zich aan de afgesproken regels houdt, en het debat ordentelijk verloopt. Vera Bergkamp doet dit op geen enkele manier. Ze is gekleurd en verstoort het debat.

En helaas denkt de massa nog steeds dat wij hier in een democratie leven en het gevoel van vrijheid neemt nu alleen maar meer toe want de corona maatregelen zijn van tafel en kijk de regeringen van de VS en Europa doen er alles aan om de democratie in de Oekraïne te redden … massaal vinden we het prima dat er miljoenen Uit de Oekraïne naar Europa komen het zogenaamde vrije westen … en de massa die niet beseft dat de mega instroom van wederom nog meer “vluchtelingen” ons land nog ernstiger zal ontwrichten.

Wie hoor je over de slachtoffers van de toeslagen affaire waar nog geen cent aan compensatie is heengegaan maar binnen een dag wel miljoenen vrij gemaakt zijn voor de Oekraïne.

De eenzijdige propaganda eerst twee jaar over Corona waar de echte artsen en wetenschappers niet gehoord werden en nooit welkom waren bij de weerzinwekkende propaganda tafelgesprekken van de NPO zitten we nu vol in de oorlogspropaganda waar de mainstream media zelfs niet terug deinst om oude filmbeelden en foto’s te gebruiken die niets met de oorlog in de Oekraïne te maken hebben.

Dat Europa en de VS alleen maar kolen op het vuur gooien en juist zij bezig zijn met landjepik en sterk zijn in oorlog voeren … enkel tijdens de regeerperiode van Trump is er geen oorlog gestart en Rusland is al in geen jaren een oorlog begonnen.

Het juist nu de EU en VS bijzonder goed uitkomt dat Poetin de oorlog is gestart want zo kan de WEF doorgaan met hun plannen en geloof mij ze liggen op schema!

Want:

De gas en olieprijzen stijgen tot ongekende hoogten de … schuld ligt bij Poetin.

De voedseltekorten zullen stijgen en de … schuld ligt bij Poetin.

Het klimaat verslechtert nog meer de … schuld ligt bij Poetin.

Staatsschulden zijn torenhoog … de schuld ligt bij Poetin.

De massa zal met open ogen de armoede ingerommeld worden en zullen hun leiders gaan zien als de redder in nood en zo zal met het grootste gemak het basisinkomen ingevoerd worden met de QR code die voor u gaat bepalen hoe vaak u mag douchen, vlees eten, hoe vaak u mag reizen enz enz enz….

Stel dat het klopt en ik neem het zeer serieus voor waar aan dat er biolabs zijn en er grootschalige weerzinwekkende kinderhandel plaatsvindt in de Oekraïne.

Het feit dat de enorme financiële privébelangen van de Obama’s, de Bidden’s, de Clintons en God weet wie nog meer in de Oekraïne de reden is waarom de Oekraïne behouden moet worden … het nazisme daar groots aanwezig is dan is wegkijken in mijn ogen meewerken aan een enorm groot onmenselijk leed!

Maar gelukkig blijft er altijd een groep waakzaam en strijdig en blijf ik erop vertrouwen dat deze kern sterk genoeg is om het kwaad, de wereldwijde elites (WEF) die de regeringen wereldwijd in hun zak hebben zitten definitief zal vernietigen.

Erger u niet maar verbaas u slechts……mind parachute

Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk