Maartse Waanzin: Geschiedenisles


Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur plus dag #356


Geschiedenisles. We leren op scholen geschiedenis, we praten over geschiedenis, maar we leren niets van de geschiedenis!

Voordat u dit artikel leest wil ik duidelijk maken dat ik tegen elke vorm van oorlog of ander geweld ben, maar wel begrijp dat mensen soms zo getergd worden dat ze zich schuldig maken aan geweld. Want anderen tergen is ook gewelddadig! Maar oorlog voeren uit commercieel of economisch oogpunt is zeer verwerpelijk! 

Artikel 2 onderaan de pagina: MH17 en oorlogsmisdaden van de Europese Unie

Hoe komt dat nu? Is het misschien omdat de geschiedenis geschreven wordt door hen die de macht hebben de geschiedenis te verdraaien? Te manipuleren?

Nu ga ik niet helemaal terug naar de oorlog in Vietnam. Maar ook die begon met leugens. Maar volgens de VS, VN, en Europese bondgenoten was die oorlog nodig! Natuurlijk? De machthebbers vinden dat en manipuleren de berichtgeving en de bevolking!

Maar laten we beginnen met de oorlog in Afghanistan.

Deze begon omdat de VS informatie had dat Osama Bin Laden zich daar schuilhield in een berggebied. Ze beschuldigde Osama Bin Laden ervan de Twin Towers te hebben laten invliegen. Dus werd hij staatsvijand nr. 1.

Volgens mijn informatie was Osama Bin Laden drie dagen voor de inval van speciale troepen van de VS al vertrokken naar Pakistan. Dan is mijn conclusie dat de inlichtingen diensten die de VS hebben dit ook wisten.

Maar voordat de VS Afghanistan binnenvielen hadden ze al zwaardere wapens geleverd aan de Moedjahadien en de Taliban om het Russische leger te verdrijven.  Ook heel toevallig!

Ook puur toeval dat de NAVO landen troepen en materiaal leverden om de oorlog in Afghanistan een beetje uit te breiden in een poging dit land en zijn bevolking te onderdrukken, veel slachtoffers te maken en te vechten tegen de manschappen van de Moedjahadien , de Taliban en wapens die ze net van de VS hadden gekregen.

En dit allemaal onder de bezielende leiding van de familie Bush.

En wat later Obama. Maar die kreeg de Nobelprijs voor de vrede!

Papa Bush was ook een lichtpunt in donkere dagen.

Hij heeft Koeweit bevrijd van de verschrikkelijke onderdrukking door Irak, met name natuurlijk het monster Sadam Hoessein. Dat Sadam door de Engelsen en Amerikanen in het zadel is geholpen melden we slechts zeer terzijde.

Maar zoals wel meer gebeurt in gezinnen, vond Bush junior dat zijn vader klote werk had afgeleverd in Irak. Dat kon hij veel beter. Wat Sadam Hoessein leefde nog en had nog steeds een grote bek. Maar was geen enkele bedreiging voor welke samenleving ook!

Even terzijde. Saddam had een schoonzoon. Deze jongen had een bloedhekel aan Saddam en dat wist de Mossad, de Israëlische inlichtingendienst. Dus de Mossad benaderd de schoonzoon en wil hem geld geven wanneer hij zijn schoonvader om het leven brengt.

Bij toeval komt dit George W. Bush ter ore omdat hij een paar man bij de Mossad heeft werken. Maar Bush heeft andere plannen. Want veronderstel dat Saddam dood is! Welk een verschrikking zou dat zijn. Dan kan hij zonder zijn gezicht te verliezen niet Irak binnenvallen. Hoewel?

Hij heeft toch al heel veel leugens moeten laten verzinnen door zijn denktanks om deze oorlog te beginnen. U weet toch nog wel? Chemische wapens waarmee Sadam de hele mensheid zou kunnen vernietigen! Of bent u dat ook  even  vergeten?

(Maar we hadden toch afgesproken “Dat nooit meer”. Nooit meer oorlog, nooit meer een avondklok, nooit meer mensen buitensluiten? Nooit meer mensen blootstellen aan medische experimenten! Nooit meer? We staan toch elk jaar op de Dam te gedenken, te herdenken : “DAT NOOIT MEER! “.

Zijn we hypocriet?)

Dus was het heel eenvoudig de schoonzoon te verraden en tegen Saddam te zeggen dat zijn schoonzoon hem wilde doden. Het was nu Saddam die zijn schoonzoon uit het leven bevrijde! Dus kon George W. Bush rustig zijn geplande oorlog tegen Irak beginnen. En dat voelde zoooo goed.

