Maartse Waanzin met data analist Clif High

Save as PDF 

Wereldwijde ‘Staatsgreep’ Coup Du Monde 1 jaar dictatuur + dag #352


Vandaag de inzichten van Clif High inzake de Maartse Waanzin. Clif is niet zomaar iemand die iets roept maar haalt zijn inzichten uit geavanceerde data analyse. Om meer over zijn methode te weten ga naar een oud artikel. (noot: de datum boven dat artikel is de automatisch gegenereerde datum toen ik het artikel verhuisde van een andere site) de Toekomst Voorspellen door Data Analyse


Wetgever, het is belangrijk dat u erkent dat deze ambtelijke schrijfsels GEEN politiek pamflet zijn, maar informatiebulletins die UW LEVEN kunnen REDDEN door u kennis te geven waarmee u uw gedrag op tijd kunt veranderen.

ALLE politici worden er nu van verdacht betrokken te zijn bij de poging van de globalisten / WEF om de mensheid over te nemen.

Ik herhaal dit voor alle duidelijkheid: Wij, het Volk, VERDACHTEN U ervan een dubbelzinnige crimineel te zijn die voor het WEF werkt.

Gezien het tempo van de gebeurtenissen, heb je maar een zeer beperkte tijd om ons te overtuigen van het tegendeel.

De Vijand van het Volk, het Wereld Economisch Forum, wordt nu voortdurend, dagelijks, en in toenemende mate ontmaskerd. De aanvallen tegen het valse verhaal van respectabiliteit van het WEF zijn succesvol in het verminderen van de effectiviteit van de organisatie, evenals het vernietigen van het vermogen om enige reputatie te herstellen.

De aanvallen op de Oekraïne zijn GEEN invasie, maar eerder een anti-misdaad poging van Rusland. De invasie zal dit voorjaar eindigen, maar de weerkaatsingen van het WEF zullen de organisatie voor het eind van de zomer vernietigen, wanneer de Russen en patriottische Oekraïners doorgaan met het vrijgeven van informatie die bij deze politionele actie is verkregen.

De drievoudige ontmaskering van verkiezingsfraude in de USA, de ineenstorting van het centrale banksysteem, inclusief de Federal Reserve Bank, en de politieactie waarbij informatie over misdaden uit de Oekraïne wordt vrijgegeven, zullen de nieuwscyclus deze lente en zomer domineren. Het is een gigantische taart van corruptie die wordt geglazuurd met de ineenstorting, en de ontmaskering, van het Covid-verhaal.

Alle gegevens over het witwassen van geld en de betrokkenheid bij de handel in mensen, drugs, wapens en andere zaken in Oekraïne worden teruggevonden en zullen openbaar worden gemaakt. Zoals te verwachten is, wordt van veel politici in de VS aangetoond dat zij op criminele wijze medeplichtig zijn aan deze grote, kapitale misdaden.

De verkiezingscyclus van dit jaar zal overweldigd worden door de onthulling en de gevolgen van criminaliteit. Veel meer politici zullen besluiten zich terug te trekken als de aanklachten, arrestaties en rechtszaken beginnen. Elke actie die je onderneemt wordt onder de loep genomen.

De ineenstorting van het Covid verhaal nadert zijn voltooiing, waarin alle dodelijke effecten van de Big Pharma producten, gelabeld als vaccins, zullen worden onthuld. Het volk zal de schuld geven aan de politieke gevestigde orde voor het vergiftigen van hen. Wetgever, wees gewaarschuwd! U ZULT TER VERANTWOORDING WORDEN GEROEPEN VOOR UW AANDEEL IN DEZE STERFGEVALLEN EN VERMINKINGEN.

U heeft weinig tijd om in te zien dat de wereld zoals u die kende voorbij is.


Nederlandse versie hier boven, de Engelse versie hier onder. Delen kun je met de links

NL : https://rumble.com/vo0ix1-we-geven-niet-op-on-lche-rien.html
Eng : https://rumble.com/vpxgj5-we-wont-give-up-on-lache-rien.html


Mijn oude protestliedje uit 2010 maar eigenlijk voor NU geschreven: Hope Comes …


Bij elke website zou je bij het eerste bezoek moeten kijken wie de schrijver is en wat hem motiveert om dit te doen, mag ik je uitnodigen om even te kijken met wie je te maken hebt, of je een klik hebt met mij. Uitzoeken of je dezelfde visie hebt?Over mij: Statement, visie en doelNu je toch hier bent, …

… Wil ik een kleine gunst aan je vragen. Regering denktanks werken samen met Facebook, Google, YouTube, Twitter en anderen om onafhankelijk denken en kritiek op overheden en grote bedrijven te censureren, en het resultaat is catastrofaal voor de onafhankelijke media. In 2019 zijn de teugels weer dramatisch verder aangehaald. ‘JIJ“, … bent dus nog de enige die websites als deze onder de aandacht kan brengen van nieuwe lezers.

– Henk