Want zonder dat je er daadwerkelijk aan deelneemt – want er zijn andere die zich hiervoor lenen – krijg je toch een gevoel van macht dat je het vermogen hebt anderen de dood in te jagen.

En dat deed hij dus! De oorlog gewonnen en nu verder! Een waar schrikbewind van de door de VS aangestelde president Maliki. Nu was het een toeval dat Maliki een Sjiiet was en een bloedhekel had aan Soennieten. Want de Sjiieten hadden een paar woorden van een profeet anders geïnterpreteerd en stonden daarom de Soennieten naar het leven. Zo gaat dat met geloven, religies en mensen die God of Allah liefhebben!

Maar schijnbaar is een goede oorlog nooit weg omdat het sommige mensen veel geld oplevert.

En natuurlijk stonden veel NAVO landen weer klaar met soldaten en materiaal om de VS bij te staan in hun humane oorlogsstreven.  

Maar we zijn nog niet klaar!

Er zijn nog een paar landen aangevallen zonder enig mandaat! Waar Rusland nu van wordt beschuldigd!

Libië bijvoorbeeld. Maar daar had een andere vervelende vent met de naam Kadhafi het voor het zeggen. Trouwens in zijn goede dagen daar met medewerking van de Engelsen en de VS geïnstalleerd. ’t Kan verkeren!

Veel doden, het land in chaos, partijen tegen elkaar opgezet. Veel olie en goud gestolen, want een oorlogsbuit is nooit weg!

En Kadhafi? Ach die moest vluchten! Maar werd gevonden door mensen van de geheime dienst van Frankrijk en eerst flink in elkaar geslagen en daarna met een kogel gedood.

Was Kadhafi een slecht mens? Nee, helemaal niet. Scholing vrij, ziekenzorg vrij, iedereen een woning  en niemand armoede. En er werd flink geprofiteerd van de olie, helemaal door de mensen die in Libië woonde.

In een bombardement – uitgevoerd door de VS – werd een kind van Kadhafi gedood. Acht, wat maakt dat uit! En Kadhafi moest toegeven dat hij een vliegtuig bij Lockerbie met een bom had laten neerstorten om verder bloedvergieten in zijn familie te voorkomen. Maar of hij dit werkelijk heeft gedaan is nog steeds een vraag die niet beantwoord is!

Van Libië naar Syrië is maar een klein stapje!

Want in Syrië is ook een despoot aan de macht.

Al in 2002 werden mensen opgeleid om in Syrië een volksopstand te bemannen. Dat gebeurde in een dorpje in Jordanië onder de bezielende leiding van de Mossad, MI6 en de CIA. Tenslotte is regeren vooruitzien.

Wel een geluk dat de Russen in Tardus in Syrië een militaire basis hebben. Wel nodig omdat de Bosporus makkelijk kan worden afgesloten voor Russische schepen.

Dus de Russen konden Syrië helpen in hun strijd tegen de Engelsen, Amerikanen, Nederlanders, Fransen en andere NAVO landen die daar vochten om  Assad weg te jagen.

Assad  wilde niet medewerken om een gas en olieleiding door Syrië te laten aanleggen. Wat ook een reden was waarom Irak onder Amerikaans bewind moest komen.

Trek even een lijntje vanaf de Perzische golf naar de Middellandse zee en je ziet dat er een min of meer rechte lijn is die de olieproducerende landen verbinden met een makkelijke toegang naar Europa.

En het leukste hiervan zou zijn dat Europa niet meer afhankelijk is van Russisch gas en olie.

Maar Assad zit er nog en de gas en olieleidingen liggen er niet.

Dus al die oorlogen, het stelen van olie, gas en goudvoorraden en het doden van meer dan 2 miljoen mensen en al die andere slachtoffers, het destabiliseren, het in puin schieten van een groot deel van de infrastructuur, rioleringen, ziekenhuizen, en andere gebouwen is dus voor niets geweest.

Nou? Aan de wederopbouw is veel geld te verdienen. Werkgelegenheid buiten de eigen grenzen!

Maar ach, de bevolking lijdt het meest! En die brengen het wel weer op en bouwen het wel weer op en gaan weer nieuwe wapens maken en soldaatje spelen, dus zijn we mede verantwoordelijk!

Oekraïne.

Eigenlijk is de situatie daar niet anders!

Na het laten zakken van het ijzeren gordijn en de hereniging van oost en west Duitsland werden beloften gedaan aan de Russen om het Warschaupact in tact te laten. De trilling van de stembanden waren nog niet uit getrild of er werden de Warschaupact landen een grote Europese wortel voorgehouden en konden ze lid worden van de NAVO.

Alleen Oekraïne nog niet! Want deze staat was nog steeds op Rusland georiënteerd.

Maar al vlug was de VS bezig via de CIA en mevrouw Victoria Nuland een coup te plegen tegen de zittende president.

Op het Medanplein werden veel mensen doodgeschoten door scherpschutters van de geheime dienst van Oekraïne. Die overigens voor een groot deel bestaat uit Neo Nazi’s. En invloed hebben gehad op het neerhalen van MH17.

John Brennan, hoofd CIA oost Europa reisde af om de coup te bespoedigen.

Ook de grootbek van de VVD van Baalen werd ingehuurd, samen met de grootklep van België Verhofstadt. Ze stonden naast elkaar op het podium van het Medanplein om de Oekraïners te vertellen dat ze veel steun uit het westen konden verwachten.

Je hoort niet anders dan dat de westerse media, corrupte politici en valse profeten de verschrikkelijkste dingen vetellen over Poetin en de Russen. Maar dat is al zo vóór de beschuldiging dat de Russen MH17 neer haalde.

Volgens enkele van mijn bronnen gaat Poetin een aantal laboratoria onschadelijk maken. Er worden in die laboratoria  gevaarlijke chemische wapens  en eiwitstructuren ( virussen genoemd ) gemaakt die mensen zeer ziek kunnen maken, gemaakt door gewetenloze wetenschappers die hiervoor betaald worden door westerse geldschieters. Net als in Wuhan in China!

De twee afgescheiden provincies worden sinds 2014 beschoten door het Neo Nazi Bataljon dat zeer veel macht heeft in de Oekraïne!  

Ook wil Poetin een eind maken aan de witwas praktijken en geld stromen die via Oekraïne lopen.

En als laatste het vernietigen van de Khazaarse maffia. Een groep mensen die de mensheid wil onderdrukken. Dit is een grote groep zich Joden noemende misdadigers in dienst van de NWO ( Nieuwe Wereld Orde ) en het WEF ( Wereld Economisch Forum ). De leiders hiervan zijn een groep “ mensen “ die de God Baal aanbidden, kinderen offeren in de belofte dat ze de wereld zullen beheersen!

Veel westerse politici werken mee met deze Khazaarse maffia die er op uit zijn de mensheid op een enorme manier te manipuleren en ze tot slaaf te maken.

Dit kunt u zelf zien aan de uitlatingen van de media die geen enkel tegengeluid toestaan.

Onder dit artikel zet ik een schrijven van Karel Baghus . Dan kunt u zelf beslissen wat u wilt geloven.    

Al hebben we het idee dat dit niet past bij Rutte! Maar pas op, dit figuur is een wolf in schaapskleren wat niet doorzien wordt door de schapen! 

Wat ik wil meegeven is dat u niet hebt geprotesteerd tegen de oorlogen in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië omdat u het idee gegeven werd dat dit rechtvaardige oorlogen waren. Maar oorlogen zijn nooit te rechtvaardigen. Vooral niet wanneer ze in verschillende landen plaatsvinden en miljoenen doden tot gevolg hebben.

Het is nu de tijd om op te staan en deze waanzin een halt toe te roepen en te zeggen : “ dit nooit meer! “

Hierbij geef ik u graag meer informatie die u door de media wordt onthouden!

Maar het beste is zelf onderzoek te doen. Alles staat op internet.

Het gaat om uw toekomst en de toekomst van uw kinderen. Dus? DIT NOOIT MEER!!!

Al wil ik u vragen dit artikel zo vaak te lezen dat u weet wat het werkelijk betekent voor de toekomst!

© Piki


Hier het artikel van Karel Bagchus. 

MH17 en oorlogsmisdaden van de Europese Unie

Op 17 juli 2014 stortte Malaysia Airlines MH17 neer in Grabowo, Oost-Oekraïne. Alle 283 passagiers en de 15 bemanningsleden kwamen daarbij om het leven, waaronder 198 Nederlanders en 80 kinderen. Daarop ontbrandde een westerse propagandaoorlog waarin Rusland door de EU verantwoordelijk werd gehouden voor het verondersteld neerschieten van vlucht MH17 met een BUK raket.
 
Binnen een maand bewees de onafhankelijke internationale onderzoek community alle westerse propaganda onjuist. Zie voor een samenvatting de Corbett Report:
https://youtu.be/gWlAARb0fN4

De West-Oekraïnse veiligheidsdienst SBU verspreidde een dag na het neerstorten van vlucht MH17 een video met vermeende telefoontaps tussen een Oost-Oekraïnse legercommandant en een Russische legercommandant waaruit zou blijken dat MH17 door Oost-Oekraïnse ‘rebellen’ zou zijn neergeschoten. Na analyse van de video door computerexperts bleek aan de hand van de in de video opgeslagen coderingsgegevens dat de video al één dag vóór het neerstorten van vlucht MH17 geproduceerd was, en de aanslag dus had plaatsgevonden met voorkennis van de West-Oekraïnse overheid, en mogelijk zelfs vals bewijsmateriaal voorbereid had:
https://youtu.be/UIqmQc7fWbY

Max van der Werff deed onderzoek naar de MH17 ramp en bewees dat al het ‘bewijs’ voor de BUK raket hypothese vervalst is:
https://youtu.be/RjPpe0ifInM

BUK raketten laten een lang wit rookspoor achter en veroorzaken een grote explosie in het doelwit waardoor een vliegtuig volledig uit elkaar spat. De volgende video laat de laatste minuten van het neerstorten van vlucht MH17 zien. Een rookspoor van een raket ontbreekt en het is duidelijk dat de crash niet veroorzaakt is door een BUK raket omdat het vliegtuig tijdens het neerstorten nog intact was: https://youtu.be/WYi9bWxPiSU

Bij de crashsite werden geen BUK raketonderdelen aangetroffen. Maar zoals deze video laat zien zaten er wel 30mm kogels in het wrak:
https://youtu.be/1yyExGhOX9U

SU-25 gevechtsvliegtuigen zijn uitgerust met dubbelloops 30mm boordgeschut:
https://www.anderweltonline.com/wissenschaft-und-technik/luftfahrt-2014/shocking-analysis-of-the-shooting-down-of-malaysian-mh17/

Zoals deze foto van de zijkant van de MH17 cockpit laat zien is de cockpit vanaf beide kanten doorzeefd met 30mm kogels, waardoor er zowel naar binnen- als naar buiten gekeerde kogelgaten in de zijkant van het vliegtuig zitten:
http://www.anderweltonline.com/fileadmin/user_upload/PDF/Cockpit-MH017.pdf

Dit bewijsmateriaal bevestigt de Russische radar & satellietbeelden die laten zien dat MH17 vlak voor het neerstortte gevolgd werd door twee SU-25 gevechtsvliegtuigen van de Oekraïnse luchtmacht.
https://youtu.be/4bNPInuSqfs

Deze SU-25 gevechtsvliegtuigen zijn door ooggetuigen waargenomen. Ooggetuigen verklaarden dat deze SU-25’s op de MH17 geschoten hebben:
https://youtu.be/ZQUKcrw6DNU

De Nederlandse en West-Oekraïnse overheid trok alle drogredenen uit de kast om zo lang mogelijk bij het vliegtuigwrak weg te blijven omdat het er te ‘gevaarlijk’ zou zijn:
https://eenvandaag.avrotros.nl/item/rampplek-mh17-te-onveilig-voor-onderzoek/

Terwijl nabestaanden en filmploegen direct ongehinderd en zonder gevaar naar de crash site konden komen:
https://youtu.be/LSpCSEMBkfs

Toen de Nederlandse marechaussee uiteindelijk na weken lang vertragen, bijvoorbeeld door het “per ongeluk” terugsturen van hun wapens, in Grabowo arriveerde en het vliegtuigwrak meenam voor reconstructie lieten zij de helft van het vliegtuig achter zodat een volledige reconstructie niet mogelijk zou zijn:
https://youtu.be/-43NmR9ppBo

Een deel van de stoffelijke resten werden naar Eindhoven gevlogen en in begrafenisauto’s in de brandende hitte urenlang langzaam door Nederland naar Hilversum geparadeerd:
https://youtu.be/wD3uJ6mQMPY

De landen die het onderzoek naar de MH17 aanslag uitvoerden, Nederland, Australië, België, en West-Oekraïne sloten een non-disclosure overeenkomst waardoor de daders van de MH17 aanslag een vetorecht hebben om er voor te zorgen dat de waarheid over de MH17 massamoord nooit naar buiten komt:
https://www.rtlnieuws.nl/nederland/artikel/1495721/vetorecht-oekraine-strafonderzoek-mh17

Het uiteindelijke rapport van de Onderzoek raad voor Veiligheid stond vol met onwaarheden, en ooggetuigen en bewijsmateriaal die de anti-Russische EU propaganda tegen spraken zijn er uit weg gelaten:
https://youtu.be/KDiLEyT9spI

Het frauduleuze rapport van de Onderzoek raad voor Veiligheid werd gepresenteerd naast een huls van een niet-geëxplodeerde BUK raket. Was deze BUK raket wel geëxplodeerd dan had deze huls vol met schrapnelgaten gezeten. De huls was dus niet afkomstig van de crash site en daarmee heeft de Nederlandse overheid bewijsmateriaal vervalst:
https://www.ad.nl/binnenland/jit-raket-die-mh17-neerhaalde-was-van-53e-russische-brigade~a9ee9e88/

Één van de getuigenverklaringen die er uit het onderzoeksrapport weg is gelaten is van een Oekraïnse fotografe die direct na de ramp foto’s maakte van de wrakstukken. Daar uit blijkt dat er nog veel meer niet klopt. Onderstaande video laat zien dat bijna alle slachtoffers van Aziatische komaf waren. Er waren slechts 7 kinderen onder de slachtoffers terwijl er 80 kinderen op de MH17 hadden moeten zitten. De lichamen van de slachtoffers komen niet overeen met de identiteit zoals vermeld op de boarding list en de gevonden paspoorten.  De lichamen van de Aziatische slachtoffers waren direct na de crash al in verregaande staat van ontbinding en bloedden niet. Zij waren doorweekt met formaldehyde en stonken onverdraaglijk naar lijkenlucht. Deze mensen waren al lange tijd dood. Delen van het vliegtuig waren doordrenkt met formaldehyde. De bagage op de rampplek bestond uit winterkleding terwijl het op de bestemming van MH17 op dat moment zomer was. De foto’s in de digitale camera’s van de slachtoffers van tussen oktober 2013 tot 17 juli 2014 (8 maanden) waren vooraf verwijderd. Slechts 20 mensen hadden kleding aan, de rest van de lichamen kwamen naakt uit de lucht vallen. Mensen zitten normaal gesproken niet geheel naakt in een vliegtuig (waarschuwing: onderstaande video’s bevatten schokkende beelden): https://vimeo.com/360457060?fbclid=IwAR2vZeqjMStuKou2MKuDq-_smkI-dYE7YsSjImrt5eoFDEnZXSlpy6_gc_k

Dit komt overeen met de verklaring van de Oost-Oekraïnse commandant ter plaatse die verklaarde dat een deel van de passagiers van MH17 al langere tijd dood waren, geen bloed in hun lichaam hadden, en roken naar ontbinding:
https://www.japantimes.co.jp/news/2014/07/19/world/politics-diplomacy-world/rebel-leader-gives-bizarre-account-of-plane-crash/

Ik heb een vermoeden waar de Aziatische passagiers vandaan kwamen maar ik zal me in dit artikel beperken tot de harde bewijzen. Als een groot deel van de Nederlandse passagiers niet in het vliegtuig aanwezig waren maar verwisseld zijn met eerder overleden Aziatische mensen, dan betekent dat dat er in Nederland mensen zijn die voorkennis hadden van het neerschieten van MH17 en de Aziatische lijken in het vliegtuig geladen hebben.

Cui bono?

De Europese Unie is sinds het uiteenvallen van de USSR bezig de voormalige Oostbloklanden politiek te destabiliseren en in te lijven bij de EU. In november 2013 wees de democratisch gekozen Oekraïnse overheid het associatieverdrag met de Europese Unie af.

De Europese Unie ging daarop de Oekraïnse “Right Sector” steunen. Right Sector is een verzameling van neo-nazi groeperingen die hun oorsprong hebben in de Duitse nazi bezetting van de Oekraïne in 1940:
https://youtu.be/cYyy0aeWrnw

Veel Europese Unie kopstukken, waaronder de Nederlandse politici Frans Timmermans en Hans van Baalen, gingen naar het Maidanplein in Kiev om Right Sector aan te moedigen de democratisch gekozen Oekraïnse overheid omver te werpen: https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2272656-eu-gooide-olie-op-het-vuur-tijdens-de-revolutie-in-kiev.html en https://wnl.tv/2018/07/28/hans-van-baalen-maidan-plein/

Op 12 februari 2014 vielen er bij deze protesten op het Maidan plein meer dan 100 doden toen leden van Right Sector binnen de Oekraïnse overheid vanuit Hotel Kiev zowel politieagenten als Right Sector demonstranten onder vuur namen. Dat blijkt uit getuigenverklaringen en analyse van het forensische bewijsmateriaal:
https://youtu.be/QoDIKXYh7Js

Daarop volgde een gewapende staatsgreep waarmee Right Sector, vanaf dat moment hernoemd tot Euromaidan, de democratisch gekozen Oekraïnse overheid omver wierp en politieke moorden en politiek-etnische zuiveringen ging uitvoeren:
https://youtu.be/cYyy0aeWrnw

Eén van die massamoorden vond plaats in Odessa, waar een meute van honderden neo-nazi’s 48 pro-referendum democraten lynchte, doodschoten, of levend verbrande:
https://youtu.be/lGMxmsw9b30

Daarna stemde de Oost-Oekraïnse bevolking massaal voor het associatieverdrag met Rusland omdat zij niets met de neonazi’s van Right Sector te maken wilden hebben:
https://youtu.be/fWkfpGCAAuw

Na de staatsgreep in West-Oekraïne werd het Oekraïnse leger overgenomen door Right Sector, die het leger gebruikte om Oost-Oekraïne binnen te vallen en daar politiek-etnische zuiveringen uit te voeren:
https://youtu.be/997l-8D0nqU

Het West-Oekraïnse leger onder bevel van Right Sector voerde in Oost-Oekraïne een terreurbewind uit vergelijkbaar met de misdaden van het nazibewind in 1940-1945:
https://youtu.be/NE18iPQ1Euk

Het West-Oekraïnse leger bombardeerde residentiële wijken in Oost-Oekraïne met tanks en artillerie:
https://youtu.be/mlKacrqOmIw

Pascal Hillebrand, een voormalig Nederlandse NAVO soldaat, die de oorlogsmisdaden van de Europese Unie niet langer aan kon zien, vertrok met vrouw en kinderen naar Oost-Oekraïne om daar te helpen bij de bescherming van de bevolking.
https://youtu.be/KCk09W0eFgw

De Westerse staatsmedia herhalen alleen de propaganda van de Europese Unie en zwijgen of liegen over de massamoorden in de Oekraïne. Weinig journalisten gaan zelf kijken wat er gebeurt:
https://youtu.be/bkFVNRZv2eM

De Europese Unie financierde de fascistische Right Sector staatsgreep met in totaal 15 miljard euro:
https://eeas.europa.eu/headquarters/headquarters-homepage_en/4081/%20EU-Ukraine%20relations%20-%20factsheet

De West-Oekraïense luchtmacht schoot met 2 SU-25 gevechtsvliegtuigen de MH17 neer, mogelijk met medeweten en goedkeuring van de Nederlandse overheid. Vervolgens werd deze massamoord gebruikt om er voor te zorgen dat Rusland politiek geïsoleerd werd en het de slachtoffers van het Right Sector terreurbewind in Oost-Oekraïne niet te hulp kon komen.

Naar mijn mening is er voldoende hard bewijsmateriaal om Mark Rutte, Frans Timmermans, Hans van Baalen, en de andere verantwoordelijke EU bestuurders te arresteren en onder Neurenbergse principes te berechten voor medeplichtigheid aan de moord op 193 Nederlanders, het aanzetten tot het voeren van een burgeroorlog in de Oekraïne, en het financieren en verhullen van oorlogsmisdaden.

Laat het duidelijk zijn dat een ieder die dit artikel verwijdert (censureert), of mij (of anderen) in leven of vrijheid bedreigt, zich (mede)schuldig maakt aan het plegen van oorlogsmisdaden en daarvoor onder Neurenbergse principes vervolgd kan worden.

Delen wordt gewaardeerd. Je hebt mijn toestemming deze tekst onveranderd en in zijn geheel te kopiëren en te publiceren onder bronvermelding van Karel van de familie Bagchus.

Update 19-09-2020: Gelekt document Militaire spionagedienst MIVD: er waren geen BUK raketsystemen binnen bereik van de MH17:
https://www.ninefornews.nl/gelekt-mivd-document-geen-buk-raketsystemen

Karel Bagchus

© Piki Onder dit pseudoniem publiceert de schrijver op Facebook, daar ondervindt je meer en meer censuur vandaar dat de artikelen ook hier gepubliceerd worden. Bovendien verlaten steeds meer mensen Facebook of hebben dit ‘sociale’ platform nog nooit gebruikt.


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doel
Nu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk